Total grubunu bırakmaz Uzak Şehir Bas bas bağırıyor, ben Total'im diye AB grubundaki fark da bizi güldürür 😂Uzak Şehir'in tekrarları fena gitmedi, bu akşam Total'de zirvede olursa şaşırmamak lazım
Ama özellikle ben 7.5+ bekliyorum bu akşam.
Total grubunu bırakmaz Uzak Şehir Bas bas bağırıyor, ben Total'im diye AB grubundaki fark da bizi güldürür 😂Uzak Şehir'in tekrarları fena gitmedi, bu akşam Total'de zirvede olursa şaşırmamak lazım
Balonları tek tek patlatıyor olacak bu akşam.Uzak Şehir'in tekrarları fena gitmedi, bu akşam Total'de zirvede olursa şaşırmamak lazım
Hangileri ? 😂😂Balonları tek tek patlatıyor olacak bu akşam.
Pazartesi dizilerinin hepsi balon. Sosyal medya balonu.Hangileri ? 😂😂
Durnam gidersen Mardin'e 😂😂
Tarih dizisi OLAMAZZZ 😂Pazartesi dizilerinin hepsi balon. Sosyal medya balonu.
Şakir Paşa'nın sence Cuma şansı var mı ? Oradaki reyting pastasından bir dilim almak kolay olmaz sanki ?Kirli Sepeti olmadan pazar çok tatsız geçiyor. Teşkilat geçen sezon bu kadar izlenmiyordu ama Tolga Sarıtaş bir geldi pir geldi gibi bir şey oldu. Deha da düşse bile ortalama 6-7 bandında tutunuyor ve reyting pastasından büyük bir parça yemeyi sürdürüyor. Aşk Evlilik Boşanma gibi orta ölçekli, komedi-dram karışımı bir iş iki devin arasında belli oranda iş görebilirdi ama Şakir Paşa Ailesi'nin pazar olacağı söyleniyor umarım böyle bir diziyi dokusuyla asla uymayan güne koyma hatası yapmazlar.
Asıl Cuma Günü tutar Şakir Pasa, dizi için çok iddialı diyorlar, pazar yanlış gün tercihiŞakir Paşa'nın sence Cuma şansı var mı ? Oradaki reyting pastasından bir dilim almak kolay olmaz sanki ?
Bıraktım diye bir beyanım yok henüz, senaryonun kötü olduğunu yazmıştım Daha iyi bir alternatif gelirse bırakırım Deha'yıSen bırakmamıṣ mıydın
Kirli Sepeti olmadan pazar çok tatsız geçiyor. Teşkilat geçen sezon bu kadar izlenmiyordu ama Tolga Sarıtaş bir geldi pir geldi gibi bir şey oldu. Deha da düşse bile ortalama 6-7 bandında tutunuyor ve reyting pastasından büyük bir parça yemeyi sürdürüyor. Aşk Evlilik Boşanma gibi orta ölçekli, komedi-dram karışımı bir iş iki devin arasında belli oranda iş görebilirdi ama Şakir Paşa Ailesi'nin pazar olacağı söyleniyor umarım böyle bir diziyi dokusuyla asla uymayan güne koyma hatası yapmazlar.
Bence Şakir Paşa salı, Aşk Evlilik Boşanma pazar olmalıydı. Ama NOW tam tersini yaptı. Kitleleri benzer olduğu için Bahar izleyicisini AEB çeker diye düşündüler sanırım.Şakir Paşa'nın sence Cuma şansı var mı ? Oradaki reyting pastasından bir dilim almak kolay olmaz sanki ?
Bakalım görelimAsıl Cuma Günü tutar Şakir Pasa, dizi için çok iddialı diyorlar, pazar yanlış gün tercihi
Şakir Paşa Salı olmazdı ama hani bir Pazar günü olmaz mıydı diye düşündüm.Bence Şakir Paşa salı, Aşk Evlilik Boşanma pazar olmalıydı. Ama NOW tam tersini yaptı. Kitleleri benzer olduğu için Bahar izleyicisini AEB çeker diye düşündüler sanırım.
Korkut,Selen,Altay,Neslihan +11 reyting.Bu sezon PR'ı iyi yapılıyor, sosyal medyada da gerekli dönüşleri alıyor. Tolga Sarıtaş'ı yeniden TV'de görmek de heyecanlandırdı, mesela ben 1 bölüm Teşkilat izlemez iken bu sezon diziye başladım Dizide Tolga Sarıtaş ve Yunus Emre Yıldırımer birleşse dizi 10 reytingi de görür yani o derece iyi.
Dizi daha bir bölüm oldu nasıl hemen bıraktın diyeceğimde, bende aynısını yaptım. 😁Bıraktım diye bir beyanım yok henüz, senaryonun kötü olduğunu yazmıştım Daha iyi bir alternatif gelirse bırakırım Deha'yı
Uzak Şehir gelince Kalpazan'ı bıraktım mesela
Yapma…. Uzak Şehir ‘i mi izliyorsun?Bıraktım diye bir beyanım yok henüz, senaryonun kötü olduğunu yazmıştım Daha iyi bir alternatif gelirse bırakırım Deha'yı
Uzak Şehir gelince Kalpazan'ı bıraktım mesela
Dizi daha bir bölüm oldu nasıl hemen bıraktın diyeceğimde, bende aynısını yaptım. 😁
Kalpazan sarmadı yaYapma…. Uzak Şehir ‘i mi izliyorsun?
Sende izleYapma…. Uzak Şehir ‘i mi izliyorsun?
Yok ben devam ediyorum. Hemen dizi değiştiremiyorum bukalemun gibi.Kalpazan sarmadı ya
Uzak Şehir'den ümitliyim, şimdi Kızıl Goncalar düşünsün.
Ben sana devam edip etmediğini sormadım, sorgulayan sensinYok ben devam ediyorum. Hemen dizi değiştiremiyorum bukalemun gibi.