Polat Şaşmaz
Favori Üye
gerçek bir haber bu. Az önce FOX'u aradım ve sordum, anlaşma sağlamışlar. FOX diziyi pazar 21.30'da başlatacakmış. İstersen ara sor . Kanal D diziyi istememiş, reytingleri düştüğü için
Hiç bir yapimci, hele hele hiç bir kanal televizyon sektöründe taninmamis insanlara bilgi vermez transferler hakkinda.
Umutsuz Ev Kadinlari gelecek sezonda Kanal D'de.. FOX'ta degil.
Geçen gün beni arayıp kendileri sordu ne yapalım başka kanala geçsin mi geçmesin mi diye durun karar vermedim dedim
Basına haber vermeden şahıslara neden haber versinlerki?
x=yde x bagımsız değişken olsa ve onu değiştirmesek y nin x e şit oldugu dogrusunu oluşturusun yeni y yi betimlemiş olursunbağımsız değişkende değişkeni değişimleyerek bağımlı değişkende belli bir değer meydana getirmeye ne denir?
a)tahmin
b)yordama
c)açıklama
d)kontrol
e)betimleme
bahsettiğimiz kişi haluk yani sıradan bir insan değil.. istese cumhurbaşkanından bilgi alır dikkatini çekerim ))
bu psikoloji sorusuymuş ben matematikle cevap verdim cevap kontrol olacakbağımsız değişkende değişkeni değişimleyerek bağımlı değişkende belli bir değer meydana getirmeye ne denir?
a)tahmin
b)yordama
c)açıklama
d)kontrol
e)betimleme
Ben bile medyada gayet adim geçmis biri olarak zar zor bilgi aliyorum yapimcilardan..
bu psikoloji sorusuymuş ben matematikle cevap verdim cevap kontrol olacak
kontrol: davranışların seçilen ve istenen düzeye getirilmesidir.
PSİKOLOJİNİN DALLARI
- - - Ekleme - - -
seni tanıdıklarından bilgi sızdırıyor sanıp cevap vermeyebilirler
bu psikoloji sorusuymuş ben matematikle cevap verdim cevap kontrol olacak
kontrol: davranışların seçilen ve istenen düzeye getirilmesidir.
PSİKOLOJİNİN DALLARI
- - - Ekleme - - -
Ben bile medyada gayet adim geçmis biri olarak zar zor bilgi aliyorum yapimcilardan..
Bende inandım ya
doğru cevap beyazsoy = kontrol tebrikler ...
bir ara hızını alamayıp matematiğe dalmışsın ama konu psikoloji konusu davranış bilimleri )))
- - - Ekleme - - -
ummadığın taş baş yarar demiş atalarımız ben haluk arkadaşımızın elinin uzun olduğunu heryerde bilgi sızdırabileceğini tahmin ediyorum ))
- - - Ekleme - - -
haluk söylüyorsa inanmak lazım tabikide )) ne zaman yalan söylemişki fox sa konu uzman halukdur )