her zamanki gibi gerçekleri şey ettim benKPA muhteşem varken bile daha iyi oranlar alıyordu ama şimdi bu oranları alması kötü aslında emre şoparı diyince anladım
Kara Para Aşk'ın süresi aynıydı kiKara para ask 3 saat suren bölümüyle azıcık reyting artırmış)))) ay yapım düşen dizilerine aynı taktiği uyguluyor işe de yarıyor. İki ekip çalışınca normal
Dün @mrt-06 yazdığım gibi yılanların öcü yükselmiş bu kizi iki defa daha yılan soksun bakin reyting ne kadar uçuyor ))) ama islerin AB te etkisi olmaz
Güzel koylu düşmüş (share) benim adim gultepede de hastane işi vardı sanırım yükselmesi ayni yılanların öcü gibi normal
20 dakika fazla gözüküyor sistemde ama haklisin ozetli başlayınca geç bittmis onun etkisi de daha fazla olmusKara Para Aşk'ın süresi aynıydı kiÖzetli başladı belki o etki etmiştir
Demiştin doğru haftayaki bölümde hem hastane hem karakol hem ölüm her şey var heyecan doruk yani.Kara para ask 3 saat suren bölümüyle azıcık reyting artırmış)))) ay yapım düşen dizilerine aynı taktiği uyguluyor işe de yarıyor. İki ekip çalışınca normal
Dün @mrt-06 yazdığım gibi yılanların öcü yükselmiş bu kizi iki defa daha yılan soksun bakin reyting ne kadar uçuyor ))) ama islerin AB te etkisi olmaz
Güzel koylu düşmüş (share) benim adim gultepede de hastane işi vardı sanırım yükselmesi ayni yılanların öcü gibi normal
28 | BU TARZ BENIM | SHOW TV | 13:00:28 | 15:59:58 | 1.32 | 12.43 |
Özet de olsa dizinin kendi payı daha fazla önemli virajlar alındı hikayede, güzeldi dünkü bölüm. ABC1'de 6'yı bulmuşuz20 dakika fazla gözüküyor sistemde ama haklisin ozetli başlayınca geç bittmis onun etkisi de daha fazla olmus
Vallahi çarşamba günü tüm kanallarda sıradan isler var. Buna rağmen kara para aşkın pek yukselememesi hayra alamet değilÖzet de olsa dizinin kendi payı daha fazla önemli virajlar alındı hikayede, güzeldi dünkü bölüm. ABC1'de 6'yı bulmuşuz
Abc'de 1 reytingten fazla Total ve Ab'de 0,60'dan fazla yükseliş var. Hatrı sayılır bir yükselme gayet umut verici bence. Özellikle ABC ve AB grubuVallahi çarşamba günü tüm kanallarda sıradan isler var. Buna rağmen kara para aşkın pek yukselememesi hayra alamet değil
Haftanın hergünününde bol dizi var cumnartesi 6,7 dizi varÇarşamba en bol dizinin olduğu gün reytingler bir çok işe bölünüyor.Geçen sezon Muhteşem Yüzyıl'da Kara Para Aşk ve Ankaranın Dikmeni dizileri gelince reytinglerinde düşüş yaşamıştı.Ayrıca Kara Para Aşk eylülün ilk haftası başladı daha tatil devam ediyordu buna rağmen oranlarını arttırarak devam ediyor yeni sezonun 3.haftasında AB ve ABC1'de zirveyi yakaladı ilerleyen haftalarda oranlarını 6.5-7'ye çekip yerini iyice sabitleyeceğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?