17 Haziran 2012 Pazar Reyting Sonuçları

pardonda 26 haziran pis yedili sezon finali ne survivoru delirtmeyine beni gece gece :D

Aslında dinlemek senin için yeterli olur nasıl olsa sahneleri ezberlemişsindir :D

aynen zaten ben öbgz nin ilk beş dakkasıyla son 15 dakikasını izlerdim genellikle arada kalan kısımlarda pek bişey yoktu :)) hatta aradaki kısmı dinlemeyede gerek yok tahmin etmek mümkün :))

- - - Ekleme - - -

pardonda 26 haziran pis yedili sezon finali ne survivoru delirtmeyine beni gece gece :D

survivorun finali varmış :)) öbgz den çekiniyordu bitimini bekledi ama pis yediliden çekinmiyor demekki :)))

Moderatörün son düzenlenenleri:
oo inş 1 hafta öne alınır dicemde salı günü fragmanda yeni bölüm verildi :chargrined: hyr olamaaaz! yoksa 3 temmuz mu :(

aynen zaten ben öbgz nin ilk beş dakkasıyla son 15 dakikasını izlerdim genellikle arada kalan kısımlarda pek bişey yoktu :)) hatta aradaki kısmı dinlemeyede gerek yok tahmin etmek mümkün :))

Bırak izleme diziyi, çözmüşsün olayı zaten... Yarın(Salı) Uçurum Sezon finali var onu izle :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Survivor'u izledim evet aksamki bolum'u oyunu cok begendim , ben demistim yariscmcilar azaldi diye oyunlar iyi olmuyo diye reytingler dustu , ama iyi oyun olunca 5 reyting'ten 8'e firladi , Survivor bitmis diyenlere inat yukselmis.

Şebeke coşmuş. Özellikle a/b 4 küsür reytingle 6.olmuş. :)

Acayip Hikayeler totalde 1 reytingin altına düşmüş. a/b'de de gerilerde kalmış.

Survivor iki grupta da ilk 2'yi kapatmış. a/b'de eskisi gibi 12 reytinge yaklaşmış. :)

Arkadaşlar bu yaz işe gitmiom Allahım Sana Şükürler Olsun

- - - Ekleme - - -

Arkadaşlar burada selalar okunuyo 3.sela okunuyo devamı gelecekmi acaba Allah Rahmet Eylesin

3 cenazede hatuniye camii sinden kaldırılacakmış

- - - Ekleme - - -

Arkadaşlar burada selalar okunuyo 3.sela okunuyo devamı gelecekmi acaba Allah Rahmet Eylesin

3 cenazede hatuniye camii sinden kaldırılacakmış

4.okunuyo offff

- - - Ekleme - - -

Selalar bitti Hepsine Allahtan Rahmet

- - - Ekleme - - -

Uzakkarda 1 tane daha okunuyo 5 oldu üff

haluk kardesim en az 3 alıcak demisti süper köpek :))

[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: evenRow"]
[TD]87[/TD]
[TD]SÜPER KÖPEK[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]20:32:38[/TD]
[TD]22:02:05[/TD]
[TD]01:14:59[/TD]
[TD]0,81[/TD]
[TD]2,72[/TD]
[/TR]
[/TABLE]