Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şimdi açtım takasa dedim eger o patladan polat yara beresiz kurtulsaydı inandırıcılıgı azalırdı umarım yüzünde de yangından kalma izler vardır. eger polat o yangından önce ordan ayrılmadıysa . o kısmı kaçırdıysam yazan olursa sevinirim
kanal d 2 ye takıldı kaldı bu gece....birand programı yapcaklardı ama herhalde aynı programı yayınlıyolar...arasıra biranda yönelik başka tür bir programda yapsalar kendileri açısından daha iyi olcak gibi..yok izlemicem yinede ama farklılık olur hani.....[:'(]
takas ben izleyince mi dizi duranlaşıyor yahuu )) gökhan kırdar bu arada müzik sitilni değiştirmiş elektroniği bırakmış klasik türk müziklerine dönmüş..
diziyi hallowene bağlamışlar biraz.....ama reytingler uçuyor yine......durun daha yeni başlıyoz canlar....daha 23.30 a çok var......18 gelecek en azından inşallah....[:'(]
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.