Neyi varmış baktığının.
Neden böyle yapmışlar o zaman?Evet Savaş büyük olan gerçekte.
Bi şey yokta o kadar izleyip yorumluyorduk bırakmasın.Neyi varmış baktığının.
Güneşi Beklerkeni 5-6 bölümdür kaçırıyorum. Gelecek hafta da yetişemezsem Ocağa saklıyorum hepsini izlerim. Ama gelecek hafta yetişmeyi planlıyorum.
Vışş yetişirsin umarım pek bi şey olmadı zaten.Güneşi Beklerkeni 5-6 bölümdür kaçırıyorum. Gelecek hafta da yetişemezsem Ocağa saklıyorum hepsini izlerim. Ama gelecek hafta yetişmeyi planlıyorum.
SBSV`e göz attım tv`de açıktı ben yazı yazıyorum.
Neden böyle yapmışlar o zaman?Çünkü bariz belli oluyor Savaşın büyük olması. Tilki yapı olarak daha küçük, Savaş büyük yapılı.
Buğra şu dizi FOX'ta olmasa yüzüne bakmazsın. Normaldir izlememen.Bilmem ben de izlemiyorum kaç haftadır. İzleyen kızlar yakışıklıklarına bakıyorlar zaten sorun yok.
Buğra şu dizi FOX'ta olmasa yüzüne bakmazsın. Normaldir izlememen.
Zorla 1 bölüm izlemiştim yazın ama o zamanda baya aşk filan vardı yani ben pek aksiyon göremedim.Başlarda çok iyiydi aksiyon - özel güçler vardı şimdi aşk dizisi oldu.
Zorla 1 bölüm izlemiştim yazın ama o zamanda baya aşk filan vardı yani ben pek aksiyon göremedim.
çok iddialı olmadı mıKanal D'nin ab'deki grubu Güneşi Beklerken reytingleri yine süpürmeye geliyor! İlk anlıkta 3.18 alarak müthiş bir başlangıç yapmış! Yarın Acun'u geçip ab'de zirvede yer alacaktır!
Gönderme yaptım.çok iddialı olmadı mı
Ben zannetmiyorum pek AB artık olmuş Feodalite Toplum grubu reytingler tahminen paylaştırılır Küçük gelin Acunla ve Güneşi beklerkenle 3 de çünkü AKP nin korumasında Bir yerden kırar TNS nerden Postadan kırar posta Geziye destek verdi diyeKanal D'nin ab'deki grubu Güneşi Beklerken reytingleri yine süpürmeye geliyor! İlk anlıkta 3.18 alarak müthiş bir başlangıç yapmış! Yarın Acun'u geçip ab'de zirvede yer alacaktır!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?