17 Eylül 2020 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    20
6 ay aradan sonra Televizyonda dizi izleyeceğim.
Mucize Doktor.

Not: Acun bu akşam zoru deneyecek... 2 kalifiye dizi karşısında oyunu koydu...Normalde Masterclass koyuyordu, yarışmayı bu akşama çekti.
dün diziyendi..bugunde md yenecek masteri ..md izleyenı çokü

Mucize Doktor'un muhteşem bölümünden sonra:
20200917_162614.jpg

Tam 2 ay önce başlayan masterchef bugün en büyük sınavını verecek.
Geçen sezon 17-18 ve 13-14 reyting alan iki rakibi geliyor, başarılar dilerim...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA ( Total de 1. | AB ve ABC1 de 3. Oldu.)
TOTAL : 7.97
AB : 6.90
ABC1 : 7.48

REYTİNGLER BELLİ OLDU.

MUCİZE DOKTOR ( Total de 2. | AB ve ABC1 de 1. Oldu)
TOTAL : 7.61
AB : 7.92
ABC1 : 8.10

REYTİNGLERİ BELLİ OLDU

mucize doktor her iki grupda zirvede masteri bile geçmiş..mastır bir zamnalrı bile geçmiş...koskoca atv tv 8. igeçemedi.

YENİ HAYAT (Total de 13. | AB de 9. | ABC1 8.)
TOTAL : 2.44
AB : 2.42
ABC1 : 2.89

REYTİNGLERİ BELLİ OLDU.

Nasıl yani geçen sezon sürekli 17-18 ve 12-13 reyting alan diziler bu sonuçları mı almış?

• Beğendim
Reactions: STAR
'Mucize Doktor' oranları şaşırtmadı, yarı yarıya reytingleri düşmüş resmen. Tam da beklediğim gibi oranlar almış. Günün kaybeden yapımı olmuş maalesef.

'Bir Zamanlar Çukurova' geçen sezon oranlarına yakın başlamış. Hatta geçen sezon açılışına göre AB grubu daha iyi açmış, TOTAL'i de gayet iyi. Yani düşük açmamış, yakında çift rakamlara ulaşır.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24 and STAR
Nasıl yani geçen sezon sürekli 17-18 ve 12-13 reyting alan diziler bu sonuçları mı almış?
'Çukurova'nın geçen sezon açılışı TOTAL'de +9, AB grubu 6.50 reyting. Bu sezon AB grubu daha iyi açmış, üstelik TOTAL'de de zirvede yer almış. Bir dizi üçüncü sezonunu açıyor, diğeri ikinci sezonunu açıyor. Bunun farkı da önemli.

'Çukurova'nın geçen sezon açılışı TOTAL'de +9, AB grubu 6.50 reyting. Bu sezon AB grubu daha iyi açmış, üstelik TOTAL'de de zirvede yer almış. Bir dizi üçüncü sezonunu açıyor, diğeri ikinci sezonunu açıyor. Bunun farkı da önemli.
Şoktayım, perşembe dizileri pandemiden en çok etkilenen işler olmuş...

Şoktayım, perşembe dizileri pandemiden en çok etkilenen işler olmuş...
Tahmini zor olmadı, FOX dizileri geçen sezon altı başlıyor hep. Buradan yola çıkarak geçtiğimiz günlerde 'Mucize Doktor' da bu oranları alır diyordum, şaşırmadım fazla. İleri günlerde AB grubu 10-11'e ulaşıp kalır, geçen sezon oranlarını hiç alamaz bu da bir gerçek maalesef.

'Çukurova' TOTAL'de çift rakamlara ulaşıp zirveyi bırakmaz, AB-ABC1'de +7/8 alsa yeter de artar.

Ben en çok 'Yeni Hayat' reytinglerine inanamadım, böyle bir düşüş görülmedi sanırım. Çok yazık oldu diziye...

Tahmini zor olmadı, FOX dizileri geçen sezon altı başlıyor hep. Buradan yola çıkarak geçtiğimiz günlerde 'Mucize Doktor' da bu oranları alır diyordum, şaşırmadım fazla. İleri günlerde AB grubu 10-11'e ulaşıp kalır, geçen sezon oranlarını hiç alamaz bu da bir gerçek maalesef.

'Çukurova' TOTAL'de çift rakamlara ulaşıp zirveyi bırakmaz, AB-ABC1'de +7/8 alsa yeter de artar.

Ben en çok 'Yeni Hayat' reytinglerine inanamadım, böyle bir düşüş görülmedi sanırım. Çok yazık oldu diziye...
Ben de YH'ın bu oranlara düşmesine şaşırmadım, geçen sezonun iki sıkı rakibi döndü ve masterchef de vardı. En fazla 3 alır hadi taş çatlasın 3.50

• Üzücü
Reactions: Yiğitt

Forum İstatistikleri

Konular
172,175
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961