17 Eylül 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

17 Eylül 2012 Pazartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
YerGökAşk düsmanlarına güzel cevap 6.02 daha artar bu

Ustura kemal öbgzk den kat ve kat kaliteli

En azı Kanal D'de. Bu kanalı sevmeyi anlarım da sevdiğin yapımların hepsi orada olduğu için seversin, bu nefreti anlamak zor. Ancak kuyruk acısı olursa kanaldan nefret eder biri

Bu arada Show Tv'ye Düşman Kardeşler, Pis Yedili ve Eve Düşen Yıldırım da eklenmeli. Atv'ye de.... Neyse boşver

k....

show izlemedğim için ne yayınlandığını bilmiyorum
aynen dediklerin de eklenmeli

Ustura kemal öbgzk den kat ve kat kaliteli

Dedim ya. Herkesin kalite anlayışı farklı. Vadiyi bile Aşkı Memnudan daha kaliteli buluyorsun mesela
@sbtanaliz: 22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) FOX: 5.19 , 2) SHOW: 4.73 , 3) KANALD: 4.29 , 4) STAR: 3.14 , 5) TRT3: 2.5
Kanal D'de reklam+Sultsn var. Fena değil. Yer Gök Aşk iyi gidiyor. DK'i Show ne yapsa PT2'de iyi reyting alıyor

show dkyi final yaptırmamamlı pt2de iyi oranlar alıyo

Pazartesi benim için boş gün.Fatih de bu boşluğu dolduramayacak bence

Bana göre kanalların en kaliteli dizileri:
Kanal D ~ Kuzey Güney
Show ~ Suskunlar
Atv ~ KVP
Star ~ Işler Güçler
Fox ~ Yok
Trt ~ Leyla Ile Mecnun
Samanyolu ~ Şefkat Tepe

0
hayatımın rolü 6 dakka reklam arasi 3.14 aldı ama iffet alamaz sezen aksu sarkısı çaldi ab de çosmus olması lazım
O Ses Türkiye başlayacak Ekimde, Hayatımın Rolü dizisine ne olacak acaba? AB'de 5 almıştır ama O Ses Türkiye gelsin Hayatımın Rolünün reytinginin 4 katını alır

0
hayatımın rolü 6 dakka reklam arasi 3.14 aldı ama iffet alamaz sezen aksu sarkısı çaldi ab de çosmus olması lazım

Sen İffeti izliyordun diye biliyordum ben. Aaa hatta iyi hatırladım. Fatmagüle tecavüz dizisi diyip katıla katıla gülüp, cumartesileri İffet izliyordun değil mi? Heleki şimdiki adamın dibi, kaçırmadığın Acun dura dura. Starda ne varsa kingdir zaten

- - - Ekleme - - -

Bana göre kanalların en kaliteli dizileri:
Kanal D ~ Kuzey Güney
Show ~ Suskunlar
Atv ~ KVP
Star ~ Işler Güçler
Fox ~ Yok
Trt ~ Leyla Ile Mecnun
Samanyolu ~ Şefkat Tepe
Atv'nin en kaliteli dizisi Uçurum. Starın da Muhteşem Yüzyıl. Stv'de kaliteli dizi yok

şakamısın sen ya
vadiyi bile diyo aşkı memnu vadinin ismi altında ezilir

bana göre en kaliteli diziler
saymadıklarım hakkında fikir sahibi değilim
Kanal D
-Öbgz
-Yalan Dünya
-Kuzey Güney
-Kanıt
Star
-Muhteşem Tüzyıl
-İşler Güçler
-1e1k
-Acayip Hikayeler
-O ses türkiye
-Dila Hanım
Atv
-Karadayı
-Uçurum
Show
-Suskunlar
Fox
-Yok

bana göre

RevaN İki mesajın biri sen iffeti izliyodun yok buydun yok suydun bir açıklama yapim de bir ilisme yapma

1 iffet filmi dizi versiyonu sapıtma yapılmıstır film de baba ölümü iffetin çıplak pozlarını gördügü zaman olmalıydı

2 iffet ali ihsan evlendikten sonra ali ihsan öldükten sonra ikinci bir zengin koca evlicekti öle bisiy olmadi cemil'le evlendi

3 İffet Bide Çiçek diye bir kızı çıktı öle bisiy yok dogal olarak film saptırıldıgı için dizi izlemeyi bıraktım

4 Acun İse Evet Laf Ettigim Oldu ama adam king reytinglerde Kral Bu Gerçegi Değistiremeyiz

5 Sen Yazıların &90 kanal D Esim Bilir Filan Falan napim simdi ben beni ilgilendiriyormu ? ayrica benim mesajıma alıntı yapınca noluyor yani anlat ta bizde bilelim Objektif Değilsin Diyorsun Ama Senden Daha Objektif Olduğum Kesin. !