17 Kasım 2024 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Teşkilat - 120. Bölüm | TRT 1

• Deha - 9. Bölüm | Show TV

• MasterChef Türkiye 2024 | TV8

• Çok Güzel Hareketler 2 - 182. Bölüm | Star TV

• Kim Milyoner Olmak İster - 1125. Bölüm | ATV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Uzak Şehir'in tekrarları fena gitmedi, bu akşam Total'de zirvede olursa şaşırmamak lazım :A
Total grubunu bırakmaz Uzak Şehir :D Bas bas bağırıyor, ben Total'im diye AB grubundaki fark da bizi güldürür 😂

Ama özellikle ben 7.5+ bekliyorum bu akşam.

Teşkilat büyük tebrikler, Tolga Sarıtaş olmasaydı o reytingleri rüyalarında görürlerdi, Bütün ekibe tebrikler

Deha o oranlarda dolanır, fazla yükselmez artık

Kirli Sepeti olmadan pazar çok tatsız geçiyor. :( Teşkilat geçen sezon bu kadar izlenmiyordu ama Tolga Sarıtaş bir geldi pir geldi gibi bir şey oldu. Deha da düşse bile ortalama 6-7 bandında tutunuyor ve reyting pastasından büyük bir parça yemeyi sürdürüyor. Aşk Evlilik Boşanma gibi orta ölçekli, komedi-dram karışımı bir iş iki devin arasında belli oranda iş görebilirdi ama Şakir Paşa Ailesi'nin pazar olacağı söyleniyor umarım böyle bir diziyi dokusuyla asla uymayan güne koyma hatası yapmazlar.

Kirli Sepeti olmadan pazar çok tatsız geçiyor. :( Teşkilat geçen sezon bu kadar izlenmiyordu ama Tolga Sarıtaş bir geldi pir geldi gibi bir şey oldu. Deha da düşse bile ortalama 6-7 bandında tutunuyor ve reyting pastasından büyük bir parça yemeyi sürdürüyor. Aşk Evlilik Boşanma gibi orta ölçekli, komedi-dram karışımı bir iş iki devin arasında belli oranda iş görebilirdi ama Şakir Paşa Ailesi'nin pazar olacağı söyleniyor umarım böyle bir diziyi dokusuyla asla uymayan güne koyma hatası yapmazlar.
Şakir Paşa'nın sence Cuma şansı var mı ? Oradaki reyting pastasından bir dilim almak kolay olmaz sanki ?

• Beğendim
Reactions: cookies
Şakir Paşa'nın sence Cuma şansı var mı ? Oradaki reyting pastasından bir dilim almak kolay olmaz sanki ?
Bence Şakir Paşa salı, Aşk Evlilik Boşanma pazar olmalıydı. Ama NOW tam tersini yaptı. Kitleleri benzer olduğu için Bahar izleyicisini AEB çeker diye düşündüler sanırım.

• Beğendim
Reactions: cookies
Asıl Cuma Günü tutar Şakir Pasa, dizi için çok iddialı diyorlar, pazar yanlış gün tercihi
Bakalım görelim :)

Bence Şakir Paşa salı, Aşk Evlilik Boşanma pazar olmalıydı. Ama NOW tam tersini yaptı. Kitleleri benzer olduğu için Bahar izleyicisini AEB çeker diye düşündüler sanırım.
Şakir Paşa Salı olmazdı ama hani bir Pazar günü olmaz mıydı diye düşündüm.

Bu sezon PR'ı iyi yapılıyor, sosyal medyada da gerekli dönüşleri alıyor. Tolga Sarıtaş'ı yeniden TV'de görmek de heyecanlandırdı, mesela ben 1 bölüm Teşkilat izlemez iken bu sezon diziye başladım :) Dizide Tolga Sarıtaş ve Yunus Emre Yıldırımer birleşse dizi 10 reytingi de görür yani o derece iyi.
Korkut,Selen,Altay,Neslihan +11 reyting. :)

Yok ben devam ediyorum. :A Hemen dizi değiştiremiyorum bukalemun gibi.
Ben sana devam edip etmediğini sormadım, sorgulayan sensin :A

Deha da Kalpazan da beni sarmadı. Bizim senaristlerin yazdıkları senaryolara katlanamıyorum artık. Benim aksiyon dizilerinden beklentim büyük oluyor. Uzak Şehir uyarlama olduğu için de ilgimi çekti.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam