17 Mart 2025 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Uzak Şehir - 18. Bölüm | Kanal D

• Kızıl Goncalar - 42. Bölüm | NOW

• Survivor 2025 All Star - Gönüllüler | TV8

• Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi - 49. Bölüm | TRT 1

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
11,038
Puanı
860
ajpvden.png

1716220240253-png.127006

Uzak Şehir : Dizi bu hafta tüm gruplarda yükselişte, özellikle AB ve ABC1'de 1+ reyting yükseldi. Yeni rekor kırıldı
Kızıl Goncalar : Dizi bu hafta düşüşte, özellikle ABC1'de 1 reytinglik düşüş gözden kaçmadı.
Selahaddin Eyyubi : AB'de yükselişte ama oranlar halen daha yetersiz, yeni sezon onayı alması süpriz olur.

Uzak Şehir 18. Bölüm
TOTAL (1) : 16,15
AB (1) : 12,35
ABC1 (1) : 15,49

Kızıl Goncalar 42. Bölüm
TOTAL (5) : 3,63
AB (3) : 5,60
ABC1 (3) : 5,14

Survivor 65. Bölüm
TOTAL (6) : 3,61
AB (8) : 2,77
ABC1 (6) : 3,71

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 49. Bölüm
TOTAL (9) . 3,17
AB (9) : 2,65
ABC1 (11) : 2,63

Son düzenleme:
Uzak Şehir'in senaryosu çok doğru yolda ilerliyor, ben @cokiyitvci 'nin aksine 2. sezonda en az 10 alacağını düşünüyorum o da sağlam rakip gelmesi halinde yoksa yine 12-13-14'lerde cirit atar dizi.

Tebrikler ekibe son yılların dizisi, Ozan Akbaba'ya ayrı parantez dün akşam muhteşemdi.

Uzak Şehir'in senaryosu çok doğru yolda ilerliyor, ben @cokiyitvci 'nin aksine 2. sezonda en az 10 alacağını düşünüyorum o da sağlam rakip gelmesi halinde yoksa yine 12-13-14'lerde cirit atar dizi.

Tebrikler ekibe son yılların dizisi, Ozan Akbaba'ya ayrı parantez dün akşam muhteşemdi.
Ana karekterlerde herhangi bir kiss olmadan da 18 bölüm sürdürülebiliyormuş bunu görmüş olduk. Öyle hemen 7 bölüm içinde aşık olup kiss falan yapmaya gerek yokmuş. İnşallah çizgiyi bozmaz.
Birilerinin canı çok sıkılacak bu duruma. 😁😁

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Ana karekterlerde herhangi bir kiss olmadan da 18 bölüm sürdürülebiliyormuş bunu görmüş olduk. Öyle hemen 7 bölüm içinde aşık olup kiss falan yapmaya gerek yokmuş. İnşallah çizgiyi bozmaz.
Birilerinin canı çok sıkılacak bu duruma. 😁😁
Ne kiss'i dayı, kiss anca 2. Sezonda hemen olmaz öyle 😂 Meryem olayı da açıldı umarım iyi gider ya, sanki kendi ailemizden gibiler.

• Güldürdün
Ne kiss'i dayı, kiss anca 2. Sezonda hemen olmaz öyle 😂 Meryem olayı da açıldı umarım iyi gider ya, sanki kendi ailemizden gibiler.
İşte bende çekilebiliyormuş dedim zaten.
Sezon finalinde birbirlerine açılırlar ve patlama olur. Ekranda kararır. Yine yâr olmazlar birbirlerine. 😅

• Güldürdün
Ölü mü ? Ben öyle duymadım
O zaman işler değişir. Sezon finalini an itibariyle yazdım. Aklımdaki senaryonun birebir aynısının yaşanacağına eminim.

Bu arada Alyanın annesi ile alakalı ilk düşüncem; Bence Sadakat ile Alya birlik olup Alyanın annesine karşı cephe olacaklar. (Bu bir tahmindir. Alyanın annesi ile alakalı)

• Güldürdün
Reactions: Alemdar