Masumlar Apartmanı’na balon demek de.ssO balon dizinin havası söner birkaç haftaya.
Masumlar Apartmanı’na balon demek de.ssO balon dizinin havası söner birkaç haftaya.
Aynen onu biliyorum demek istediğim Mucize Doktor'un AB'de bu kadar düşmesi ilginç.Geçen sezon AB grubu açılışı da 6.50 küsürdü, inişli çıkışlıydı ama yükseldi sonradan. AB grubu Mart ayında 11-12 reytinge ulaşmıştı.
Torpil mi değil mi bilmem ama sektörde zaten belli başlı senaristler var biri olmayınca diğerine veriyorlar senaryoyu.Orası öyle ama bu kadının nereden geldiği bilinmeyen torpiline sinirim.
Ay Ezo da sen de patla e mi.Sevdiğim kadından soğutuyorsun.
Aslında ben de merak ediyorum ama sevdiğim diziye köstek olacağı için bir tarafım uyuz.Masumlar Apartmanı’na balon demek de.ss
Hainlok..
ALFA..
Resmen çember dışına itilmiş... Perşembe devam ederseler ömrü kısa.Yeni Hayat dağılmış.
Çukurova beni şaşırttı geçen sene ilk bölümüne göre yakın oranlar .'Mucize Doktor' oranları şaşırtmadı, yarı yarıya reytingleri düşmüş resmen. Tam da beklediğim gibi oranlar almış. Günün kaybeden yapımı olmuş maalesef.
'Bir Zamanlar Çukurova' geçen sezon oranlarına yakın başlamış. Hatta geçen sezon açılışına göre AB grubu daha iyi açmış, TOTAL'i de gayet iyi. Yani düşük açmamış, yakında çift rakamlara ulaşır.
Zaten diğer diziler gibi düşüş yaşayacağı belliydi ders derken? Bu haliyle bile çoğu diziden fazla izleniyor.Mucize Doktorcuların kendinden emin konuşması sinrimi bozuyordu. İyi bir ders olduYeni Hayat'a üzüldüm belki de zaten iyi almayan bir yaz dizisi için perşembeye koyulmamalıydı ama yine de bu deneyen birileri oldu. Masterchef hâlâ iyi durumda.
''Master'i bile'' derken? Geçen sezonun açık ara en çok izlenen dizisi, +20 rakamı görmüş dizi. Bu dizi geçmeyecek de yarışmayı hangi dizi geçecek?mucize doktorcular olarak gerçek neyse onu konuşuruz...masteri bile geçmiş..
Evet belliydi ben birincilik konusunda diyorum rakibine ikinci olmaya hazırlan gibi çok peşin konuştu çoğu kişi sosyal medyada yoksa iki diziyi de izlemiyorum özellikle Çukurova hakkında hiç bilgim yok. Aynısını Kuruluş Osman da yaşasa çok güzel olacak.Zaten diğer diziler gibi düşüş yaşayacağı belliydi ders derken? Bu haliyle bile çoğu diziden fazla izleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?