psikiyatri baksın size , no comment artıkınBunlar kim gı?
------
Her cuma tek bir cümle ile seni tokatlıyor. Çok zevkli olsa gerek. Yerinde olmak isterdim. 😂🥰
psikiyatri baksın size , no comment artıkınBunlar kim gı?
------
Her cuma tek bir cümle ile seni tokatlıyor. Çok zevkli olsa gerek. Yerinde olmak isterdim. 😂🥰
Kanal 7 nin günlük dizisi Rüzgarlı Tepe karakterleri Halil ile Zeynep 😃Bunlar kim gı?
------
Abla günlük diziyede düşmezsin be 😂Kanal 7 nin günlük dizisi Rüzgarlı Tepe karakterleri Halil ile Zeynep 😃
Düştüm gitti valla ne yapım çok güzeller😂😂Abla günlük diziyede düşmezsin be 😂
Keyfim yerinde olduğu için laf atıyorumsıkılan sensin her cuma durduk yere laf atan olduğuna göre
Her gün her gün sıkılır insan. 😂Düştüm gitti valla ne yapım çok güzeller😂😂
Canını dişine takıp savunduğu dizisi 2,5 reytinge düştüğü için günlük dizilere sığınmak zorunda kalınca kadınlarEfenim yorumum yok gram umrumda değil yapımcı düşünsün banane benim yeni çiftim var 😂ZeyHal imle aşk yaşıyorum 😍
Ahahahaha. Ablamı yendik. 😂😂😂Canını dişine takıp savunduğu dizisi 2,5 reytinge düştüğü için günlük dizilere sığınmak zorunda kalınca kadınlar
ÇoktaanAhahahaha. Ablamı yendik. 😂😂😂
Yoo sıkılmıyorum aşık oldum çiftime😍Her gün her gün sıkılır insan. 😂
Ne alakası var ilk başladığı zamandan beri izliyorum ben doğru konuş benimle karşında senim büyüğün var😠Canını dişine takıp savunduğu dizisi 2,5 reytinge düştüğü için günlük dizilere sığınmak zorunda kalınca kadınlar
Aman melek teyzem dur tansiyonun çıkmasınNe alakası var ilk başladığı zamandan beri izliyorum ben doğru konuş benimle karşında senim büyüğün var😠
Tansiyon hastası mısınız @Angelica ?Aman melek teyzem dur tansiyonun çıkmasın
İroni yapıyorTansiyon hastası mısınız @Angelica ?
Geçmiş olsun dilerim 🤕
😂😂Şaka yapıyorlar bakma sen onlaraTansiyon hastası mısınız @Angelica ?
Geçmiş olsun dilerim 🤕