Sbt bütün kanalları ölçüyor. beyaz tv her yerde yoktur. kırsalda beyaztv yi bulmak zordur.
ARKA SOKAKLARIN BU KADAR REYTİNG ALDIĞINA İNANMIYORUM.pis yedili gibi çarşamba günleri okullarda en çok konuşulan bir diziyi geçemez.neredeyse pazartesi ki yeni bölüm reytingi geçmiş
OBGZ izledim, iyi reytingler almaya devam ediyor. Pis yedilide bu gune gore cok iyi gidiyor. Ama arka sokaklarin reytingini anlamak mumkun degil. Yani o saatte bu dizi primtime gibi izleniyor, peki hicmi isi gucu yok bu insanlarin, bayanlar icin o saatte farkli pprogramlar var. Bu diziyi o saatte kim evinde bu derece yogun izliyor. Cok garip, bu denekler cok garip
uydudan değil karasalda kırsalda yoktur diyorum elbette uyduların kırsalda da kulandıgı biliyorum ))).. kırsalda herkesin evinde uydu bulunmuyorSBT'nin bütün kanalları ölçtüğü doğru ama Beyaz TV kırsalda da rahatlıkla bulunabilir. Sonuçta uydu üzerinden yayın yapıyor ve kırsalda da uydu kullananlar rahatlıkla izleyebilirler ama sorun şu ki Beyaz TV çoğu kişi için hala uydudaki yayın yapan küçük ve zaplarken bile gezilmeyen kanallardan biri. Kanaltürk, TV8 gibi kanalların arasına girmeleri için daha epey uzun süreye ihtiyaçları var. Bir de karasalda yok Beyaz TV araştırdığım kadarıyla.
Senin kirsal bilgin nasilsa kardes bi kirsala git gor... Herkeste uydu vardir. Karasal kimse kullanmaz.uydudan değil karasalda kırsalda yoktur diyorum elbette uyduların kırsalda da kulandıgı biliyorum ))).. kırsalda herkesin evinde uydu bulunmuyor
kırsalla kasıt köyler değil . köylerde denek yok en az 2000 kişilik kasabalarda ölçüyor sbt.... agb en az 20 bin kişilik kasabalarda ölçüm yapıyordu.. 2 bin kişilk yerlerde herkes uydu kulnmaz. zaten beyaz tv uydudada kaç yılık kanal ki milletin çogunun uydusundaki listede bile yoktur.. bu sistem trtnin oldugu için trt kendi isteğiyle ölçüm listesinden çıkmış olabilir. ama diğer kanalların böyle bir şansı yok beyaz tv dahil bütün kanalar çıkarSenin kirsal bilgin nasilsa kardes bi kirsala git gor... Herkeste uydu vardir. Karasal kimse kullanmaz.Trtnin neden listeye giremedigi belli oldu bugun. Trt sistemden cikmis. Beyaz tv de yok. Olculuyor olabilir ama bu listelerde yok.
sbtnin yayin akislariyla olctugu kanal sayisi 27. bunlarin 13u trtnin. beyaz tv zor girer bu 14 kanal arasina..kırsalla kasıt köyler değil . köylerde denek yok en az 2000 kişilik kasabalarda ölçüyor sbt.... agb en az 20 bin kişilik kasabalarda ölçüm yapıyordu.. 2 bin kişilk yerlerde herkes uydu kulnmaz. zaten beyaz tv uydudada kaç yılık kanal ki milletin çogunun uydusundaki listede bile yoktur.. bu sistem trtnin oldugu için trt kendi isteğiyle ölçüm listesinden çıkmış olabilir. ama diğer kanalların böyle bir şansı yok beyaz tv dahil bütün kanalar çıkar