17 Eylül 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

cıvık aşka gerek yok tutturmak için illa :D örnek paramparça cıvık aşklar yok kadın dizisi zengin hayatı :D ben hiç gerilmiyom izlerken :F
bak zengin hayat ve klişenin dibi bir senaryo işte tutması için yeterli. tky'de onlar yok.

şimdi bişey dicem olmucak. :D nasıl gerilmiyosun? o zaman pll'de gerilmiyosun izlerken? :D

Beren'in hiç etkisi olamayacağını, herseyin senarist, yapımcı yada yönetmenin başarısı olduğunu düşündüğün Ütopyandan beni uzak tutmanın rica ediyorum.:)
oyuncuların etkisi olsa nice starlı diziler pat diye çökmezdi :D artık etkileri çok az

bak zengin hayat ve klişenin dibi bir senaryo işte tutması için yeterli. tky'de onlar yok.

şimdi bişey dicem olmucak. :D nasıl gerilmiyosun? o zaman pll'de gerilmiyosun izlerken? :D
ayol pll izlemiş insan tky da nasıl gerilsin:D

Vadi yine diyorum ki keşke Ekim'in ilk haftası başlasaydı, kendi zararına oldu. Haftaya ara verecektir herhalde? Ekim'in ilk haftası güzel bir başlangıç yaparak sezonu açar ve devam ettirirdi. Vadi'nin devri bitti tabi artık. Eski oranlarını falan alamaz artık, en fazla 9 :)

Bir Deniz Hikayesi'nin tekrarları tüm grupta +2 reyting almış. Daha bol tekrarımız var, inşallah dizimiz tutacaktır. :Z

İnadına Aşk'a gelirsek bence perşembe kalmalı, KA zaten eski oranlarını alamaz. Düştü. Bu dizi pazartesiye geçerse işi zor. Yani Fox bence KA'yı pazartesiye atsın, bu dizi aynı şekil devam etsin.

Evet İntikam o sebeple ilk sezon 8 aldı AB'de. Senaryo muhteşemdi ve Cansu Dere olsada 8 alacaktı. İnandık.:)
o olsa bu olsa ihtimalleri fanlara göredir beni ilgilendirmez :) intikamın 2.sezonunda reyting sitemi değişti ortalama 7.5 tan 3.5 a düştü bu reyting sisteminde yıldız isimlerin önemi yok artık :)

seninki ihtimaldi gülüm o oynasa bu oynasa bnmki kadının özel hayatı ne bileyim naptı 1.5 yıl kadın:D

Kesin ama geliştirdiyse kendini ihtimal olmuyor benim ki ihtimal oluyor.
Sanki çok özel ve hiç bir bilgisine ulaşamadığimiz bir hayatı varmış gibi cümle kurma garip. Her şeyi haber oluyor zaten. Neyini takip edemiyorsun.:)

Kesin ama geliştirdiyse kendini ihtimal olmuyor benim ki ihtimal oluyor.
Sanki çok özel ve hiç bir bilgisine ulaşamadığimiz bir hayatı varmış gibi cümle kurma garip. Her şeyi haber oluyor zaten. Neyini takip edemiyorsun.:)
kadın abd yi gitti naptı anlat bakalım o kadar biliyosan eğitim mialdı tatil mi yaptı:))))