17 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
23:45 - 00:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
4.78 , 2) STAR: 4.27 , 3)
KANALD: 2.66

onu senaristler bilir ben bilmiyom valla tahminde yürütemiyom ama polatı rüyada olsa görmek süper ötesiydi özlemişim adamı belli

ohhoo senin diloşla evlenmişti ya ondan olan çocuğu işte

- - - Ekleme - - -

diloşunun müziği de dayan kalbim dayan dı
versiyonları harikadır

Bence de ELif çok iyi rol yapıyo ya. :U

vay anasını şok oldum demek onla evlendiydi haaaa gerçektede sevgiliydi D

evet aga
hatice şendil
diloş

polatla evlenebilmek için can atıyodu nazife anne sayesinde evlendiler ama babası hain çıktı hain adam

evet aga
hatice şendil
diloş

polatla evlenebilmek için can atıyodu nazife anne sayesinde evlendiler ama babası hain çıktı hain adam
hayin polat diloşun canını sıkmıs @@
yaktılar mıydı onu araba da patlattılar mıydı nasıl öldüydü sanki öle hatırladım karmasık ızlıyom ama aklımda kalıyo

- - - Ekleme - - -

iskenderide asmıslardı o bolumde sanırım @

İntikam şimdiden bir oyuncusunu reklamlara kaptirmiş bile
Nejat İşler eti intense reklamlarinda

hayin polat diloşun canını sıkmıs @@
yaktılar mıydı onu araba da patlattılar mıydı nasıl öldüydü sanki öle hatırladım karmasık ızlıyom ama aklımda kalıyo

aga iskender büyük ebru ve kızı elifi almıştı ebruyu öldürdü arabaya bomba koymuştu kızı elifi ise gavur yapıp amerikalıların eline verdi polat kızını da öldü sanıyodu geçen sene kızına kavuştu jozef in elinden aldı sezon finalinde ise o tarihi sahne iskender büyük asıldı

vadi tarihinde polatın en büyük ve en çok zarar veren düşmanı açık ara iskender büyük
adam karısını öldürdü erhanın kolunu aldı mematiyi uyuşturucu bağımlısı yaptı abdülheyin hafızasını kaybettirdi kendine bağımlı yaptı işkenceler yaptı polatı kaçırdı işkenceler yaptı yaptı da yaptı adam polatın anasını ağlattı resmen
hee kazımı da o öldürmüştü adam neler yapmış yav

- - - Ekleme - - -

iskenderin asılma sahnesini izle harika bişeydi sezon finalinde dehşetti

00:00 - 00:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 4.24 , 2) STAR: 3.34 , 3) KANALD: 2.34

biliyom aga agaca baglayıp astılar o zamanlar az cok bakıyordum abdulhey hafızasını yitirdiğinide biliyom deli gibi kimseyi tanımıyo düşman olmustu polatgile o zamanlar da güzeldi