17 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Fatmagül zirvede yine. Tebrikler
@kreys sen kendinle çok barışıksın. Tebrikler. Hala Vadinin zirvede olacağına inanıyorsun
@takas 25 reyting mi? Gördüğünüz gibi takas arkadaşımız güldürürken aynı zamanda düşündürüyor :d Beni ve Fatmagülcüleri güldürürken, Vadicileri ve Show Tv`yi düşündürüyor. Yahu 25 reytingi hangi dizi alıyor ki Vadi alsın. Show Tv`ye geçsin en fazla 10-11 alsın. Ona tamam. Ama 25 çok aga. 3 kat arta bilirmi sence? TNT o kadar mı ıssız bir kanal?

Son düzenleme:
Fatmagül zirvede yine. Tenrikler
@kreys sen kendinle çok barışıksın. Tebrikler. Hala Vadinin zirvede olacağına inanıyorsun
@takas 25 reyting mi? Gördüğünüz gibi takas arkadaşımız güldürürken aynı zamanda düşündürüyor :d Beni ve Fatmagülcüleri güldürürken, Vadicileri ve Show Tv`yi düşündürüyor. Yahu 25 reytingi hangi dizi alıyor ki Vadi alsın. Show Tv`ye geçsin en fazla 10-11 alsın. Ona tamam. Ama 25 çok aga. 3 kat arta bilirmi sence? TNT o kadar mı ıssız bir kanal?

Sende arada güldürmüyor değilsin:d :d :d :F :F :F

Taktın sende karaya polata degisilmez kimse :D

Tamam o zaman belki Kuzey Irakta Polat,Abdülhey,Memati,Cahit,Kara 4 lüsünden biri vurulacak o zaman ağlarım işte inşallah ölmezler :T :T :T :T :T :T

Ama fala bakacak olursak 4 lüden daha fazla kişi oluyor düğünde bence Polat-Leyla Memati-Selvi birlikte evlenirler ve orada da acaba hangi kişi vurulacak.

ATV de yayınlanacağı zamanı iple çekiyorum çekemezsemde ölürüm bu bölümü 1 hafta bile beklemeye lüzumum yok tamamen 20-25 reytinglik bölümler Allah Yardımcıları Olsun Daha ne Diyelim:D

Son düzenleme:
hem dinene hemen ahlakan sorun var. takas. kızı yaşındaki kızla evlenecek yuh daha neler. kuranda yazar herkes dengi dengine evlensin öneriyor. bununla ilgili çok hadis var..

eygamberimiz buyuruyarlar ki:
" Çocuklarınıza iyi anneler seçin. Denginiz olma'yanla evlenmeyin".

"Çocuklarınız için hayır (lı kimseler) seçiniz.
Birbirine denk olanları evlendiriniz, (kadınlarınızı) den'gine nikahlayınız"
(Feyzü'l-kadir, c. 3, s. 237)

Vadi işini bilir ömer baba peygamber efendimizin herseyi anlatiyordu hem memati zorlami evlendi sanki bu hadisleri gösteriyon dine hicbir sakıncasi yok

revan sen bizleri güldürdün eğer bi dizi 20 yi geçecekse bunu vadi geçer zamanında vadi nin tekrarları 15-16 alıyodu :d pusunun seneye son sezonu olduğu için büyük ihtimalle reytingleri çok yüksek olacaktır hele ki show a geçip 21.45 e alınırsa saati şov yapar yeminle :D

vadi elinden geldiğince dini konulara önem veren hatta bunu en iyi şekilde yapan dizidir arada dinen tasvip edilmeyen ufak tefek şeylerin olması çok çok doğal ki bunda bişey yok :D

revan sen bizleri güldürdün eğer bi dizi 20 yi geçecekse bunu vadi geçer zamanında vadi nin tekrarları 15-16 alıyodu :d pusunun seneye son sezonu olduğu için büyük ihtimalle reytingleri çok yüksek olacaktır hele ki show a geçip 21.45 e alınırsa saati şov yapar yeminle :D

Takas yine gecmislerden konusuyorsun. Ben yuzlerce defa soyledim. Eskiyi ben de severdim. Ama seb neticeye vak. Su an TNT'de 9 reyting aliyorsa baska kanalda en fazla 13 reyting alir. Bundan yukariya cikmaz

Belki finalde ama ölmezler

Zaten inşallah vadi yine başlar da kimse ölmez of off vadimin son sezonuna girecez ha vallah çok duygulandım varya final bölümünde gözyaşlarım hiç dinmeyecek Bütün Akraba Toplanırız Teyzemlerde Otururuz televizyonun başına başta abim olmak üzere herkes ağlar

Not:

Abim FanatiK vadili benden bile hasta:D

Fatmagül'e ve Kurtlar Vadisi'ne tebrikler. Iki dizide yine basarili gitmis. :)

Takas yine gecmislerden konusuyorsun. Ben yuzlerce defa soyledim. Eskiyi ben de severdim. Ama seb neticeye vak. Su an TNT'de 9 reyting aliyorsa baska kanalda en fazla 13 reyting alir. Bundan yukariya cikmaz

tnt de bile 14 ü geçmiş bi dizi vadi neden bahsediyon sen seneye son sezonu pusunun reytingleri otomatikman artacak bide büyük kanallardan birine geçtimi iyice uçacaktır bunda anlamayacak bişey yok :D

Zaten inşallah vadi yine başlar da kimse ölmez of off vadimin son sezonuna girecez ha vallah çok duygulandım varya final bölümünde gözyaşlarım hiç dinmeyecek Bütün Akraba Toplanırız Teyzemlerde Otururuz televizyonun başına başta abim olmak üzere herkes ağlar

Not:

Abim FanatiK vadili benden bile hasta:D

babam bi perşembe erken gelmeye çalışır vadi için :D tek izlediği dizidir başkada dizi izlemez babam :D
aga final bölümünde nolur bilemem ama eğer yeniden başka konseptle başlamazsa çok üzülürüm orası kesin

tnt de bile 14 ü geçmiş bi dizi vadi neden bahsediyon sen seneye son sezonu pusunun reytingleri otomatikman artacak bide büyük kanallardan birine geçtimi iyice uçacaktır bunda anlamayacak bişey yok :D

Tamam oyle olsun. Zaten ne desem bos. Son sezonda 90% dizilerin reytingi dusuyor. Vadininkinin artacagini nereden biliyorsun? Her sezon zaten bu yıl final olacak diye haber cikiyor ama final olmuyor.

Vadi işini bilir ömer baba peygamber efendimizin herseyi anlatiyordu hem memati zorlami evlendi sanki bu hadisleri gösteriyon dine hicbir sakıncasi yok

dini de kurtlara göre uyarladiniz helal :)))) bu fatmagulde olsaydı dizinin ne ahlaki kalırdı ne başka biseyi . hakkaten kurtlar büyük dizi insana herşeyini değiştiriyor :))))))))))