Bi 6 reytingi görüşünüz oldu bi de yere çakılışınız olduuuuYav o zamanlar Cuma daha zirve yarışındaydı sende canım 😂 Biz 6'ları falan görmemişiz 😂
Bi 6 reytingi görüşünüz oldu bi de yere çakılışınız olduuuuYav o zamanlar Cuma daha zirve yarışındaydı sende canım 😂 Biz 6'ları falan görmemişiz 😂
YIRTARIM SENİ BE 😂😂 YETER BEEE AMANEkli dosyayı görüntüle 126935
Ayyy bu da sezonlar sürmüştü 😂
Çok diziydiAyyy bu da sezonlar sürmüştü 😂
Hamdüsenalar olsun
@xemrexxx nerdesin ya Kızılcık'ımız hem yç'yi hem survivorı darmaduman etmiş haşat etmiş duvardan duvara vurmuş rezil rüsva etmiş nerdesinnn
Ne hallere düştün çok şükür bugünümüze
senin durumuna düşmekten iyidirNe hallere düştün çok şükür bugünümüze
Kızılcık Şerbeti yükseleceği yere (Ateş Kuşları'nın final yapması ile 2 reytinglik kitle boşa çıktı) düşmüş yalnız sosyal medyada konuşulsun diye hazırlanan fragmanlara rağmen.@xemrexxx nerdesin ya Kızılcık'ımız hem yç'yi hem survivorı darmaduman etmiş haşat etmiş duvardan duvara vurmuş rezil rüsva etmiş nerdesinnn
Şahaneyim ben Daha şahane olamazdımsenin durumuna düşmekten iyidir
hayatım ilişki yumağına dönmüş, herkesin tek düşündüğü bel altı olan diziyi savunup , 35 bölümdür izlemediğim dizi üzerinden her hafta laf atıyon , allah başka dert vermesin datumŞahaneyim ben Daha şahane olamazdım
Otur derdine yan
Bu kadar sıkılma cnmhayatım ilişki yumağına dönmüş, herkesin tek düşündüğü bel altı olan diziyi savunup , 35 bölümdür izlemediğim dizi üzerinden her hafta laf atıyon , allah başka dert vermesin datum
sıkılan sensin her cuma durduk yere laf atan olduğuna göreBu kadar sıkılma cnm
Bunlar kim gı?Efenim yorumum yok gram umrumda değil yapımcı düşünsün banane benim yeni çiftim var 😂ZeyHal imle aşk yaşıyorum 😍
Ekli dosyayı görüntüle 126943
Her cuma tek bir cümle ile seni tokatlıyor. Çok zevkli olsa gerek. Yerinde olmak isterdim. 😂🥰sıkılan sensin her cuma durduk yere laf atan olduğuna göre