sene başında intikam 7.5 tan 3.5 düştüğünde normaldi şike yoktu çünkü vadi 14-15 alıyordu vadi 11 gelince mi şike oldu yok ya şike işinize geldiği zaman ortaya çıkacak bir şey dğeildir panpa varsa hep vardır o zaman yok diyenler şimdi şike var diyorsa kaale bile alınmazlar kendileri çalar kendileri oynarlar ancaSende bu kadar olaylara taraflı bakma tarafsız bakarsan şikeyi görürsün
kime dedin bilmiyim ama ben tns yi 20 binin altı yerleri ölçme sevdasından beri eleştiriyorum 20 binin altı yerler ölçülecekse denek sayısı 3000 den 6000-6500 e çıakrılmalıydı sabit denek sayısıyla sistem zaten doğru sonucu veremeyecktiKanal D düşünce şike, Atv düşünce gerçekler.
Bak ne güzel dedin İntikam 2.50lerde dolaşırken Kanal D düşük reytingler alırken Tns de şike var denekler arttırılmalı Vadi düşük çıkınca şike yok yav bir şu taraflılığınızı atın bir kenara gözünüzü sevimsene başında intikam 7.5 tan 3.5 düştüğünde normaldi şike yoktu çünkü vadi 14-15 alıyordu vadi 11 gelince mi şike oldu yok ya şike işinize geldiği zaman ortaya çıkacak bir şey dğeildir panpa varsa hep vardır o zaman yok diyenler şimdi şike var diyorsa kaale bile alınmazlar kendileri çalar kendileri oynarlar anca
kime dedin bilmiyim ama ben tns yi 20 binin altı yerleri ölçme sevdasından beri eleştiriyorum 20 binin altı yerler ölçülecekse denek sayısı 3000 den 6000-6500 e çıakrılmalıydı sabit denek sayısıyla sistem zaten doğru sonucu veremeyeckti
valla ben şu anda da güvenmiyorum ancak denek sayısından dolayı şikeden dolayı değil belgesi olana kadar şike sadece bir fantezidirBak ne güzel dedin İntikam 2.50lerde dolaşırken Kanal D düşük reytingler alırken Tns de şike var denekler arttırılmalı Vadi düşük çıkınca şike yok yav bir şu taraflılığınızı atın bir kenara gözünüzü sevim
Medcezir o zaman başarısızAB'ye laf etmedim ki. sadece bazi arkadaslar AB'ci oluyor bazen, islerine öyle geliyor.
Yoksa denek olsak AB'de olurum. Ama unutmayalim ki AB, Totalin icindedir.
O kadar tvyi tek dataya nasıl toplayacaklar, imkansız. 😱 Bence biz forumca denek olmak için başvuru yapalım.Reyting ölçüm sistemine kimsenin güveni kalmadı seneye bu sistem değişecek bence hatta reyting ölçüm cihazlarını tüm televizyonlara yerleştirseler ya o zaman adil sonuç çıkar
İmkansızı başarsınlar işleri neO kadar tvyi tek dataya nasıl toplayacaklar, imkansız. 😱 Bence biz forumca denek olmak için başvuru yapalım.
tüm tv lere gerek yok 5000 denekle bile doğru sonuç çıkar neyi nereye kuracakalrını bilselerReyting ölçüm sistemine kimsenin güveni kalmadı seneye bu sistem değişecek bence hatta reyting ölçüm cihazlarını tüm televizyonlara yerleştirseler ya o zaman adil sonuç çıkar
en adil sonuç için tüm tvlere takılması şart bencetüm tv lere gerek yok 5000 denekle bile doğru sonuç çıkar neyi nereye kuracakalrını bilseler
Beni de denek yapın.tüm tv lere gerek yok 5000 denekle bile doğru sonuç çıkar neyi nereye kuracakalrını bilseler
Aynen. Böyle boş izliyoruz gibi oluyor.İmkansızı başarsınlar işleri ne
Denek olma fikri de güzelmiş boşuna izlemeyelim katkımız olsun
Bu arada atv'nin reklam kuşakları da berbat dizilerini kendi eliyle baltalayan başka bir kanal görmedim ben
Ya sen gerçekten inanıyor musun 16 reytingli bir dizi bir kaç ayda nasıl olurda 11 reytinglere kadar düşer ?valla ben şu anda da güvenmiyorum ancak denek sayısından dolayı şikeden dolayı değil belgesi olana kadar şike sadece bir fantezidir
abd de bile agb ölçüyor bizdeki eski sistem yani orada bile sorun yok kaldı ki orada 20 saniyelik reklamın değeri 500 bin doalr yani çok daha büyük olay varen adil sonuç için tüm tvlere takılması şart bence
öbgz 2.sezondan 3'e geçerken 14 ten 8 e düşmüştü ; afk de aynı şekilde 9 dan 3e düştü yani görülmemiş şey değilYa sen gerçekten inanıyor musun 16 reytingli bir dizi bir kaç ayda nasıl olurda 11 reytinglere kadar düşer ?
Vadiyi onlarla bir tutman bile hata neyse bir kaç haftaya kadar şike haberleri çıkar zatenabd de bile agb ölçüyor bizdeki eski sistem yani orada bile sorun yok kaldı ki orada 20 saniyelik reklamın değeri 500 bin doalr yani çok daha büyük olay var
öbgz 2.sezondan 3'e geçerken 14 ten 8 e düşmüştü ; afk de aynı şekilde 9 dan 3e düştü yani görülmemiş şey değil
çıkar tabi rahatsız olan çok atv yi ab grubu terketti birkaç haftaya sabah gazetesind görürüz masalları okur ve gülerizVadiyi onlarla bir tutman bile hata neyse bir kaç haftaya kadar şike haberleri çıkar zaten
Kanal D düşünce şike, Atv düşünce gerçekler.