Gecer Insallah sagol. nasil gecti[/quote]Daha ne kadar yukselsin yeter.
e="yakup09, post: 1554161,geçtier: 85220"]Beni yeni atlattım, kolay gelsin şimdiden
Umarim atlatirim.cerebrumit:Dpost: 1554175' Alıntı:vizeri atlatanlara geçmiş olsun. başlayacaklara Allah kolaylık versin. bu bugün atlattım çok şükür...
Ben sana izle dedimmi tıfıl gelini bende izlemiyorum zatentıfıl geline bir göz attım böyle bir dizinin birinciliği almış olması tns adınada ülke adınada utanç verici o ne çamur filmdir ya insanımız hiç mi kendini geliştirmez dizinin yarısı ağlayarak zırlayarak geçiyor saçma sapan diyaloglar güya doğu şivesi yapacaklar ben böyle iğrenç şive görmedim akasya durağında mal bir kadın vardı köylü kılıklı taksicilerden birinin annesiydi sanırım aynı o tarz çamur şive ve konuşmalar gideacahğğğt konuşmuyacahğğğt kaçmayacahğğtt bu tarz iğrenç şive örnekleri bunu dizi diye yayınlayan kanalı 3 ay kapatmalı izleyen çok değerli arkadaşlarımızıda burdan selamlıyorum
@ABAY_06 ya söz verdiğim için izledim yoksa hayatta işim olmaz ilk ve son kez bakışım, izle diyenlerden biride @mrt-06 idi sanırım
Tedarik zinciri yönetim hariç iyiydi ama ondan malesef bb yada cc alıcam gibi[/quote]Gecer Insallah sagol. nasil gecti
Ben sana izle dedimmi tıfıl gelini bende izlemiyorum zaten
O dizinin haberinin ciktigi gun foxa baya sallamistin hep kalitesiz total dizileri yapiuyo falan demistinSBSV`im fena değildi boşlukta izlenebileek bir dizi. Belki yazın netten takip edebilirim fikrimi değiştirmezsem.
Tedarik zinciri yönetim hariç iyiydi ama ondan malesef bb yada cc alıcam gibi
Yok panpa ben demedim @xemrexxx koyu STV izleyicisidir o demiştir.
Şivelerini beğenmedim ben bir tek müzikler iyi bence ama oyunculuk birazcık abartılı.neyse olduki baktık kazayla bir dahada olmaz ya)
Olsun izleyecek bi şey yok Pazar'ları....o dizi hangi gün olursa olsun tutmaz gibi