17 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şimdi açtım takasa dedim eger o patladan polat yara beresiz kurtulsaydı inandırıcılıgı azalırdı umarım yüzünde de yangından kalma izler vardır. eger polat o yangından önce ordan ayrılmadıysa . o kısmı kaçırdıysam yazan olursa sevinirim

17 olmamış ama 22.15 30 arası reklam olmazsa 18 alıcak vadi

Beyazsoy orayı bizde görmedik

sbt rekoru anlıklarda kırıldı herhalde...16.77 ile 17 yi geçersek gs-m.unıted hariç kendi rekorumuzu kırcaz....[:'(]

Polat ayakta duramıyo

- - - Ekleme - - -

Yst reklama girerse 18 gelir

Polat ın yüzü komple yanmış, kolları yanmış! Bu şekilde nasil olacak???

kanal d 2 ye takıldı kaldı bu gece....birand programı yapcaklardı ama herhalde aynı programı yayınlıyolar...arasıra biranda yönelik başka tür bir programda yapsalar kendileri açısından daha iyi olcak gibi..yok izlemicem yinede ama farklılık olur hani.....[:'(]

Kurtlar Vadisi 17 küsür ratingle her iki grupta da aldı yürüdü! Dizi coştukça coşuyor!

Polatın sol ayağı da yanaymış keşke.benim gibi olurdu.ama benim yüzümde yanmıştı.lokma arabası devrildi ondan yanmıştı.

Totalde 16.25 ratingle
Kurtlar Vadisi lider! 10.12
ratingle Yetenek Sizsiniz 2.
sırada! 5.65 ratingle
Zengin Kız Fakir Oğlan 3.
sırada!

takas ben izleyince mi dizi duranlaşıyor yahuu
)) gökhan kırdar bu arada müzik sitilni değiştirmiş elektroniği bırakmış klasik türk müziklerine dönmüş..

diziyi hallowene bağlamışlar biraz.....ama reytingler uçuyor yine......durun daha yeni başlıyoz canlar....daha 23.30 a çok var......18 gelecek en azından inşallah....[:'(]

AB'de 17.07 ratingle
Kurtlar Vadisi lider! 8.23
ratingle Yetenek Sizsiniz 2.
sırada! 7.68 ratingle
Zengin Kız Fakir Oğlan 3.
sırada!

Beyazsoy daha nolsun ya