psikiyatri baksın size , no comment artıkınBunlar kim gı?
------
Her cuma tek bir cümle ile seni tokatlıyor. Çok zevkli olsa gerek. Yerinde olmak isterdim. 😂🥰
psikiyatri baksın size , no comment artıkınBunlar kim gı?
------
Her cuma tek bir cümle ile seni tokatlıyor. Çok zevkli olsa gerek. Yerinde olmak isterdim. 😂🥰
Kanal 7 nin günlük dizisi Rüzgarlı Tepe karakterleri Halil ile Zeynep 😃Bunlar kim gı?
------
Abla günlük diziyede düşmezsin be 😂Kanal 7 nin günlük dizisi Rüzgarlı Tepe karakterleri Halil ile Zeynep 😃
Düştüm gitti valla ne yapım çok güzeller😂😂Abla günlük diziyede düşmezsin be 😂
Keyfim yerinde olduğu için laf atıyorumsıkılan sensin her cuma durduk yere laf atan olduğuna göre![]()
Her gün her gün sıkılır insan. 😂Düştüm gitti valla ne yapım çok güzeller😂😂
Canını dişine takıp savunduğu dizisi 2,5 reytinge düştüğü için günlük dizilere sığınmak zorunda kalınca kadınlarEfenim yorumum yok gram umrumda değil yapımcı düşünsün banane benim yeni çiftim var 😂ZeyHal imle aşk yaşıyorum 😍
Ahahahaha. Ablamı yendik. 😂😂😂Canını dişine takıp savunduğu dizisi 2,5 reytinge düştüğü için günlük dizilere sığınmak zorunda kalınca kadınlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yoo sıkılmıyorum aşık oldum çiftime😍Her gün her gün sıkılır insan. 😂
Ne alakası var ilk başladığı zamandan beri izliyorum ben doğru konuş benimle karşında senim büyüğün var😠Canını dişine takıp savunduğu dizisi 2,5 reytinge düştüğü için günlük dizilere sığınmak zorunda kalınca kadınlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aman melek teyzem dur tansiyonun çıkmasınNe alakası var ilk başladığı zamandan beri izliyorum ben doğru konuş benimle karşında senim büyüğün var😠
Tansiyon hastası mısınız @Angelica ?Aman melek teyzem dur tansiyonun çıkmasın![]()
![]()
![]()
İroni yapıyorTansiyon hastası mısınız @Angelica ?
Geçmiş olsun dilerim 🤕
😂😂Şaka yapıyorlar bakma sen onlaraTansiyon hastası mısınız @Angelica ?
Geçmiş olsun dilerim 🤕