17 Haziran 2012 Pazar Reyting Sonuçları

gercek haber mi yoksa senin uydurman mı
gerçek bir haber bu. Az önce FOX'u aradım ve sordum, anlaşma sağlamışlar. FOX diziyi pazar 21.30'da başlatacakmış. İstersen ara sor . Kanal D diziyi istememiş, reytingleri düştüğü için

oha arama sebebin neydi

Bu nasıl bir soru kanka? Ben zaten FOX'la her gün görüşüyorum ki. Hemen onu da sordum. FOX yüksek para teklif etmiş, sırf pazar günü boş kalmamak için

- - - Ekleme - - -

Bu nasıl bir soru kanka? Ben zaten FOX'la her gün görüşüyorum ki. Hemen onu da sordum. FOX yüksek para teklif etmiş, sırf pazar günü boş kalmamak için
Umarım FOX reytinglerini arttırmayı başarabilir, gerçi 5.olmak da hiç kötü değil ki

haluk ö.b.g.z m.yüzyıl foxamı geçiyor

eger haber dogruysa bence haluk okadar foxla yatıp kalkıyor ki içine dogdu sanırım.
))))) malum oldu herhalde
)))))))

- - - Ekleme - - -

u.ev kadınlarını bitiricekti hani aga kanald tehlikeyi gördü şebekeyle ortaligi karistirdi

))

kanal d zeki kanal düştümü reytingi postalıyor diğer kanallara
))))))

emre5757 sende mi inanmıyorsun, yuh sana, evet aradım sordum işte off.
fox dizilerinin isimlerini kısa tutuyo o doktor dizinin ismi nie değişti fox istedi için, foxun yazı sitili baya uzun uek sığmaz ekrana
ozmn geçerse isim degistirir öle geçer

Hiç sanmıyorum. Eğer Kanal D 2 reyting alan Akasya Durağını Fox`a vermediyse Umutsuz Ev Kadınlarını niye versin. Ayrıca gazetelere düşmeyen haber Haluğun eline nereden geçsin. Sıradan halka böyle bilgi verirler mi hiç. Reklam yapmak için önce haber çıkar. Siz de inanıyorsunuz...

gerçek bir haber bu. Az önce FOX'u aradım ve sordum, anlaşma sağlamışlar. FOX diziyi pazar 21.30'da başlatacakmış. İstersen ara sor . Kanal D diziyi istememiş, reytingleri düştüğü için
cidden niye arayıp sordun aklına nerden geldi. rüyanda aksakallı dede sana tiyo mu verdi
))))))))))

yaz ayının gelmesiyle özelikle totaldeki reytingle gözle görülür şekilde düşüş yaşamış.

Survivor iki gruptada rahatlıkla ilk ikiyi kapmış

farklı desenler 3. Olarak kanalını sevindirmiş

umutsuz ev kadınları sezon finali olmasına rağmen 4 reyting almış

kim milyoner olmak ister herzamanki gibi ilk 5 te

behzat ç geçen seneki sezon finaline göre daha düşük reyting almış

trt avrupa kupası sayesinde üst sıralarda gözükmeye devam ediyor