Ayoll daha ne ilgisi bekliyor benim için hiç iki kişi saç saça birbirine girmemişti Harun durumunun kıymetini bilsin paylaşılamıyoryapma şöyle sonra @Harunnn60 herkesten ilgi bekliyor ilgi gösterilmeyince cozutuyor
Ayoll daha ne ilgisi bekliyor benim için hiç iki kişi saç saça birbirine girmemişti Harun durumunun kıymetini bilsin paylaşılamıyoryapma şöyle sonra @Harunnn60 herkesten ilgi bekliyor ilgi gösterilmeyince cozutuyor
@Harunnn60 için herşeyi yaparım.Bir gün @serhatt ile Alamancı @kerem saç saça birbirine giricek @Harunnn60 için ya bakalım ne zaman@xemrexxx
Daha çok beklersin o zamanBir gün @serhatt ile Alamancı @kerem saç saça birbirine giricek @Harunnn60 için ya bakalım ne zaman@xemrexxx
Daha çok beklersin o zaman
Alamancı mı kazanacak yoksa sen mi bakalım
Ben kavga etmem @kerem le
Sizden şüpheleniyorum ben zaten @Harunnn60 ı bırakıp birbirinizle kaçacaksınız gibi sankı@serhatt ile aramıza girmeye çalışıyor bak. Yemezler.
Sen yazdın senaryoyu
Sen kendi haline yan bi önce. @destere boynuzu takıp gitmiş, sen hala bizimle uğraş.
aaa dimi amaSen kendi haline yan bi önce. @destere boynuzu takıp gitmiş, sen hala bizimle uğraş.@Harunnn60 @serhatt
Seninde destere ilgin çıktı dökül bakalımyapma şöyle sonra @Harunnn60 herkesten ilgi bekliyor ilgi gösterilmeyince cozutuyor
Ah bilmez miyim.
Sen kendi haline yan bi önce. @destere boynuzu takıp gitmiş, sen hala bizimle uğraş.@Harunnn60 @serhatt
Ah bilmez miyim.
Harunu ortada bırakıp birbirinizle kaçarsanız Harun görür ozaman benden uyarması ayollaaa dimi amaİyice kendini unuttu bizimle uğraşıyor kakalak
Kayışı kopartırım o zamanHarunu ortada bırakıp birbirinizle kaçarsanız Harun görür ozaman benden uyarması ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?