17 Mart 2021 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Akşam Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    17
Masumiyet daha fazla reytingi hakediyor

Bir günde 3 dizi teklifi aldım. :A

İlk bölümünü izledim, fena değildi. Ama başrol erkekten olmamışlık akıyordu. Devam edemedim. :(
Hangi dizilerden aldın başka. :A

Benim niyeyse gözüme fazla batmadı Serkay ya daha kötü bekliyordum ama çok sırıtmıyor rolde bence. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Hangi dizilerden aldın başka. :A

Benim niyeyse gözüme fazla batmadı Serkay ya daha kötü bekliyordum ama çok sırıtmıyor rolde bence. :A
Yasak Elma, Teşkilat ve Camdaki Kız. Şimdilik CK'ya daha sıcak bakıyorum. :A

Bilmiyorum, Survivor yarışmacısı imiş birde. Zaten beğenmiyordum, bunu da öğrenince iyice karardı gözümde. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
8. Gün'den sonra Burcu Biricik'in tekrar Yasak Elma'yla rakip olmak isteyeceğini sanmıyorum. :A
8. Gün iyi bir işti ama TV izleyicisine hitap etmiyordu oysa şimdi arkasında Gülseren Budayıcıoğlu desteği var. :Z Hangi güne gelirse gelsin dengeleri değiştireceği neredeyse kesin yani. :A

Yasak Elma, Teşkilat ve Camdaki Kız. Şimdilik CK'ya daha sıcak bakıyorum. :A

Bilmiyorum, Survivor yarışmacısı imiş birde. Zaten beğenmiyordum, bunu da öğrenince iyice karardı gözümde. :A
Bu tecavüzlü, kumalı, bol trajedili diziyi izleyecek misin cidden? Bir de Trajedi Odası'na laf atıyordun. :A
Pazartesiye gelse de Burcu Biricik, Yasak Elma karşısında 3 sene sonra yine ve yeniden patlasa. :A

• İlginç
Reactions: kerem
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Üzücü
  • Güldürdün
Reactions: STAR and Dosi