Emre Ozansoy
Moderatör
atv gunduz kuşağı çok başarılı kımse gecemıyor ambargo koydu..eskıden sarkıcıların sabah programlareı vardı gulben seda sayan seda yıda kımse geçemezdı..bıde mehmet alı erbıl ve aydını unutmayalım..Reyting sonuçları belli oldu
Trt 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı tüm gruplarda zirvede yer almaya devam etti.
ATV ekranlarında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi tüm gruplarda 2. olarak günü tamamladı
Bu hafta yeniden Salı günü yayınlanan Güldür Güldür Show sadece AB grubunda ilk 10 içerisinde yer alabildi.
ATV'de yayınlanan Müge Anlı ve Esra Erol'un programları ilk 10 içerisinde yer aldı.
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @STARAN @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey ve ilgili herkes
Hekimoğlu düşmüş böyle giderse kanal final verdirecek mecburen 😬😬Reyting sonuçları belli oldu
Trt 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı tüm gruplarda zirvede yer almaya devam etti.
ATV ekranlarında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi tüm gruplarda 2. olarak günü tamamladı
Bu hafta yeniden Salı günü yayınlanan Güldür Güldür Show sadece AB grubunda ilk 10 içerisinde yer alabildi.
ATV'de yayınlanan Müge Anlı ve Esra Erol'un programları ilk 10 içerisinde yer aldı.
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @STARAN @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey ve ilgili herkes
Onu ben de dedim instada yalancılığa kadar çıktım. Twitter'da dedikodumu yapmışlarAbi bakın dedim. Madem 3 hafta stok vardı elinizde neden ara verdiniz dedim. Timuçin iyileşmezse o zaman ne olacak dediler bana. Bu gidişle Timuçin beyin sete dönmesine gerek kalmayacak zaten. Sanki dizinin 7 reytingi varmış gibi ara verdiler. Haftaya yükseliş olmazsa o kara haber gelir.
Ya sanki ilk kez Türk dizisi izliyormuş gibi muamele yapılıyor. Kanalın politikasını biliyoruz. Sektörün durumunu da biliyoruz ama doğruları duymak herkesin işine gelmiyor.Onu ben de dedim instada yalancılığa kadar çıktım. Twitter'da dedikodumu yapmışlar
'Masumlar Apartmanı' harika gidiyor, salı akşamı çok güzel bir alternatif oldu ve zirveyi de açık ara ele geçirdi. Sonuna kadar tebrikler.
'Hekimoğlu' oranları maalesef istendik düzeyde değil, geçen sezon oranlarından çok uzak. Keşke cumartesiye alınsaydı ve 'Bir Annenin Günahı' bugünde denenseydi.
'Baraj' sezonun sürprizlerinden biri oldu bence hepimize, bitti gitti diyorken dizi 5.15 reytinge kadar geldi. Kocaman tebriği hak ediyor vallahi.
Hekimoğlu aradan dolayı düşmesi normal AB çok düşmüş sorun o. Haftaya düşerse çok sıkıntılı olur. Total 3 üstü olmalı. Bir Annenin Günahı nasıl diye izleyeceğim eğer iddialı bir dizi ise salı günü koyması hata. Masumlar Apartmanı çok etkiliyor. Evet sezona kötü başlamıştı ancak her dizinin az da olsa yükseldiğini görüyoruz. Güldür Güldür güne oturunca çghb gibi artar.
Güldür Güldür bu hafta vardı ya bir haftalık ara verdi normalNe dediysek o, Hekimoğlu çökmüş maalesef. Söylemekten bıktım ama yine dediğime geldik mi... GGS yayınlamadan bu oranları alıyorsa haftaya totem yapmanız şart olacak. @Aserat
Ben en iyisi @Aserat'ın mesajıyla cevap vereyim. Ne dedi, noldu.Güldür Güldür bu hafta vardı ya bir haftalık ara verdi normal
Bu programın daha kendine hayrı yok ki Hekimoğlu'nu etkilesin. Diziler yüzünden 3. plana düştü ve doğru düzgün yayınlanmaz oldu. Hekimoğlu yoluna bomba gibi devam edecek ve sen de çatlayacaksın.
Haftaya +4,5 çıkar.Ne dediysek o, Hekimoğlu çökmüş maalesef. Söylemekten bıktım ama yine dediğime geldik mi... GGS yayınlamadan bu oranları alıyorsa haftaya totem yapmanız şart olacak. @Aserat
Hayal etmek bedava tabii.Haftaya +4,5 çıkar.