Ana karekterlerde herhangi bir kiss olmadan da 18 bölüm sürdürülebiliyormuş bunu görmüş olduk. Öyle hemen 7 bölüm içinde aşık olup kiss falan yapmaya gerek yokmuş. İnşallah çizgiyi bozmaz.Uzak Şehir'in senaryosu çok doğru yolda ilerliyor, ben @cokiyitvci 'nin aksine 2. sezonda en az 10 alacağını düşünüyorum o da sağlam rakip gelmesi halinde yoksa yine 12-13-14'lerde cirit atar dizi.
Tebrikler ekibe son yılların dizisi, Ozan Akbaba'ya ayrı parantez dün akşam muhteşemdi.
Ne kiss'i dayı, kiss anca 2. Sezonda hemen olmaz öyle 😂 Meryem olayı da açıldı umarım iyi gider ya, sanki kendi ailemizden gibiler.Ana karekterlerde herhangi bir kiss olmadan da 18 bölüm sürdürülebiliyormuş bunu görmüş olduk. Öyle hemen 7 bölüm içinde aşık olup kiss falan yapmaya gerek yokmuş. İnşallah çizgiyi bozmaz.
Birilerinin canı çok sıkılacak bu duruma. 😁😁
İşte bende çekilebiliyormuş dedim zaten.Ne kiss'i dayı, kiss anca 2. Sezonda hemen olmaz öyle 😂 Meryem olayı da açıldı umarım iyi gider ya, sanki kendi ailemizden gibiler.
Sezon finali Cihan vurulurİşte bende çekilebiliyormuş dedim zaten.
Sezon finalinde birbirlerine açılırlar ve patlama olur. Ekranda kararır. Yine yâr olmazlar birbirlerine. 😅
Meryemin ölü olduğuna eminiz değil mi?Sezon finali Cihan vurulur
Ölü mü ? Ben öyle duymadımMeryemin ölü olduğuna eminiz değil mi?
O zaman işler değişir. Sezon finalini an itibariyle yazdım. Aklımdaki senaryonun birebir aynısının yaşanacağına eminim.Ölü mü ? Ben öyle duymadım