'Güldür Güldür Show' Yeniden Gün Değiştirdi! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
63,965
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20201009_001618-jpg.93571

'Güldür Güldür Show' yeniden gün değiştirdi!

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, kadrosunda Ali Sunal, Alper Kul, Onur Buldu, Murat Akkoyunlı, Dağhan Külegeç, Onur Atilla, Aylin Kontente, Doğa Rutkay, Mahir İpek, Ecem Erkek gibi isimlerin yer aldığı program geçtiğimiz hafta Çarşamba gününe alınmıştı.

Yeni gününde beklenilen reytingleri alamadığından program yeniden sezona başladığı Salı gününe alındı.

'Güldür Güldür Show' yeni bölümüyle Salı 20.00'de Show TV'de!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Geçen hafta 10 Kasım Salı gününe denk gelmişti. Ondan dolayı bir haftalığına çarşamba günü yayınladılar.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
20201009_001618-jpg.93571

'Güldür Güldür Show' yeniden gün değiştirdi!

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, kadrosunda Ali Sunal, Alper Kul, Onur Buldu, Murat Akkoyunlı, Dağhan Külegeç, Onur Atilla, Aylin Kontente, Doğa Rutkay, Mahir İpek, Ecem Erkek gibi isimlerin yer aldığı program geçtiğimiz hafta Çarşamba gününe alınmıştı.

Yeni gününde beklenilen reytingleri alamadığından program yeniden sezona başladığı Salı gününe alındı.

'Güldür Güldür Show' yeni bölümüyle Salı 20.00'de Show TV'de!
Salı da kalmalıydı zaten iyi gitmişti çarşamba ya çekmeleri saçma olmuştu umarım hekimoğlunu düşürmez salıya gelişi.

Gerisini Hekimoğlu düşünsün. Size yol gözüktü gibi, mendilleri hazırlayın. :A @Aserat @Dosi @Forumdash @Yiğitt
Bu programın daha kendine hayrı yok ki Hekimoğlu'nu etkilesin. Diziler yüzünden 3. plana düştü ve doğru düzgün yayınlanmaz oldu. Hekimoğlu yoluna bomba gibi devam edecek ve sen de çatlayacaksın. :Z

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Gerisini Hekimoğlu düşünsün. Size yol gözüktü gibi, mendilleri hazırlayın. :A @Aserat @Dosi @Forumdash @Yiğitt
En az 20 bölüm süren bir dizim oluyorsa bana yeterde artar bile :A artı isterse 6 bölüm olsun ama kaliteli ve bir sonuca bağlanmışsa yeterli :A
Dizilerin erken bitmesini tabiki istemem ama listem eksilince biraz seviniyorum :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and Gerekli24