17 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vadı dısında tek acun ızlenmıs beklenen sonuc vadı 1 acun ıkıncı 3 kanal d haber

- - - Ekleme - - -

aga ne korkması 16 reytinglik dizi :D amaç internetten izlemeyi azaltmak bahadır özdener açıkladı atv ile böyle anlaşmışlar internetten izleme azalmalı mynette yazetede 1 milyonu rahat geçiyo her bölüm reklamsız izlemek isteyen internetten 5 dk sonra izliyo mesela yazete 2 hafta önce bölüm biter bitmez yayınlamıştı sitede geçen hafta 1 gün sonra bu hafta belli olmaz :D
ayrıca şu da var tüm kanallar perşembeye yükleniyo ve reklamları vadi gibi vadi reyting kaptırmamak için böyle gidecek

- - - Ekleme - - -

neyine aga :D ben diyorum ki acun vadi özetini geçemez totalde :D

neyıne gırelım ?

aga sbt de 17 ye dayanırız belki 17 yi geçeriz tns de kesin gibi içimiz rahat olsun :D

Geçen hafta anlıklarda aldığı en yüksek oran:
15,32
Bu hafta:
16,77

Ayrıca geçen hafta 15'in üstüne 1 ker çıktı. Bu hafta 16'dan aşağı inmedi. GS-ManU rekoru tarih oldu :D

vadi reklamı bile 10 alıyo güven bana bitmiş

- - - Ekleme - - -

Geçen hafta anlıklarda aldığı en yüksek oran:
15,32
Bu hafta:
16,77

Ayrıca geçen hafta 15'in üstüne 1 ker çıktı. Bu hafta 16'dan aşağı inmedi. GS-ManU rekoru tarih oldu :D

aga sonuçlar açıklanmadan kesin konuşmam bakacaz

Brand bunları Yapmıs benimde yeni haberim oldu@ kacınız bılıyor ?
bu adam 3 şehiti haberini haber niteligi saymayip söylemeyen.......Devleti kandırdıktan sonra hapse düşmemek için belçika vatandaşı olan......türkiye kadar zengin bir ulke turklere kalmaz diyen.........Öcalan serbest bırakılmalı ve meclise girmeli ! ........diyen bir adam

Bazıları doğru bazıları ise abartılı yanlış bilgi. PKK ile anlaşılması ve terör sorunun bu şekilde çözülmesi gerektiği taraftarıydı. Ben katılmıyorum siyasi görüşlerinin önemli bir kısmına ama vatan hainliğiyle falan suçlayanlar var o kadat abartılacak bir şeyi yok. Her şeyden önce iyi bir insandı ekranlardan gördüğümüz kadarıyla, iyi bir gazeteciydi. Kimsenin cesaret edemediğini yapar ve söylerdi. Siyasi görüşüymüş takımıymış falan bunlar daha geri planda şeyler.

benim tahminlerime gülüyodunuz ama tutacak gibi :D

MAB ın konuşamaması bile harikaydı bazen kanal d de hiçbir şey izlemiyorum çoktandır ama bi haberleri izlerdim onun sayesinde arada da olsa fb li olsa da severdim ama adam fanatik gs liydi mekanı cennet olsun

özeti ne yapcaksınız gec se ne olur gecmese dizi karizması sadece ama özeti kmse tınlamıyor

ne 45 i 1 saat yakın reklamsız oynadı misafirlerle izliyodum ???

40 dk da olsa vadi 20 dk da bir reklam veren diziydi acun felan gelmeden önce tabi :D:d

1 saat reklamsız oynamadı diyen yok. Şu durumda korktuğubndan mı reklamsız gitti sence. :D

Acun'a reyting kaptırmamak ve onu bir an önce Perşembe'den şutlamak için :)

mahoni neyine aga bekliyorum :D vadi özeti en az 9.5 alır ve 2.olur diyorum acun 9 alır kıl payı geçilir özete

özeti ne yapcaksınız gec se ne olur gecmese dizi karizması sadece ama özeti kmse tınlamıyor

aga öyle tabi özeti takmıyoz da 2.olsa daha bi güzel olur :D

- - - Ekleme - - -

rekor gelirse konu açacam yarın :D inşallah gelir ya 16.02 lik diziler rekorunu geçeceğimiz kesin yeni rekor hayırlı olsun görünen o ki totalde bu rakamlara ulaşacak dizi zor ne zaman gelir bilinmez :D

böyle persembe tartısma olmayıncada normal gunden farkı yok gibi agalar : : :D

- - - Ekleme - - -

vadi hiç oynamamıs gibi hissediyorumm