17 Nisan 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:kiki: :kiki:

vadi şok üstüne şok yaşıyor! :kiki:

ab'de zirveyi kaybetmiş gene:)

her sene gelenek haline geldiği gibi. :)

eskiye çok uzak. :)

yine ka'nın gerisinde. :)

Az kalsın karadayıya geçiliyomuş. :)

Düşüşü sürüyor. :)

gelen hafta ekstrem bi durum olduğunin 8 almıştı tekrar eski oranlarına yani 6-7'ye dönmüş. :)

düşüşü sürecektir, hükümet müdahalesi olmadan :)

Bu arada bahaneleri bırakın artık, yok hakkımızı yiyiyolar, yok 12 altı alması hakarettir yok parelel evren :kiki: bunları artık geçme vakti. Gerçeklerle yüzleşmekte fayda var. :):)
yandaşlığının cezasını çekiyor, çok da iyi oluyor. İyi alışmıştı taraflı senaryolarla uçmaya, ama umarım öğrenmiştir bu yandaşlığın sonunun böyle hüsran olduğunu :)

gelen hafta ekstrem bi durum olduğunin 8 almıştı tekrar eski oranlarına yani 6-7'ye dönmüş. :)

Bu arada bahaneleri bırakın artık, yok hakkımızı yiyiyolar, yok 12 altı alması hakarettir yok parelel evren :kiki: bunları artık geçme vakti. Gerçeklerle yüzleşmekte fayda var. :):)
yandaşlığının cezasını çekiyor, çok da iyi oluyor. İyi alışmıştı taraflı senaryolarla uçmaya, ama umarım öğrenmiştir bu yandaşlığın sonunun böyle hüsran olduğunu :)
yılın elem kederi olmuş kaç satır bu böyle 😱 @mrt-06

Beren Saat dışında ilk defa biri Kurtlar Vadisini geçiyor. #TolgaÇevik

Ne Paralel ne de başka birşey reytinglerini düşüren ATV ve VADİ .Kendi kendine sonunu getirecek demiştim bu gidişle 😉 bunun sebebide vadiyi izliyen kısımların çoğu gençlerden de oluşuyor ve türkiyede gençlerin &90'ı yandaşlığından dolayı kaç haftadır bakmıyordur aynı benim gibi .

Vadi geçilmiş. Büyük kanal, büyük kanal sevdası dediniz TNT'de, bakın şimdi atv'de TNT'den bile daha kötü oranlar alıyor. :A Daha çok düşeceksin sen Vadi çok. :kiki::Z

Aramızda Kalsın iyi gitmiş AB'de geçsin artık KVP'yi. :A

Kardeş Payı'da iyi gitmiş izlemek için sabırsızlanıyorum. :Z

Gölgedekiler Saklı Kalan'dan iyi başlamış.

KVP totalde zirvede ama AB'de zirveyi kaçırmıl oranları düşüyor. Çok yandaşlık yapılmaması lazım. Yine de total oranları iyi. Tebrikler. Ama daha da düşeceğini düşünüyorum ben.

Arkadaşım Hoşgeldin AB'de zirvede yer almış. Dün akşamki bölüm çok iyiydi. Zirve olmasına sevindim. :)

Aramızda Kalsın da iyi gitmiş. Özellikle Ab oranları Vadi'ye çok yakın. Önümüzdeki haftalarda geçebilir KVP'yi. :)

Çalıkuşu düşüşüne devam ediyor. Salı günü kalmalıydı. Senaryonun da etkisi var düşüşe. Sadece replikleri güzel dizinin olaylar çok sıkıcı olmaya başladı. Yeni gününde ne yapacak merak ediyorum.

Zengin Kız Fakir Oğlan da TRT1'e göre iyi sonuçlar alıyor. :)

ya bırakın şu yok reytinglerle oynanıyo,yok şike var bunlar bahane reytingler ortada başka istesenizde yok resmi şirken tns güvenilir
kvp bu hafta totalde 11.8 rating alarak yükselmiş ve rahat zirvede lakin ab grubunda dizi çok çabuk düştü daha düne kadar orda da 11-12 alırken şimdi 7.3 alabilmiş ve 2.olmuş yakında 3.de olabilir
ak bu hafta iki grupta da oranlarını yükseltmiş ve total 5.55 ratingle 2.liğe yükselmiş abde de 7 yi geçerek zirveye çok yaklaşmış yakında alır zirveyi :)
ah total 5.3 alarak 4.olurken ab de 7.4 alarak zirvede yer almış tebrik ederim
kardeş payı 3 reytingi geçmiş ve 9.75 share almış abde ise 4.8i geçmiş 14.7 share 😎

ya bırakın şu yok reytinglerle oynanıyo,yok şike var bunlar bahane reytingler ortada başka istesenizde yok resmi şirken tns güvenilir
kvp bu hafta totalde 11.8 rating alarak yükselmiş ve rahat zirvede lakin ab grubunda dizi çok çabuk düştü daha düne kadar orda da 11-12 alırken şimdi 7.3 alabilmiş ve 2.olmuş yakında 3.de olabilir
ak bu hafta iki grupta da oranlarını yükseltmiş ve total 5.55 ratingle 2.liğe yükselmiş abde de 7 yi geçerek zirveye çok yaklaşmış yakında alır zirveyi :)
ah total 5.3 alarak 4.olurken ab de 7.4 alarak zirvede yer almış tebrik ederim
kardeş payı 3 reytingi geçmiş ve 9.75 share almış abde ise 4.8i geçmiş 14.7 share 😎
Bence sen Star Tv`nin yapımlarının zirvede olacağını düşünmeyi bırakmadığın sürece Vadicilerin şike var demeyi bırakması gerekmiyor. :):)

Kardeş Payı 3 alınca "Cool" resmi koyuyorsun, Yalan Dünya Totalde 3 alınca yakında kaldırılır oluyor. Starda değil diye mi? :)

Vadi AB de yerlerde :F Eden bulur biz 10 küsür ratingle kıl payı geçilmiş olalım onlar batsınlar haksızlık 😉

Reytingler, Allah için tam istediğim gibi valla. Aramızda Kalsın Ab'de 7+ almış. Kardeş Payı çok iyi yükselmiş. Arkadaşım Hoşgeldin Ab'de zirveyi kapmış. İşte budur! 😎

Bence sen Star Tv`nin yapımlarının zirvede olacağını düşünmeyi bırakmadığın sürece Vadicilerin şike var demeyi bırakması gerekmiyor. :):)

Kardeş Payı 3 alınca "Cool" resmi koyuyorsun, Yalan Dünya Totalde 3 alınca yakında kaldırılır oluyor. Starda değil diye mi? :)
ben ne olacağını söylüyorum ak 7.1 almış kvp 7.3 yarım reyting yükselse zirvede işte ve bu şike olayıda hep kvp düşünce konuşuluyo kvp 14 alırken çok iyi ama 11-12 alırken abde 7 yok şike var my düşünce yok kvp düşünce var (b)
kp pt2 de yayınlanıyo ve 3 reyting yeter o zaman dilimine nerdeyse 10 share işte daha ne? ama yd pt1 de yayınlanıyo o zaman dilimine 3 rating ve 7 share yetmez

ben ne olacağını söylüyorum ak 7.1 almış kvp 7.3 yarım reyting yükselse zirvede işte ve bu şike olayıda hep kvp düşünce konuşuluyo kvp 14 alırken çok iyi ama 11-12 alırken abde 7 yok şike var my düşünce yok kvp düşünce var (b)
kp pt2 de yayınlanıyo ve 3 reyting yeter o zaman dilimine nerdeyse 10 share işte daha ne? ama yd pt1 de yayınlanıyo o zaman dilimine 3 rating ve 7 share yetmez

Ama Yalan Dünya A/B`de de 5-6 alıyor. Kurt Seyite trilyonlar harcanmış ona yetiyorsa Yalan Dünyaya niye yetmesin. :)

Şike için ben de aynısını demiştim zaten Vadici arkadaşlara. Niye Vadi düşünce şike oluyor demiştim.

Aramızda Kalsın 7.1 almış ama zirvede Arkadaşım Hoşgeldin. Arkadaşım Hoşgeldin zirvedeki yerini koruyabilir desen daha mantıklı olurdu. Çünkü, Aramızda Kalsının geçmesi gereken 2 rakip var. :):)

Mesela Arkadaşım Hoşgeldin Starda olsaydı zirveyi korur derdin. :)

Ama Yalan Dünya A/B`de de 5-6 alıyor. Kurt Seyite trilyonlar harcanmış ona yetiyorsa Yalan Dünyaya niye yetmesin. :)

Şike için ben de aynısını demiştim zaten Vadici arkadaşlara. Niye Vadi düşünce şike oluyor demiştim.

Aramızda Kalsın 7.1 almış ama zirvede Arkadaşım Hoşgeldin. Arkadaşım Hoşgeldin zirvedeki yerini koruyabilir desen daha mantıklı olurdu. Çünkü, Aramızda Kalsının geçmesi gereken 2 rakip var. :):)

Mesela Arkadaşım Hoşgeldin Starda olsaydı zirveyi korur derdin. :)
yine neden ksvş yı konuşmaya başladın,ne dememi istiyosun ki ben anlamadım?ben yd bitecek diyorum nedense kanald yi biliyoruz yaptığı şeyler saymakla bitmez (yani 4-5 reyting alan birçok diziyi bile bitirdi) yd 2-3 alıyo o yüzden biter diyorum ama star sabırlı bu yüzden ksvş biter demiyorum
ak nin geçmesi gereken iki rakip var dediğin 0.3 yükselse zirvede

yine neden ksvş yı konuşmaya başladın,ne dememi istiyosun ki ben anlamadım?ben yd bitecek diyorum nedense kanald yi biliyoruz yaptığı şeyler saymakla bitmez (yani 4-5 reyting alan birçok diziyi bile bitirdi) yd 2-3 alıyo o yüzden biter diyorum ama star sabırlı bu yüzden ksvş biter demiyorum
ak nin geçmesi gereken iki rakip var dediğin 0.3 yükselse zirvede
Dizinin aldığı reyting sadece işin görünen yanı. Bunu söylemekten yoruldum. Yalan Dünya "TOTAL"de 3 alabilir ama A/B`si gayet iyi. İlk günden beri A/B için yapılmış dizi diye diye sesleri kısıldı.

Kazandırıyor diyorum inanmıyorsunuz, bitmeyecek diyorum inanmıyorsunuz. Ben de ne yapayım artık kendinizle baş başa bırakıyorum sizi. Her hafta bitecek deyin bakalım ne zaman bitiyor. :)

Ve yılın en elemli kederli mesajı Yakup'a gidiyor! :A Kıskandım valla. :( Bu mesajını my'ye de uyarlarsan iyi olur, ya da ben uyarlayayım istersen benim elemim kederim daha büyük. :A