17 Kasım 2013 Pazar Reyting Sonuçları

bundada bir öğretmen var merhametli bir kadın öğretmen tıfıl geline yardım etmeye çalışıyor ama elinden bişey gelmiyor tabi tam dediğinle birebir değil , yani öğretmenle kaçma falan yok:)

olsun zararı yok :) pazar günleri liderliği alan dizinin kalitesinden bahsederlerse artık söyleyecek iki çift lafımız var:)
Valla böyle reytingler alırsa 2veya 3 yıl sürer bu dizi iyi erken bırakmışsın müptelası olmadan :A

Valla böyle reytingler alırsa 2veya 3 yıl sürer bu dizi iyi erken bırakmışsın müptelası olmadan :A

dünü atlattık bugün rahatım artık karadayı var en azından akşam izleyecek bir dizi buldum

bu arada breaking bad in son iki bölümüne giriş yaptım o dizi ayrı bir efsane bizim dizilerle karşılaştırmak ayıp olur:)

dünü atlattık bugün rahatım artık karadayı var en azından akşam izleyecek bir dizi buldum

bu arada breaking bad in son iki bölümüne giriş yaptım o dizi ayrı bir efsane bizim dizilerle karşılaştırmak ayıp olur
Karadayı efsane zaten bu akşamki bölüm harika olcak kaçmaz.:)

Show TV`yi reytingler de ilk 10`da daha çok görmeye başladık :) Film totalde 9. olmuş ve 3.66 reyting almış AB`de 5. olmuş ve 4.31 reyting alarak çok başarılı gitmiş :)

Reyiz gibi düşünmek imkansız ! :X

Göndermeni anladım ama Sihirli Annem'i ben bayağı izlemiştim Lise'de de. :F

Ben de izliyordum günlük olduğu zaman ama gerçekten Sihirli Annem gibi olmadı aksine özel güçleri falan işlemiyorlar sadece aşk, Pis Yedili aklıma geldi onu dedim gençliklerden. :D

Ben de izliyordum günlük olduğu zaman ama gerçekten Sihirli Annem gibi olmadı aksine özel güçleri falan işlemiyorlar sadece aşk, Pis Yedili aklıma geldi onu dedim gençliklerden. :D
Aşk olunca da çocukca oluyor diyorsun bence Sihirli Annem mod on olmalılar. :D :D

karadayıyı bugünde izleyemicem malesef şu hafta geçsinde toplu dizi şöleni yaparım kaçak,tatar,karadayı :D hepsini kaçırdım