17 Haziran 2012 Pazar Reyting Sonuçları

AB'de trt 3 deki maç Trt 1'de olan Almanya maçını geçti. Portekiz maçı Trt 1 'de olsa muhtemelen günün 2. yapımı olurdu...

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]5[/TD]
[TD]PORTEKİZ - HOLLANDA FUTBOL KARŞILAŞMASI - 2. DEVRE[/TD]
[TD]TRT 3 GRUBU[/TD]
[TD]22:43:59[/TD]
[TD]23:45:27[/TD]
[TD]00:55:53[/TD]
[TD]4,35[/TD]
[TD]12,[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]8[/TD]
[TD]DANİMARKA - ALMANYA FUTBOL KARŞILAŞMASI - 2. DEVRE[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]22:44:50[/TD]
[TD]23:46:05[/TD]
[TD]00:52:54[/TD]
[TD]3,73[/TD]
[TD]10,74[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]9[/TD]
[TD]PORTEKİZ - HOLLANDA FUTBOL KARŞILAŞMASI - 1. DEVRE[/TD]
[TD]TRT 3 GRUBU[/TD]
[TD]21:33:37[/TD]
[TD]22:30:49[/TD]
[TD]00:52:06[/TD]
[TD]3,69[/TD]
[TD]10,94[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]10[/TD]
[TD]DANİMARKA - ALMANYA FUTBOL KARŞILAŞMASI - 1. DEVRE[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]21:30:24[/TD]
[TD]22:31:46[/TD]
[TD]00:56:01[/TD]
[TD]3,65[/TD]
[TD]10,83[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Acun u kimse durduramiyor :) maclara ragmen iki grubtada zirveyi kimseye birakmamis yine.

UEK sezon finali ne ragmen yine iki grubtada 4 Reytingde kalip hayal kirikligi yaratmis.

2 Yaka bir Ismail maclarinda etkisiyle artik ilk 20 ye Bile giremiyor, bence atv 2-3 hfta icinde yükselmezse bitirir vu diziyi.

Behzat C. total de yine vasat kalsada AB de 4 Reytingi görerek hem kanalini hemde takipcilerini sevindirmis.

Kanal D deki Sebeke cok iyi gidiyor bence, bir defa denk geldi izledim ve Baya güldüm.

Almanya maci ise beklenenin altinda gelmis

gerçek bir haber bu. Az önce FOX'u aradım ve sordum, anlaşma sağlamışlar. FOX diziyi pazar 21.30'da başlatacakmış. İstersen ara sor . Kanal D diziyi istememiş, reytingleri düştüğü için :)

Hiç bir yapimci, hele hele hiç bir kanal televizyon sektöründe taninmamis insanlara bilgi vermez transferler hakkinda.

Umutsuz Ev Kadinlari gelecek sezonda Kanal D'de.. FOX'ta degil.

Hiç bir yapimci, hele hele hiç bir kanal televizyon sektöründe taninmamis insanlara bilgi vermez transferler hakkinda.

Umutsuz Ev Kadinlari gelecek sezonda Kanal D'de.. FOX'ta degil.

bahsettiğimiz kişi haluk yani sıradan bir insan değil.. istese cumhurbaşkanından bilgi alır dikkatini çekerim :)))

Geçen gün beni arayıp kendileri sordu ne yapalım başka kanala geçsin mi geçmesin mi diye durun karar vermedim dedim :D
Basına haber vermeden şahıslara neden haber versinlerki? :D

bağımsız değişkende değişkeni değişimleyerek bağımlı değişkende belli bir değer meydana getirmeye ne denir?

a)tahmin
b)yordama
c)açıklama
d)kontrol
e)betimleme

bağımsız değişkende değişkeni değişimleyerek bağımlı değişkende belli bir değer meydana getirmeye ne denir?

a)tahmin
b)yordama
c)açıklama
d)kontrol
e)betimleme
x=yde x bagımsız değişken olsa ve onu değiştirmesek y nin x e şit oldugu dogrusunu oluşturusun yeni y yi betimlemiş olursun

a)tahmin
b)yordama
c)açıklama
d)kontrol
e)betimleme
bu psikoloji sorusuymuş ben matematikle cevap verdim cevap kontrol olacak
kontrol: davranışların seçilen ve istenen düzeye getirilmesidir.
PSİKOLOJİNİN DALLARI

- - - Ekleme - - -

Ben bile medyada gayet adim geçmis biri olarak zar zor bilgi aliyorum yapimcilardan..

seni tanıdıklarından bilgi sızdırıyor sanıp cevap vermeyebilirler

PSİKOLOJİNİN DALLARI

- - - Ekleme - - -

seni tanıdıklarından bilgi sızdırıyor sanıp cevap vermeyebilirler

Olabilir, fakat Iffet, Gold Film dizileri hakkinda ilk bilgiyi ben aliyorum..

PSİKOLOJİNİN DALLARI

- - - Ekleme - - -

doğru cevap beyazsoy = kontrol tebrikler ...

bir ara hızını alamayıp matematiğe dalmışsın ama konu psikoloji konusu davranış bilimleri :))))

- - - Ekleme - - -

Ben bile medyada gayet adim geçmis biri olarak zar zor bilgi aliyorum yapimcilardan..

ummadığın taş baş yarar demiş atalarımız ben haluk arkadaşımızın elinin uzun olduğunu heryerde bilgi sızdırabileceğini tahmin ediyorum :)))

- - - Ekleme - - -

Bende inandım ya :D

haluk söylüyorsa inanmak lazım tabikide :))) ne zaman yalan söylemişki fox sa konu uzman halukdur :))

doğru cevap beyazsoy = kontrol tebrikler ...

bir ara hızını alamayıp matematiğe dalmışsın ama konu psikoloji konusu davranış bilimleri :))))

- - - Ekleme - - -

ummadığın taş baş yarar demiş atalarımız ben haluk arkadaşımızın elinin uzun olduğunu heryerde bilgi sızdırabileceğini tahmin ediyorum :)))

- - - Ekleme - - -

haluk söylüyorsa inanmak lazım tabikide :))) ne zaman yalan söylemişki fox sa konu uzman halukdur :))

harbi doğru söylüyo olabilir yemin etti çocuk :) foxdan sürekli hediyeler kazanmıs anlatıyodu bana yani foxla arası ii :)

maçlar aynı saatte olunca birbirini vuruyor yoksa dün zirvede olabilirdi portekiz maçı