İhaneti giymişsin, çok da yakışmığğğş.Masumiyet.
Sadakatsiz'e netten devam. Durgun bölümlerden dolayı hevesim kalmadı pek ama dün akşamki bölüm iyiymiş, izlemek için heyecanlandım. Masumiyet şu sıralar çok daha fazla sarıyor. O karmaşıklığı çözmeye çalışmak çok güzel oluyor.İhaneti giymişsin, çok da yakışmığğğş.
Sadakatsiz'in düşmesini bekliyorsan daha çok beklersin canım. Cart kaba kağıt.Yok anam yok yeni diziyle çarşambaya heyecan gelir dedik o da pek bir şey yapamadı. Yeni umudumuz perşembenin karışması artık. Bir Zamanlar Kıbrıs ve sonradan değişmezse Camdaki Kız dengeleri fena bozar çünkü.
Sırma Yanık dizileriyle dalga geçen de sendin hemde... Ne iş?Sadakatsiz'e netten devam. Durgun bölümlerden dolayı hevesim kalmadı pek ama dün akşamki bölüm iyiymiş, izlemek için heyecanlandım. Masumiyet şu sıralar çok daha fazla sarıyor. O karmaşıklığı çözmeye çalışmak çok güzel oluyor.
Düşmesini bekliyorum mu dedim sadece yeni dizi Teşkilat gibi günün dengesini değiştiremedi o yüzden hala sıkıcı.Sadakatsiz'in düşmesini bekliyorsan daha çok beklersin canım. Cart kaba kağıt.
------
Sırma Yanık dizileriyle dalga geçen de sendin hemde... Ne iş?
Sorma kendisinden bu kadar iyi iş çıkacağını beklemezdim. Sonlara doğru diğer dizilerindeki gibi saçmalamazsa en iyi işi olur Masumiyet.Sadakatsiz'in düşmesini bekliyorsan daha çok beklersin canım. Cart kaba kağıt.
------
Sırma Yanık dizileriyle dalga geçen de sendin hemde... Ne iş?
Kötü bir senarist değil kurgularını beğeniyorum ama bir süre sonra tıkanıyor dediğin gibi.Sorma kendisinden bu kadar iyi iş çıkacağını beklemezdim. Sonlara doğru diğer dizilerindeki gibi saçmalamazsa en iyi işi olur Masumiyet.
Sen de başla Masumiyet'e gerçekten beğeneceksin.Kötü bir senarist değil kurgularını beğeniyorum ama bir süre sonra tıkanıyor dediğin gibi.