Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Şef Akademi | FOX

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
4 senedir zirvede diye övülen Çukurova anca Camdaki Kız gidince tekrar yükselebilmiş bir balonu daha patlattık şükür. :A

Akrep de haftalardır 0 reytingle süründükten sonra rakiplerin gidişiyle karizmayı bir tık daha toparlamış izleyenlerine küçük de olsa teselli olmuştur en azından. :A
Bu nasıl saçma ve leş bir düşüncedir ya, senin kafan nasıl çalışıyor pardon çalışmıyor? 9 bölümlük ucube bir dizinin gidişi ile 100 bölümdür zirvede olan bir dizinin karşılaştırmasını nasıl bu denli rezil bir şekilde yapabiliyor ve "patlattık" diyorsun gerçekten anlamak güç. Alnının akıyla 3. sezonu bitiriyor dizi, herkes önce kendi gözündeki çapağa baksın öyle konuşsun.

Patlattık demişsin bir de, sen bu diziyi bırakmamış mıydın? :A

Bu nasıl saçma ve leş bir düşüncedir ya, senin kafan nasıl çalışıyor pardon çalışmıyor? 9 bölümlük ucube bir dizinin gidişi ile 100 bölümdür zirvede olan bir dizinin karşılaştırmasını nasıl bu denli rezil bir şekilde yapabiliyor ve "patlattık" diyorsun gerçekten anlamak güç. Alnının akıyla 3. sezonu bitiriyor dizi, herkes önce kendi gözündeki çapağa baksın öyle konuşsun.

Patlattık demişsin bir de, sen bu diziyi bırakmamış mıydın? :A
Oyuncuların bile geçinemediği ve adeta zorla çalıştığı diziyi de savunma artık. :A Siz hala izliyorsunuz diye insanlar bir sezon daha memnun olmadıkları işte çalışmaya devam mı etsinler yani bir dizi de reytingleri iyiyken bitsin. :A

Bıraktım ama Burcu'nun olduğu her şey >> diğer diziler :Z

Oyuncuların bile geçinemediği ve adeta zorla çalıştığı diziyi de savunma artık. :A Siz hala izliyorsunuz diye insanlar bir sezon daha memnun olmadıkları işte çalışmaya devam mı etsinler yani bir dizi de reytingleri iyiyken bitsin. :A

Bıraktım ama Burcu'nun olduğu her şey >> diğer diziler :Z
Oyuncuların geçinemediği ne ilk ne de son set.

Ne demek memnun olmadıkları bir işte çalışmak? Zorla mı çalıştırılıyorlar, beğenmeyen sözleşmesi bitince gider, çalışmak ve devam etmek istiyorlar ki kalıyorlar. Ayrıca BZÇ de Yasak Elma da en çok kayıp veren ve tüm bu kayıplara rağmen gümbür gümbür devam eden diziler. Yine tüm saçma iddialarını çürütüp seni kepaze ettim zorla kaşınıyorsun. :Z

Hee bıraktın, yalan senin diline pelesenk olmuş. :F

Akrep finaliyle güzel yükselmiş de milletin ağzına laf vermemiş. :A Tabi dizinin düşmanı çok olduğundan 1 alınca AB'de kendi reytinginden fazla yükselmiş oldu. :A Bu arada dizi şaka maka AB'de haftanın en az izlenen dizisi değil, Total'de de Menajerimi Ara'yı geçerse harika olacak da ah keşke 2 alsaydı. :( Bu arada onu da içimizde ukte bırakmayarak ABC'de iki almış sonu rezalet finaliyle ve Akrep defteri kapanmış oldu herkesin içi rahatlamıştır, artık aynı gün dizisi düşük gidenler ve anlamsızca anti olanlar başka dizilere sarabilirler. :A

Çukurova 4.5 üstüne çıkmış artık, halk da bi zahmet gelecek sezon cevabını versin şuna karşısındaki iki çok sevdiğim dizim final yaptı bu dizi hala ayakta. :F

Şef Akademi güzel gitmiş hatta 2 grupta Akrep'i geçmiş. :A

Baht Oyunu tekrarıyla çok güzel reytingler almış hatta AB'de kendi reytinginden fazla almış, ben her ne kadar yavaş yavaş Ada Masalı'na kayıyor gibi olsam da bu diziyi umarım destekleyip izleyeceğim çünkü tam aradığımız sıcaklığı barındıran bir dizi, umarım haftaya kendini gösterecek kadar yükselir.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem

Forum İstatistikleri

Konular
172,802
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir