17 Kasım 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Kanal D'nin ab'deki grubu Güneşi Beklerken reytingleri yine süpürmeye geliyor! İlk anlıkta 3.18 alarak müthiş bir başlangıç yapmış! Yarın Acun'u geçip ab'de zirvede yer alacaktır!
Gönderme grubumumuza hoş geldin. :A :D @xBUGRAx

Ben zannetmiyorum pek AB artık olmuş Feodalite Toplum grubu reytingler tahminen paylaştırılır Küçük gelin Acunla ve Güneşi beklerkenle 3 de çünkü AKP nin korumasında Bir yerden kırar TNS nerden Postadan kırar posta Geziye destek verdi diye
Feodalite toplum grubu derken pompy?

20:15 - 20:30 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 7.06 2) STAR: 5.51 3) FOX: 4.19 4) KANALD: 3.46 5) SHOW: 3.29

reyting sonuçlarındaki yorumları okuyarak izlemediğim dizileri bile izlemiş gibi hissediyorum :A

Güneşi Beklerken'in özeti gayet iyi gidiyor. Umarım anlıklarda da yükselir. :)

Kanal D'nin ab'deki grubu Güneşi Beklerken reytingleri yine süpürmeye geliyor! İlk anlıkta 3.18 alarak müthiş bir başlangıç yapmış! Yarın Acun'u geçip ab'de zirvede yer alacaktır!

inşallah öyle olur ama bencede öyle olucak gibi gözüküyor bugünacun düşük gibi geçen haftaya göre :D

KG şimdiden 7 alıyor :D bu diziyi merak ediyorum ama ben izleye bileceğim bir dizi değil :T:

Tatar Ramazan reklama girse de atv anlıklarda ilk 5 kanal arasına girmeyi başarsa. Reklamları kendinden fazla ilgi çekici daha fazla izlenir zaar. :):)

Sana Bir Sır Vereceğim 4.19'a yükselmiş. 20:42'de reklama girdi.

Güneşi beklerken yükselişte umarım düşüşe geçmez özeti bile sbsv ile aynı gidiyor sankidim :D

SBSV`im fena değildi boşlukta izlenebileek bir dizi. Belki yazın netten takip edebilirim fikrimi değiştirmezsem. :)

Oğlumdan aldıkları her dakikayı kanla, azapla, ıstırapla ödeteceğim onlara! #tatarramazan