Reytingleri görünce benim de hevesim bir tık kaçmadı değil gel sarılalım.
Reytingleri görünce benim de hevesim bir tık kaçmadı değil gel sarılalım.
@Sherlock beyciğim haklı. Enes yoldaşımın Diriliş izlerken çekilen görüntüsü hala internette yerini alıyor. Geçen akşam da yeni favorisi Barbaros için aynı bu şekil yerini almış. Onun fotoğraflarını bulduğumuz anda sizlerle paylaşacağız...
Maalesef kütük dostum...
O leş herif hiç yerli dizilerle ilgili yorum da yapmıyor ki ifşa olmasın.. @MEnesMaalesef kütük dostum...
Yapmaz tabii. Her izlediği diziyi burada yorumlamaya kalksa bütün gününü forumda geçirmek zorunda kalır...O leş herif hiç yerli dizilerle ilgili yorum da yapmıyor ki ifşa olmasın.. @MEnes
Bugün cumartesiydi değil mi 😱 @Dosi hemen açayım?Cumartesi gününün reyting konusu gelmemiş, aktif yöneticilerden biri açabilir unutuldu sanırım.@Dosi @Tolstoyevski
İş güç yok sanırım günlerden bihaber olduğuna göre? Okulu bekliyorsun diye yorumladım. Çalışana sor bugün günlerden ne, saniyesinde yanıtlarız.
Bu pazartesi değil, haftaya Pazartesi açılıyor kısmetse okullar, kampüs ortamı filan derken artık her cumayı iple çekeceğiz haliyle günlerden haberimiz ister istemez olacak ama neyse lafa dalmayayım hemen reytingi açayım artı her cumartesi 15.30 için tekrarlananan hatırlatıcı kuracağım böylece risk olmazİş güç yok sanırım günlerden bihaber olduğuna göre? Okulu bekliyorsun diye yorumladım. Çalışana sor bugün günlerden ne, saniyesinde yanıtlarız.
Ben 1 buçuk ay oldu elimi çekeli. Arada aksıyorCumartesi gününün reyting konusu gelmemiş, aktif yöneticilerden biri açabilir unutuldu sanırım.@Dosi @Tolstoyevski
@Sherlock beyciğim haklı. Enes yoldaşımın Diriliş izlerken çekilen görüntüsü hala internette yerini alıyor. Geçen akşam da yeni favorisi Barbaros için aynı bu şekil yerini almış. Onun fotoğraflarını bulduğumuz anda sizlerle paylaşacağız...
O leş herif hiç yerli dizilerle ilgili yorum da yapmıyor ki ifşa olmasın.. @MEnes
SAÇMALAMAAAA... Ben ve bu şekilde sanast eseri izlemek... İM KAN SIZ...Yapmaz tabii. Her izlediği diziyi burada yorumlamaya kalksa bütün gününü forumda geçirmek zorunda kalır...
Bu Diriliş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?