böyle persembe tartısma olmayıncada normal gunden farkı yok gibi agalar : :
- - - Ekleme - - -
vadi hiç oynamamıs gibi hissediyorumm
aga ne tartışma olabilir ki kral belli
hep aynı laflar güldürmeye devamgeçen hafta acun ve o çok büyüttüğünüz bereniniz varken de 16 alıp rakiplerini 2 ye katlayan da boşluktan izlenen vadiydi zaten
Sende biliyorsun bugunun tamamen boş oldugunu hatta bunun için kanal D2nin yayın yapmaması için bas bas bağiran sendin!!!
Kaldıki geçen hafta özet 10dk bişey yayınladı KV ile İntikam ne kadar çakişti? Acun desem o ayrı bi komediydi zaten...
Ben de hiç kimse damlamadı konuya dediydim kendi kendime
Ben de düşündüm biri bunu derse şunu söylerim diye:
Önceden de boşluktaydı
Bugun ölü bi gündü M.ali'nin yasını tutmasamda tutmuş gibi yine tv kapalıydı.Bu bomboş günde 20+ almalıydınız...vadi özetiyle çakışan intikam aynı oranı aldı özetle 8-8hatırlatırım
haftasonlarını kralı acun vardı intikam olsaydı vadi 18 görürdü daha da fark atardı bence
Ohooo önceden planlar kurmacalar filanBugun bomboştu yalan mı ?
Noldu?!!!! Bastı erkek !! Kaybetti Kardelen'miş adı da....
Bugun ölü bi gündü M.ali'nin yasını tutmasamda tutmuş gibi yine tv kapalıydı.Bu bomboş günde 20+ almalıydınız...
Noldu?
Önceden de boşluktaydı
Güven Bana'daki kız elenmiştir
he o cocuk benımde dıkkatı mı cekti ya o yaslarda oyunculuk yapmak bence daha kolay hiç bişeyden haberi yokvadi kanal d ve starın en güçlü yapımlarına rağmen polatsız bi bölümde 16 aldı
bu hafta 10.yıl bölümü ve polatın dönüş mutluluğu vardı
vadi yine buna yakın oranlar alırdı bahanelere yer yok vadi rakipsiz dizi
şunu söylemesem rahat edemicem KÜÇÜK ELİF televizyonlardaki en süper küçük oyuncudur açık ara ben böyle bi yetenek görmedim harika ya nerden bulmuşlar böyle bi yetenek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?