17 Ocak 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 3 12.5%
  • Yalan Dünya - Tekrar (Kanal D)

Oy: 7 29.2%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 12 50.0%
  • Firar (Star)

Oy: 4 16.7%
  • Akasya Durağı (Star)

Oy: 2 8.3%
  • Tövbeler Tövbesi (ATV)

Oy: 1 4.2%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 5 20.8%
  • Kurtlar Vadisi Pusu - Tekrar (Beyaz TV)

Oy: 5 20.8%
  • Arka Sıradakiler - Tekrar (TNT)

Oy: 1 4.2%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Birsey demiyorum ya.. A diyorum ille de B diyorsunuz.. He kirsalda beyaz tv yok. He butun kanallar olculuyor.. Biz de bosuna konusuyoruz burada.

Sbt bütün kanalları ölçüyor. beyaz tv her yerde yoktur. kırsalda beyaztv yi bulmak zordur.

SBT'nin bütün kanalları ölçtüğü doğru ama Beyaz TV kırsalda da rahatlıkla bulunabilir. Sonuçta uydu üzerinden yayın yapıyor ve kırsalda da uydu kullananlar rahatlıkla izleyebilirler ama sorun şu ki Beyaz TV çoğu kişi için hala uydudaki yayın yapan küçük ve zaplarken bile gezilmeyen kanallardan biri. Kanaltürk, TV8 gibi kanalların arasına girmeleri için daha epey uzun süreye ihtiyaçları var.

Bir de karasalda yok Beyaz TV araştırdığım kadarıyla.

ARKA SOKAKLARIN BU KADAR REYTİNG ALDIĞINA İNANMIYORUM.pis yedili gibi çarşamba günleri okullarda en çok konuşulan bir diziyi geçemez.neredeyse pazartesi ki yeni bölüm reytingi geçmiş

Arka sokakların dünkü bölümü neredeyse en fazla reyting aldığı bölümün tekrarıydı.Bütün ekibe saldırı düzenliyorlar ve Rıza baba filan bulunamıyordu.bence gayet normal bu reyting arka sokakların tekrarı genelde yüksek reyting alıyor. ben dünkü bölümü görünce bu bölümün daha fazla reyting alması gerektiğini düşündüm eğer reytingi diğer günlere göre değişmeseydi bende sbt ye inanmıyacaktım ama reytingi ciddi şekilde yükseldi.Ama diğer günler bu kadar yüksek reyting alması zor...

Öyle Bir Geçer Zaman Ki alışıldığı gibi bu hafta da açık ara zirvede yer aldı.
ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ - OZET (TKR) iyi giderek 2.oldu.
ARKA SOKAKLAR (TKR) alışıldığı gibi yine ilk 3'teydi.
Show'un dizisi PİS YEDİLİ çok iyi gidiyor.
FOX'un en iddailı dizilerinden UNUTMA BENİ yine çok iyi gitti ve FOX'u sevindirdi!
Yine en çok KANAL D HABER - MEHMET ALI BIRAND izlendi!
6 dk'lık KOCA KAFALAR BABA HABER BÜLTENİ çok iyi gitti yine
FOX'un iddialı dizisi DENİZ YILDIZI yine ilk 10'da yer aldı!
NAZLI TOLGA İLE FOX ANA HABER 11.olarak iyi gitti.
AKASYA DURAĞI (TKR) çok iyi izlenme oranı alarak dikkat çekti!
22:45'te yayınlanan KİM MİLYONER OLMAK İSTER? yine çok iyi gitti
Bu zorlu günde FİRAR ve Beni Affet iyi gitti!
FATİH PORTAKAL İLE ÇALAR SAAT nedense bu sefer çok iyi izlenmemiş.
ÇARKIFELEK - BASLIYOR berbat gitti, gidiyor! :)

OBGZ izledim, iyi reytingler almaya devam ediyor. Pis yedilide bu gune gore cok iyi gidiyor. Ama arka sokaklarin reytingini anlamak mumkun degil. Yani o saatte bu dizi primtime gibi izleniyor, peki hicmi isi gucu yok bu insanlarin, bayanlar icin o saatte farkli pprogramlar var. Bu diziyi o saatte kim evinde bu derece yogun izliyor. Cok garip, bu denekler cok garip :D

OBGZ izledim, dizide çok saçma sapan mantık hataları olmasına rağmen alışkanlık vazgeçemiyoruz ya da alternatifi olmadığı için mecburen izliyorum. pis yedili alternatif olamıyor. salı gününe daha güzel ve ciddi bir film koymadıkları sürece OBGZ izlemeye devam edeceğiz sanırım.

OBGZ izledim, iyi reytingler almaya devam ediyor. Pis yedilide bu gune gore cok iyi gidiyor. Ama arka sokaklarin reytingini anlamak mumkun degil. Yani o saatte bu dizi primtime gibi izleniyor, peki hicmi isi gucu yok bu insanlarin, bayanlar icin o saatte farkli pprogramlar var. Bu diziyi o saatte kim evinde bu derece yogun izliyor. Cok garip, bu denekler cok garip :D

Aynen sana katiliyorm .. :) şike olablrmi acaba bu isin icinde

ÖGBZ yi izledim;ancak artık kabak tadı vermeye başladı.Bu sezon bitirmeleri lazım yoksa zamanında 28 reyting alan dizi ilerde kötü ve sıkıcı senaryoyla hatırlanacak.Buda dizi için iyi olmaz.

SBT'nin bütün kanalları ölçtüğü doğru ama Beyaz TV kırsalda da rahatlıkla bulunabilir. Sonuçta uydu üzerinden yayın yapıyor ve kırsalda da uydu kullananlar rahatlıkla izleyebilirler ama sorun şu ki Beyaz TV çoğu kişi için hala uydudaki yayın yapan küçük ve zaplarken bile gezilmeyen kanallardan biri. Kanaltürk, TV8 gibi kanalların arasına girmeleri için daha epey uzun süreye ihtiyaçları var. Bir de karasalda yok Beyaz TV araştırdığım kadarıyla.
uydudan değil karasalda kırsalda yoktur diyorum elbette uyduların kırsalda da kulandıgı biliyorum :)))).. kırsalda herkesin evinde uydu bulunmuyor

uydudan değil karasalda kırsalda yoktur diyorum elbette uyduların kırsalda da kulandıgı biliyorum :)))).. kırsalda herkesin evinde uydu bulunmuyor
Senin kirsal bilgin nasilsa kardes bi kirsala git gor... Herkeste uydu vardir. Karasal kimse kullanmaz.
Trtnin neden listeye giremedigi belli oldu bugun. Trt sistemden cikmis. Beyaz tv de yok. Olculuyor olabilir ama bu listelerde yok.

Senin kirsal bilgin nasilsa kardes bi kirsala git gor... Herkeste uydu vardir. Karasal kimse kullanmaz.Trtnin neden listeye giremedigi belli oldu bugun. Trt sistemden cikmis. Beyaz tv de yok. Olculuyor olabilir ama bu listelerde yok.
kırsalla kasıt köyler değil . köylerde denek yok en az 2000 kişilik kasabalarda ölçüyor sbt.... agb en az 20 bin kişilik kasabalarda ölçüm yapıyordu.. 2 bin kişilk yerlerde herkes uydu kulnmaz. zaten beyaz tv uydudada kaç yılık kanal ki milletin çogunun uydusundaki listede bile yoktur.. bu sistem trtnin oldugu için trt kendi isteğiyle ölçüm listesinden çıkmış olabilir. ama diğer kanalların böyle bir şansı yok beyaz tv dahil bütün kanalar çıkar

Arka Sokaklar nasıl reyting alıyor bu kadar diyenlere cevabım;

Size göre Arka Sokaklar nasıl bu kadar reyting aldığına inanmıyorsanız size tavsiyem bırakın ön yargıyı 5 dk diziye bakın kaliteyi görün tut ki şike var Pis Yedilide niye olmasın veya Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde😉.Arka Sokaklar türkiyeye gelmiş en kaliteli işlerinden biri
Size söyle belirtmek istiyorum ben sadece şu 5 diziye bakıyorum Yahşi Cazibede hafta sonu olduğu için bakamıyorum arada sırada ondan sonra Muhteşem Yüzyıl,Kurtlar Vadisi(Netten bakıyorum boş olduğum zaman),Arka Sokaklar,Kanıt bu dizilerin reytingleri yüksek gelmesi benim için ilginç değil çünkü saçmalama yok hepsi kaliteli tabii bunların arasında yahşi cazibede saçmalık var oda komedi dizisi her dizide olur yani sitcomlarda Yahşi Cazibede saçmalık var ama nadiren :)

kırsalla kasıt köyler değil . köylerde denek yok en az 2000 kişilik kasabalarda ölçüyor sbt.... agb en az 20 bin kişilik kasabalarda ölçüm yapıyordu.. 2 bin kişilk yerlerde herkes uydu kulnmaz. zaten beyaz tv uydudada kaç yılık kanal ki milletin çogunun uydusundaki listede bile yoktur.. bu sistem trtnin oldugu için trt kendi isteğiyle ölçüm listesinden çıkmış olabilir. ama diğer kanalların böyle bir şansı yok beyaz tv dahil bütün kanalar çıkar
sbtnin yayin akislariyla olctugu kanal sayisi 27. bunlarin 13u trtnin. beyaz tv zor girer bu 14 kanal arasina..
yayin akisi olmadan da listeye girmesi imkansiz. program ismi falan olmayan birsey yok listede farkettiysen.
beyaz tv izlenen bir kanal olmaya basladi. cok izlenmiyor ve cok kaliteli degil belki ama ilk 30da yer alir. uydudaki gereksiz kanallarla karistirilmamali.

sbt sbt diye başımızı yiyen arkdaşlar. ihaleyi veren trt bile sbt güvenmeyip sbt den çıkmış :)))))) bu kadar komedi olur ancak.. saçma sapan sonuçlar veren sbt den bu sayede kurtulduk.. bakalım sbt kendini düzeltip stv deki belgeselleri 11 sıraya koyacakmı.... bana inanmayanlar baksın uçankuş ta haber UanKu

Son düzenleme: