17 Mart 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 3 13.0%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

• Yetenek Sizsiniz Türkiye - En Komikler (Show)

Oy: 1 4.3%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• Çocuklar Duymasın - Tekrar (ATV)

• İffet (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Lale Devri (Fox)

Oy: 2 8.7%
  • Şefkat Tepe (STV)

Oy: 4 17.4%
  • Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Fenerbahçe - Galatasaray Maçı ve İlgili Yayınlar

Oy: 11 47.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Cumartesi neler oldu ?

Yetenek Sizsiniz'in özel bölümü mü ? Şefkat Tepe mi ? Lale Devri mi ? Hangisi zirvede yer aldı ?

Fenerbahçe - Galatasaray maçı reytingleri nasıl etkiledi ?

Yetenek Sizsiniz'in finalinin ardından ilk Cumartesi sonuçları belli oldu.

Lale Devri, totalde aylar sonra zirveye yükseldi. A/B'de de zirvenin peşinde 2. sırada yer aldı.

Stadyum - Derbi Özel, totalde 3. oldu. A/B'de ise rahat bir şekilde zirvede yer aldı.

STV'nin Şefkat Tepe'si totalde 1 sıra daha yükselerek zirveye iyice yaklaştı.

İffet, iki grupta da yükselişe geçerek dikkat çekti. Dizi, A/B'de 3. sıraya kadar yükseldi.

Yahşi Cazibe de oranlarını yükselterek totalde ilk 5 içine girmeyi başardı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin özel bölümü iyi gitti ama yarışma bölümlerini arattı.

Kazanmak İçin 1 Dakika iki grupta da gerileyerek üst sıra yarışından uzaklaştı.

Keşanlı Ali Destanı yine yükselişe geçemedi ve ilk 20'ye dahi giremedi. Kanal D artık diziyle ilgili yeni bir hamle yapabilir!

Bir Erkek Bir Kadın, Cumartesi akşamları olan son yayınıyla A/B'de 6. oldu ve kanalını düşündürdü. Gelecek hafta Cumartesi gecesi Yeni Bir Hayat başlayacak ve Bir Erkek Bir Kadın yayınına Perşembe - Cuma devam edecek. Bu hamlenin nasıl bir etki yaratacağını önümüzdeki hafta göreceğiz.

Son düzenleme:
Lale devri zirvede olur.
Şefkat tepe ve yetenek sizsiniz hemen arkasında olur.
iffet her iki gruptada ilk 5'te olur :)
Yahşi cazibe ilk 10 da olur :)

acun yebeteksizin suyunu yine çıkarıyor :)))))) bakalım daha nasıl daha bölümler çıkaracak :)))))))))))))))) bebekleri kafalayıp reyting devşirmek için yeteneksizsiniz türkiye en komikler diye bişey çıkarmışlar bakalım bunu izleyen :))))))))))))))))))))) bakalım bunu izleyen çıkacak mı

Iffetı izledim şimdide bir erkek bir kadına ve lale devrine bakıyorum haluk792'ye katılıyorum ama iffet ab'de ilk 3'te olur diye düşünüyorum :)

Stadyum'da konuk Seksenler dizisinde Ahmet karakterini canlandıran Şoray Uzun. :)

acun yebeteksizin suyunu yine çıkarıyor :)))))) bakalım daha nasıl daha bölümler çıkaracak :)))))))))))))))) bebekleri kafalayıp reyting devşirmek için yeteneksizsiniz türkiye en komikler diye bişey çıkarmışlar bakalım bunu izleyen :))))))))))))))))))))) bakalım bunu izleyen çıkacak mı

acun ne beklenirki

Kazanmak Icin 1 Dakika'yi izledim bu sefer ki cok cok guzeldi 10 yarisamci birbirileriyle yaristilar cok guzeldi insallah iyi gider.

bu haftalık sonuclar ıdare eder ama haftaya asıl reyrıngler survıvor yeteneksız etkısınde olacagını sanmıyorum bu durum encok lale devrıne yarayacak. yıl sonu kadar bırıncılıgı bırakmaz

Kazanmak ıcın bır dakıka derbıye kurban gıtmıs... zaten bu programı yayınlamak ısraf bos zaman olduruyor. kesanlı yeteneksız yokken bıle ılk ona gırememıs :)))))))))

Son düzenleme:
Iffet yükselmis, sevindim. Hakediyordu dünkü bölüm yükselmeyi. :)

Lale Devri Totalde zirvede yer almış. Tebrik ediyorum diziyi.
İffet AB`de sıçrayış yaparak 6 reytingi geçmiş. Şok sevindim. Tebrik ediyorum. Lale Devri ile aralarındakı fark çok az. Gelecek hafta AB`de zirveyi alabilir. Totalde de yükselmesi lazım
Yetenek Sizsiniz Türkiyeden kurtuluş yok. Daha kaç isimle haftalarlar yayınlarlar. Özel Bölüm, Çok Özel Bölüm, Daha da Özel Bölüm
Kazanmak İçin Bir Dakika bu dizilier arasında iyi direniyor. Keşanlı Ali artık 3 reytingi geçemiyor
1 Erkek 1 Kadın Cumartesi AB`de resmen atağa geçmiş. Dizinin gününün değişmesi yanlış oldu. Yeni Bir Hayat Perşembe başlamalıydı. Çünki 1 Erkek 1 Kadın eskiden Perşembe yayınlanmıştı ve iyi sonuç alamamıştı. Perşembe dizi için kötü olacak.
Yahşi Cazibe istikrarlı şekilde yoluna devam ediyor

yetenek sizsinizin bitişiyle lale devri totalde zirveye oturmuş ab de ikinci olmuş
trt nin derbi özel yayını ab de birinci olmuş beklenen bir sonuçtu
şefkat tepe totalde zirveyi çok az bir fark ile kaçırmış ama ab de 31. olmuş
yetenek sizsiniz komikler her iki grupta da ilk 5e girmiş
iffet yükselmiş ab de 3. totalde 6. olmuş ilerleyen haftalarda ab de zirvede olacağından eminim
yahşi cazibe milyoner desteği ile iyi gitmiş ab de 6.olmuş
1 erkek 1 kadın ab de 6. olarak eski günlerine döneceğinin sinyalini veriyor(star çok yanlış yaptı cumartesi 23.00 dan sonrası boştu ve 1 erkek 1 kadın rahat ediyordu fakat şimdi yarışacağı iki günde de çok zorlu rakipleri var)

1 erkek 1 kadın

İffetin yukselmesi iyi oldu.
Lale Devri totalde 1ci oldu. Herhalde senaryo hareketlendi
Yahşi Cazibe orta reytingler alıyor
Yetenek Sizsinizde hala rakip aslında. Reytingleri iyi

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]SPARTACUS: VENGEANCE[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 24:16:27[/TD]
[TD] 25:13:44[/TD]
[TD] 00:50:01[/TD]