17 Eylül 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Biz Böyleyiz (TV'de İlk) | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Reytingleri görünce benim de hevesim bir tık kaçmadı değil gel sarılalım. :(

Monsters Inc Hug GIF
DakbnLkWkAMGv9H.jpg

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Şişkolok öyle demiyor ama.. MEnes her yaz dizisini büyük bir hevesle izliyor diyor.. @Sherlock @MasacRE

O leş iftiracı bir çöpten fazlası değil, bunu şimdiye kadar anlamış olman gerekiyordu yoldaşım... @Sherlock @MasacRE
@Sherlock beyciğim haklı. Enes yoldaşımın Diriliş izlerken çekilen görüntüsü hala internette yerini alıyor. Geçen akşam da yeni favorisi Barbaros için aynı bu şekil yerini almış. Onun fotoğraflarını bulduğumuz anda sizlerle paylaşacağız...
s-09cceddb447c8592396fc6e328867fbe11ff2815.jpg

• Güldürdün
Reactions: MEnes and MasacRE
İş güç yok sanırım günlerden bihaber olduğuna göre? Okulu bekliyorsun diye yorumladım. Çalışana sor bugün günlerden ne, saniyesinde yanıtlarız. :A
Bu pazartesi değil, haftaya Pazartesi açılıyor kısmetse okullar, kampüs ortamı filan derken artık her cumayı iple çekeceğiz haliyle günlerden haberimiz ister istemez olacak ama neyse lafa dalmayayım hemen reytingi açayım artı her cumartesi 15.30 için tekrarlananan hatırlatıcı kuracağım böylece risk olmaz :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
@Sherlock beyciğim haklı. Enes yoldaşımın Diriliş izlerken çekilen görüntüsü hala internette yerini alıyor. Geçen akşam da yeni favorisi Barbaros için aynı bu şekil yerini almış. Onun fotoğraflarını bulduğumuz anda sizlerle paylaşacağız...
s-09cceddb447c8592396fc6e328867fbe11ff2815.jpg

O leş herif hiç yerli dizilerle ilgili yorum da yapmıyor ki ifşa olmasın.. @MEnes

Yapmaz tabii. Her izlediği diziyi burada yorumlamaya kalksa bütün gününü forumda geçirmek zorunda kalır...
SAÇMALAMAAAA... Ben ve bu şekilde sanast eseri izlemek... İM KAN SIZ...

Konu 2 bin hiti geçmiş cuma sonuçlarını bu kadar sürprizli bir hale getirip çenemizin düşmesine neden olan tüm deneklere teşekkürler. :Z

AşkMİ rezil dedikleri senaryoyla bu kadar rakibin içinde nasıl böyle zirveye oturdu (yazın bile alamadığı oranlarla) anlaması güç. Umarım en kısa sürede çöplüğüne gider.

16 sezonluk Arka Sokaklar 5 reytingle açılış yapmış. Daha izleyicinin tam dönmediğini düşünürsek AB oranı bile iyi, kocaman bir tebrikler. :A

Kırmızı Oda çok iyi açmamış ama AB'de zirvede. Yine de geçen sezonki parlak oranlarını alamasa da bir 7-8 alır diyorum da ötesinin gelmesi iddialı hikayelere bağlı.

Yalancı beklemediğimiz kadar kötü bir açılış yaptı ama Show tekrarları doldurmuştu. Umarım işe yarar çünkü ekranlarda bu tarz dizileri görmeyi istiyorum ve seviyorum.

Biz Böyleyiz gayet iyi gitmiş ama ben izleyemedim. :A