merak ettim şimdi yarın hatırlat netten bakim
AL Güzel dediği kız da bu
merak ettim şimdi yarın hatırlat netten bakim
Saclarıni begendim benGüven Bana'da ki kız çok güzel.
kim diyor buna güzel diyee ?? hahaahAL Güzel dediği kız da bu
rihannayı müziklerinden dolayı mı seviyorsun yoksa tipinden hoslandıgın için mi
Yarin aksam 17,5 alti reyting gelirse, bu bölüme cok yazik olacaktir..
kurtlar vadisi çoğu dizinin göremediği reytingleri reklamda alıyo özette alıyo bu yıl o kadar harika ki reklamda bile izleyici değiştirmiyo 9 dk reklamla 13 aldı adamlar
yine aynı reklamı alıyolar 40-45 arası değişen bişey yok sadece 10 dk geç veriyolar reklamı
atv nin en büyük akıllığı 20.00-20.15 arası reklam koyması harika oldu adeta vadi erken saatte çok yüksek almıyo zaten reklamda 4 alıyosa reklamsız 4.5 alır müthiş bi taktik özet zıpladı geçen hafta 8 i geçti yarın özet 9 u kesin geçer 10 u da geçmesi muhtemel çok süper taktik yani
Brand bunları Yapmıs benimde yeni haberim oldu@ kacınız bılıyor ?
bu adam 3 şehiti haberini haber niteligi saymayip söylemeyen.......Devleti kandırdıktan sonra hapse düşmemek için belçika vatandaşı olan......türkiye kadar zengin bir ulke turklere kalmaz diyen.........Öcalan serbest bırakılmalı ve meclise girmeli ! ........diyen bir adam
vadi reklamsız gidiyor aga 2 bolumdur neyden korkuyorrr ???
vadi nin reklam taktiğini eleştirenler atv uyanıklığa uyanıklıkla cevap veriyo işte acun perşembe vadi aralarında coşmaya çalışıyo ama öyle bişey yok dişe diş mücadele reyting yok kimseye perşembe vadinindir acun efendi yarın vadinin özetini geçemez acun
acun 4 defa reklam vermısıkıncılık kesın ıddasına varım
vadi reklamsız gidiyor aga 2 bolumdur neyden korkuyorrr ???
acun 4 defa reklam vermısıkıncılık kesın ıddasına varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?