Bir günde 3 dizi teklifi aldım.Sen de başla Masumiyet'e gerçekten beğeneceksin.
Hangi dizilerden aldın başka.Bir günde 3 dizi teklifi aldım.
İlk bölümünü izledim, fena değildi. Ama başrol erkekten olmamışlık akıyordu. Devam edemedim.
Yasak Elma, Teşkilat ve Camdaki Kız. Şimdilik CK'ya daha sıcak bakıyorum.Hangi dizilerden aldın başka.
Benim niyeyse gözüme fazla batmadı Serkay ya daha kötü bekliyordum ama çok sırıtmıyor rolde bence.
Camdaki Kız'a sıcak bakmaya devam et diğerlerini salla.Yasak Elma, Teşkilat ve Camdaki Kız. Şimdilik CK'ya daha sıcak bakıyorum.
Bilmiyorum, Survivor yarışmacısı imiş birde. Zaten beğenmiyordum, bunu da öğrenince iyice karardı gözümde.
Gel Yasak Elma'ya başlayalım, yeni dönemi başlıyormuş hem.Camdaki Kız'a sıcak bakmaya devam et diğerlerini salla.
Elmalar çürüdü beybi. Camdaki Kız pazartesi olsa çok güzel tokat yapıştırır da neyse.Gel Yasak Elma'ya başlayalım, yeni dönemi başlıyormuş hem.
8. Gün'den sonra Burcu Biricik'in tekrar Yasak Elma'yla rakip olmak isteyeceğini sanmıyorum.Elmalar çürüdü beybi. Camdaki Kız pazartesi olsa çok güzel tokat yapıştırır da neyse.
8. Gün iyi bir işti ama TV izleyicisine hitap etmiyordu oysa şimdi arkasında Gülseren Budayıcıoğlu desteği var. Hangi güne gelirse gelsin dengeleri değiştireceği neredeyse kesin yani.8. Gün'den sonra Burcu Biricik'in tekrar Yasak Elma'yla rakip olmak isteyeceğini sanmıyorum.
Bu tecavüzlü, kumalı, bol trajedili diziyi izleyecek misin cidden? Bir de Trajedi Odası'na laf atıyordun.Yasak Elma, Teşkilat ve Camdaki Kız. Şimdilik CK'ya daha sıcak bakıyorum.
Bilmiyorum, Survivor yarışmacısı imiş birde. Zaten beğenmiyordum, bunu da öğrenince iyice karardı gözümde.
Yasak Elma ve Masumiyet yeter bile diğerlerini boşver.Yasak Elma, Teşkilat ve Camdaki Kız. Şimdilik CK'ya daha sıcak bakıyorum.
Yine damlamış hemen hiçbir fırsatı kaçırmadan. @DosiCamdaki Kız'a sıcak bakmaya devam et diğerlerini salla.
Diğerlerini boşver dediği dizilerden birini izleyecek olman..Yasak Elma ve Masumiyet yeter bile diğerlerini boşver.
Yine damlamış hemen hiçbir fırsatı kaçırmadan. @Dosi
İzleyeceğimi nerden çıkardın. 😱 Çok dizim var yenilere yer yok.Diğerlerini boşver dediği dizilerden birini izleyecek olman..
Aynen kesin yoktur inandım.İzleyeceğimi nerden çıkardın. 😱 Çok dizim var yenilere yer yok.
Camdaki kız patlayacak bu gidişle hiç kanım ısınmadı nedense.Yasak Elma ve Masumiyet yeter bile diğerlerini boşver.
Yine damlamış hemen hiçbir fırsatı kaçırmadan. @Dosi
Senin kanının hangi dizilere ısındığını görüyoruz emin konuşma bence.Camdaki kız patlayacak bu gidişle hiç kanım ısınmadı nedense.
Bu yorumu yollamayı unutmuşum
Öyle olursa @Aserat da patlar.Camdaki kız patlayacak bu gidişle hiç kanım ısınmadı nedense.
Bu yorumu yollamayı unutmuşum
İsveçli arkadaşım mı oldu şimdi. 😱 @Dosi ne diyor bu.Aa hiç aklıma bile gelmemişti hemen hallediyorum. 😱
Daha çok sen ve İsveçli arkadaşının boş senaryoları patlayacak gibi görünüyor ama neyse.
Yine mi ya bu ne unutkanlık. @Dosi @Aserat19 Mart'ın Reyting Sonuçları konusu açılmayacak mı? @Aserat