bak zengin hayat ve klişenin dibi bir senaryo işte tutması için yeterli. tky'de onlar yok.cıvık aşka gerek yok tutturmak için illaörnek paramparça cıvık aşklar yok kadın dizisi zengin hayatı
ben hiç gerilmiyom izlerken
![]()
şimdi bişey dicem olmucak.
bak zengin hayat ve klişenin dibi bir senaryo işte tutması için yeterli. tky'de onlar yok.cıvık aşka gerek yok tutturmak için illaörnek paramparça cıvık aşklar yok kadın dizisi zengin hayatı
ben hiç gerilmiyom izlerken
![]()
oyuncuların etkisi olsa nice starlı diziler pat diye çökmezdiBeren'in hiç etkisi olamayacağını, herseyin senarist, yapımcı yada yönetmenin başarısı olduğunu düşündüğün Ütopyandan beni uzak tutmanın rica ediyorum.![]()
ayol pll izlemiş insan tky da nasıl gerilsinbak zengin hayat ve klişenin dibi bir senaryo işte tutması için yeterli. tky'de onlar yok.
şimdi bişey dicem olmucak.nasıl gerilmiyosun? o zaman pll'de gerilmiyosun izlerken?
![]()
öyle de işte senin dediğinden gerilim yok gibi anlaşılıyor.oyuncuların etkisi olsa nice starlı diziler pat diye çökmezdiartık etkileri çok az
ayol pll izlemiş insan tky da nasıl gerilsin![]()
oyuncuların etkisi olsa nice starlı diziler pat diye çökmezdiartık etkileri çok az
oyuncuların etkisi olsa nice starlı diziler pat diye çökmezdiartık etkileri çok az
o olsa bu olsa ihtimalleri fanlara göredir beni ilgilendirmezEvet İntikam o sebeple ilk sezon 8 aldı AB'de. Senaryo muhteşemdi ve Cansu Dere olsada 8 alacaktı. İnandık.![]()
o olsa bu olsa ihtimalleri fanlara göredir beni ilgilendirmezintikamın 2.sezonunda reyting sitemi değişti ortalama 7.5 tan 3.5 a düştü bu reyting sisteminde yıldız isimlerin önemi yok artık
![]()
çökertmese de istenileni veremeyeceği kesin ara verdiği dönemde kendini geliştirmediyseBeren gelsin Kösem çöksün sende rahatla artık o zaman.![]()
çökertmese de istenileni veremeyeceği kesin ara verdiği dönemde kendini geliştirmediyse![]()
seninki ihtimaldi gülüm o oynasa bu oynasa bnmki kadının özel hayatı ne bileyim naptı 1.5 yıl kadınİhtimallerle konuşmak fanların işi yada antililerin.Geliştirmedi ise lafı sen gibi objectif birine yakışmamış.
![]()
seninki ihtimaldi gülüm o oynasa bu oynasa bnmki kadının özel hayatı ne bileyim naptı 1.5 yıl kadın![]()
seninki ihtimaldi gülüm o oynasa bu oynasa bnmki kadının özel hayatı ne bileyim naptı 1.5 yıl kadın![]()
kadın abd yi gitti naptı anlat bakalım o kadar biliyosan eğitim mialdı tatil mi yaptıKesin ama geliştirdiyse kendini ihtimal olmuyor benim ki ihtimal oluyor.
Sanki çok özel ve hiç bir bilgisine ulaşamadığimiz bir hayatı varmış gibi cümle kurma garip. Her şeyi haber oluyor zaten. Neyini takip edemiyorsun.![]()
kadın abd yi gitti naptı anlat bakalım o kadar biliyosan eğitim mialdı tatil mi yaptı)))
tarih hocalarıyla görüşmek eğitim değilEğitim aldığı haberleri ve tarih hocaları ile görüşme yaptığı haberleri çıktı.![]()
tarih hocalarıyla görüşmek eğitim değil![]()
karakterine tabi hazırlanacak herkes hazırlanıyorKarakteri tanımak eğitim değil mi.![]()
karakterine tabi hazırlanacak herkes hazırlanıyor)) ay neyse uğraşamıcam hayallerinle çüzz
![]()