17 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merak ettim şimdi yarın hatırlat netten bakim :D

AL Güzel dediği kız da bu :D

8266123213.jpg

güzel ama tv yi tekrar açtıracak kadar değil :D

- - - Ekleme - - -

saç modeli kötü yüzü güzel :D ama leyla buna bin çeker söylim :d

Brand bunları Yapmıs benimde yeni haberim oldu@ kacınız bılıyor ?
bu adam 3 şehiti haberini haber niteligi saymayip söylemeyen.......Devleti kandırdıktan sonra hapse düşmemek için belçika vatandaşı olan......türkiye kadar zengin bir ulke turklere kalmaz diyen.........Öcalan serbest bırakılmalı ve meclise girmeli ! ........diyen bir adam

kurtlar vadisi çoğu dizinin göremediği reytingleri reklamda alıyo özette alıyo bu yıl o kadar harika ki reklamda bile izleyici değiştirmiyo 9 dk reklamla 13 aldı adamlar :d
yine aynı reklamı alıyolar 40-45 arası değişen bişey yok sadece 10 dk geç veriyolar reklamı
atv nin en büyük akıllığı 20.00-20.15 arası reklam koyması harika oldu adeta vadi erken saatte çok yüksek almıyo zaten reklamda 4 alıyosa reklamsız 4.5 alır müthiş bi taktik özet zıpladı geçen hafta 8 i geçti yarın özet 9 u kesin geçer 10 u da geçmesi muhtemel çok süper taktik yani :D

23:15 - 23:30 ortalama #sbt#reyting 'leri; 1) STAR: 11.31 , 2) ATV: 4.45 , 3) KANALD: 3.22 , 4) SHOW: 1.74 , 5) KNLTRK: 1.52

guven bana sız ılk 20 gıremıo vadıle 4 u gecıo

kurtlar vadisi çoğu dizinin göremediği reytingleri reklamda alıyo özette alıyo bu yıl o kadar harika ki reklamda bile izleyici değiştirmiyo 9 dk reklamla 13 aldı adamlar :d
yine aynı reklamı alıyolar 40-45 arası değişen bişey yok sadece 10 dk geç veriyolar reklamı
atv nin en büyük akıllığı 20.00-20.15 arası reklam koyması harika oldu adeta vadi erken saatte çok yüksek almıyo zaten reklamda 4 alıyosa reklamsız 4.5 alır müthiş bi taktik özet zıpladı geçen hafta 8 i geçti yarın özet 9 u kesin geçer 10 u da geçmesi muhtemel çok süper taktik yani :D

vadi reklamsız gidiyor aga 2 bolumdur neyden korkuyorrr ???

vadi nin reklam taktiğini eleştirenler atv uyanıklığa uyanıklıkla cevap veriyo işte acun perşembe vadi aralarında coşmaya çalışıyo ama öyle bişey yok dişe diş mücadele reyting yok kimseye perşembe vadinindir acun efendi yarın vadinin özetini geçemez acun

Brand bunları Yapmıs benimde yeni haberim oldu@ kacınız bılıyor ?
bu adam 3 şehiti haberini haber niteligi saymayip söylemeyen.......Devleti kandırdıktan sonra hapse düşmemek için belçika vatandaşı olan......türkiye kadar zengin bir ulke turklere kalmaz diyen.........Öcalan serbest bırakılmalı ve meclise girmeli ! ........diyen bir adam

Biliyodum Bunları. Ama bu konuları pek açmak istemedim açıkçası ben.

Madem açılmış adam Mason'du. Sonuçta Aydın Doğan İllüminati'nin önemli bir parçası. Birand'ın Mason olamsı doğal. Böyle şeyleri söylemesi de doğal.

- - - Ekleme - - -

Ne zamandan beri 40 dk reklam reklamsızlık oluyo???

vadi nin reklam taktiğini eleştirenler atv uyanıklığa uyanıklıkla cevap veriyo işte acun perşembe vadi aralarında coşmaya çalışıyo ama öyle bişey yok dişe diş mücadele reyting yok kimseye perşembe vadinindir acun efendi yarın vadinin özetini geçemez acun

Aynen Acun'a mal bırakmıyo ATV :D Acun yakında terk eder Perşembe'yi :D

- - - Ekleme - - -

acun 4 defa reklam vermıs :) ıkıncılık kesın ıddasına varım

Vadi'Yle aynı anda bitseydi iddiaya girerdim.

aga ne korkması 16 reytinglik dizi :D amaç internetten izlemeyi azaltmak bahadır özdener açıkladı atv ile böyle anlaşmışlar internetten izleme azalmalı mynette yazetede 1 milyonu rahat geçiyo her bölüm reklamsız izlemek isteyen internetten 5 dk sonra izliyo mesela yazete 2 hafta önce bölüm biter bitmez yayınlamıştı sitede geçen hafta 1 gün sonra bu hafta belli olmaz :D
ayrıca şu da var tüm kanallar perşembeye yükleniyo ve reklamları vadi gibi vadi reyting kaptırmamak için böyle gidecek

- - - Ekleme - - -

acun 4 defa reklam vermıs :) ıkıncılık kesın ıddasına varım

neyine aga :D ben diyorum ki acun vadi özetini geçemez totalde :D