17 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

e tabi şikeli ay yapım dizimsileri yüzünden vadi en fazla 13'ü geçer diyorssunuz sizde haklısınız... Kurtlar vadisi herzaman şerefinden reyting almış dizidir vatan millet meselerinden reyting almış dizidir bu diğer diziler gibi tecavüz üzerinden almamıştır bu dizi , ensest konu üzerinden almamıştır öyle amcanısının karısına yan gözle bakan karakterler yoktır bu dizide... En önemlisi reytinglere müdahale etmemiştir bu dizi bazı dizilerin aksine !!!

Tamam oyle olsun. Zaten ne desem bos. Son sezonda 90% dizilerin reytingi dusuyor. Vadininkinin artacagini nereden biliyorsun? Her sezon zaten bu yıl final olacak diye haber cikiyor ama final olmuyor.

paranın yüzü tatlıdır her sene final denir ama nedense :))))) uzar :))))). sonra bunun adı milliyetçilik olur :)))))))

e tabi şikeli ay yapım dizimsileri yüzünden vadi en fazla 13'ü geçer diyorssunuz sizde haklısınız... Kurtlar vadisi herzaman şerefinden reyting almış dizidir vatan millet meselerinden reyting almış dizidir bu diğer diziler gibi tecavüz üzerinden almamıştır bu dizi , ensest konu üzerinden almamıştır bu dizi öyle amcanısının karısına yan gözle bakan karakterler yoktır bu dizide... En önemlisi reytinglere müdahale etmemiştir bu dizi bazı dizilerin aksine !!!

Sizin derdiniz ne anlamiyorum. AGB'ye şikeci dediniz AGB gitti. Daha kanitlanmadi
SBT'ye sikeci diyorsunuz
TNS geldi. Ona da 1000 kişi diyorsunuz o da gitti.
Bütün Türkiede ölçüm yapılsa da kesin 70 milyonda şike var dersiniz. Şikeyi zaten Ay yapim ortaya çıkardı. En azından Aşkı Memnu fantastik değildi. Sihirli Annem bile Şimdiki Vadiden daha gercekci. ( eski vadiye laf yok)
Toplumun ahlak deyerini bozan bozmus zaten Vadide beyazsoy hakli. Ayrica bilegin hakkiyla reyting alana bak. Bir az tokezkeyine polat vuruluyor. Memati komaya giriyor :D sihirli annem perileri bile olmustu onlarin yerinde olsa

Son düzenleme:
Sizin derdiniz ne anlamiyorum. AGB'ye şikeci dediniz AGB gitti. Daha kanitlanmadi
SBT'ye sikeci diyorsunuz
TNS geldi. Ona da 1000 kişi diyorsunuz o da gitti.
Bütün Türkiede ölçüm yapılsa da kesin 70 milyonda şike var dersiniz. Şikeyi zaten Ay yapim ortaya çıkardı. En azından Aşkı Memnu fantastik değildi. Sihirli Annem bile Şimdiki Vadiden daha gercekci. ( eski vadiye laf yok)
Toplumun ahlak deyerini bozan bozmus zaten Vadide beyazsoy hakli. Ayrica bilegin hakkiyla reyting alana bak. Bir az tikezkeyine polat vuruluyor. Memati komaya giriyor :D sihirli annem perileri bile olmustu onlarin yerinde olsa

siz halen neyin derdinseniz birazda dizinin verdiği mesajları anlayabilseniz ah birazda miliyettçi olsanız bu dizinin amacını anlarsınız ama nerdee :(

siz halen neyin derdinseniz birazda dizinin verdiği mesajları anlayabilseniz ah birazda miliyettçi olsanız bu dizinin amacını anlarsınız ama nerdee :(

Ben dizideki mesajlari anliyorum. Her yil kanal degistirip su mesajji veriyor
Kim daha cok para verdi onun yanina gec, ona taraf konus, onun arkasinda dur evlat :d

Ben dizideki mesajlari anliyorum. Her yil kanal degistirip su mesaj
ji veriyor
Kim daha cok para verdi onun yanina gec, ona taraf konus, onun arkasinda dur evlat

kimse babasının hayrına dizi çekmiyo hiçbir oyuncu beleşe oynamıyo vadi diğer tüm dizilerden çok daha fazla emek gerektiren bi dizi ve bunun karşılığını alması gerek

kimse babasının hayrına dizi çekmiyo hiçbir oyuncu beleşe oynamıyo vadi diğer tüm dizilerden çok daha fazla emek gerektiren bi dizi ve bunun karşılığını alması gerek

Karsisini fazlasiyla aliyor bence. Her yil kanal degistiriyor. Hani atv ile kavgaliydi? Demekki problem kanalda degil dizide. Her sene kanal degistiriyo. Ayrica sadece tutan dizi Vadi degil. Diger diziler neden kanal degistirmiyo? Kesin simdi diger diziler kabal degistirse batar diyeceksin. bir Cocuk Sevdim bile toparlandi. Emin ol OBGZK falan kanal degistirse yine ayni orani alir. Ama dizi kanalindan ve parasindan memnun

Ben dizideki mesajlari anliyorum. Her yil kanal degistirip su mesajji veriyor
Kim daha cok para verdi onun yanina gec, ona taraf konus, onun arkasinda dur evlat :d

o paralar olmasa dizi nasıl çekilecek , o filmler nasol çekilecekler ? Kurtlar vadisi o paralarla kurtlar vadisi karabağ filmini çekmeyi düşünüyor lütfen bu kadar nanKör olmayalım :(

o paralar olmasa dizi nasıl çekilecek , o filmler nasol çekilecekler ? Kurtlar vadisi o paralarla kurtlar vadisi karabağ filmini çekmeyi düşünüyor lütfen bu kadar nanKör olmayalım :(

Daha düşünüyor. Filmi ayrı. Eski vadi habasi yok dizide. Film edsane olur kalir, ama dizi uzandıkca kötü hatırlanır

Karsisini fazlasiyla aliyor bence. Her yil kanal degistiriyor. Hani atv ile kavgaliydi? Demekki problem kanalda degil dizide. Her sene kanal degistiriyo. Ayrica sadece tutan dizi Vadi degil. Diger diziler neden kanal degistirmiyo? Kesin simdi diger diziler kabal degistirse batar diyeceksin. bir Cocuk Sevdim bile toparlandi. Emin ol OBGZK falan kanal degistirse yine ayni orani alir. Ama dizi kanalindan ve parasindan memnun
hiçbir dizi tnt de 10 reytingi ge-çe-mez

@takas zaten ne ben isbatlayamama TNT'de 10 reytingi gececek diziyi ne de sen. O yuzden bu konuya hic gerek yok

biz kime ne anlatıyoruzsak boşverin isteyen kvp yi izler istemeyen izlemez.. Ama kvp ye laf atmak terbiyesizliktir kvp hayranlarını kışkırtmaya yöneliktir !

bu arada bi hatırlatma daha yapayım kurtlar vadisi israile düşman bi dizi olduğu için reytingleriyle oynuyor mossad , geçen yıl haberlere çıkmıştı bu zaten..

Mossad: israil istihbarat teşkilatı

valla her sahnesi süperdi bu bölümün leyla sahneleri selvi sahneleri bile güzeldi dikkat ettiyseniz leyla selvi nin falına bakarken sezon finaline dair tüyolar verdi alemin gördüğü en büyük düğün kurtlar vadisinde olacak ve o bölüm biri vurulacak herkes olabilir bu şimdiden heycanlandım hayal ediyorumda süper olacak o bölüm 15 i geçer ve 1.olur bence

Sezon Finalini izlerim kesin.