17 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hep aynı laflar güldürmeye devam
geçen hafta acun ve o çok büyüttüğünüz bereniniz varken de 16 alıp rakiplerini 2 ye katlayan da boşluktan izlenen vadiydi zaten

Sende biliyorsun bugunun tamamen boş oldugunu hatta bunun için kanal D2nin yayın yapmaması için bas bas bağiran sendin!!!
Kaldıki geçen hafta özet 10dk bişey yayınladı KV ile İntikam ne kadar çakişti? Acun desem o ayrı bi komediydi zaten...

agalar hani erhan cahiti polatın yanına götürdü ya o arada bu şehir girdap gülümün bi versiyonu çaldı aklıma mematiye mi götürüyo acaba sorusu geldi nedense
açılan haberler kafamı karıştırdı hep

- - - Ekleme - - -

vadi özetiyle çakışan intikam aynı oranı aldı özetle 8-8
hatırlatırım

haftasonlarını kralı acun vardı intikam olsaydı vadi 18 görürdü daha da fark atardı bence

vadi bu haliyle her yapımı haşlama yapıp tencereyi kapatır oh mis

- - - Ekleme - - -

haftasonlarını kralı acun vardı intikam olsaydı vadi 18 görürdü daha da fark atardı bence

intikam izliyenler vadi bakmıyor görmüyon mu

vadi kanal d ve starın en güçlü yapımlarına rağmen polatsız bi bölümde 16 aldı
bu hafta 10.yıl bölümü ve polatın dönüş mutluluğu vardı

vadi yine buna yakın oranlar alırdı bahanelere yer yok vadi rakipsiz dizi
şunu söylemesem rahat edemicem KÜÇÜK ELİF televizyonlardaki en süper küçük oyuncudur açık ara ben böyle bi yetenek görmedim harika ya nerden bulmuşlar böyle bi yetenek yok

Önceden de boşluktaydı

Önceden kasıt ne burda? Veda Kayp filansa onlar benim gözümde boşluk dizisi Veda tırıvırı bi diziydi...KAyp ise boşluk dizii bana göre..Senaryyosunu en az 2 kez ile sonrasında sen kendin bile devam edersin...

he o cocuk benımde dıkkatı mı cekti ya o yaslarda oyunculuk yapmak bence daha kolay hiç bişeyden haberi yok

öbgz deki osmanı gormuyomuydun kamera felan yok kafana gore takıl

küçük elif olağanüstü yetenekli sahneleri çok süper
evdekileri güldürüyo tatlı