17 Eylül 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

17 Eylül 2012 Pazartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Kanal d-yok atv-vadi star-işler güçler stv-şefkat tepe show-ustura kemal

Bende sayayım :D (not:kalitesiz demek kötü demek değil)
Kanal D- Arka Sokaklardan başla hepsi. Gerçi Arka Sokaklarda abartılacak kadar kalitediz değil
Star: Muhteşem Yüzyıl, İşler Güçler, 1 erkek 1 kadın
Atv: Uçurum (yeni diziler hakkında fikrim yok. Karadayı ve Son Yaz kaliteli olur bence.)
Show Tv: Suskunlar
Fix: şimdilik yok. Ama Merhaba Hayattan umutluyum

@sbtanaliz: 22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 5.71 , 2) FOX: 4.02 , 3) TRT3: 2.94 , 4) SHOW: 2.91 , 5) ATV: 2.83
Sultan coşmuş :D

- - - Ekleme - - -

RevaN İki mesajın biri sen iffeti izliyodun yok buydun yok suydun bir açıklama yapim de bir ilisme yapma

1 iffet filmi dizi versiyonu sapıtma yapılmıstır film de baba ölümü iffetin çıplak pozlarını gördügü zaman olmalıydı

2 iffet ali ihsan evlendikten sonra ali ihsan öldükten sonra ikinci bir zengin koca evlicekti öle bisiy olmadi cemil'le evlendi :)

3 İffet Bide Çiçek diye bir kızı çıktı öle bisiy yok dogal olarak film saptırıldıgı için dizi izlemeyi bıraktım

4 Acun İse Evet Laf Ettigim Oldu ama adam king reytinglerde Kral Bu Gerçegi Değistiremeyiz

5 Sen Yazıların &90 kanal D Esim Bilir Filan Falan napim simdi ben beni ilgilendiriyormu ? ayrica benim mesajıma alıntı yapınca noluyor yani anlat ta bizde bilelim Objektif Değilsin Diyorsun Ama Senden Daha Objektif Olduğum Kesin. !
Bu yazdıklarının hepsi olurken öve ôve bitiremiyordun ama. Pes! En azından ben siyah ekran olsa bile seyretmiyorum.

- - - Ekleme - - -

Revan kanal d berbat kalite yoksunu bi kanal anladın

Senin düşüncen. Karışmam

- - - Ekleme - - -

İffeti listede gören Polise haber versin :d

Karışamazsın zaten :D Üstten konuşma benimle bu ne hava

Benim favorilerim de şöyle.
Atv---Şuanda aklımda yok...Show---İlk iki sezon bölümleriyle Adını Feriha Koydum-Suskunlar...Star---Evlerden Biri,Muhteşem Yüzyıl,Hayatımın Rolu(bugün rastgeldim :)... Fox---Lale Devri ve Arka Sıradakiler iyiydi.-Kanal D ---Öyle Bir Geçer Zaman Ki

@sbtanaliz: 22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 5.71 , 2) FOX: 4.02 , 3) TRT3: 2.94 , 4) SHOW: 2.91 , 5) ATV: 2.83
Sultan coşmuş :D

- - - Ekleme - - -

Bu yazdıklarının hepsi olurken öve ôve bitiremiyordun ama. Pes! En azından ben siyah ekran olsa bile seyretmiyorum.

- - - Ekleme - - -

Senin düşüncen. Karışmam

- - - Ekleme - - -

İffeti listede gören Polise haber versin :d

benim öyle bi fobim yok ama senin var herseyinde bir iticilik geliyor leyla ile mecnun izliyor twitter suan :) oda yok polisemi haber verelim fanlarınamı ?

Senin yorumlarının aynısını yapıyorum neden sinir yaptın? Sen de En büyük showa öyle demezmiydin?

bak beni kıskırtma :) ben bu tür oyunlara gelmem allaha sukur buna gücün'de yetmez :) forum sahibimisin deilsin bana karısamassın istedigimi yazar istedigimi çizerim :)

sana hesap vermek zorunda degilim herkeze hesap soramassın ayrica .

İyiki İffet 22:55'te başlamış. En azından Star bundan önceki dilimde 6cıydı, şimdi ilk 10dan çıkmıştır :D

Revan sen ne diyon ya vadiyle ayarı verdim ama senin düzelmeye niyetin yok anlaşıldı

bak beni kıskırtma :) ben bu tür oyunlara gelmem allaha sukur buna gücün'de yetmez :) forum sahibimisin deilsin bana karısamassın istedigimi yazar istedigimi çizerim :)

sana hesap vermek zorunda degilim herkeze hesap soramassın ayrica .
Aynen öyle. Ama hesabı ilk önce sen sordun hatırlarırım. İlk önce söylediklerini kendin uygularsan ben de uygularım merak etme

İyiki İffet 22:55'te başlamış. En azından Star bundan önceki dilimde 6cıydı, şimdi ilk 10dan çıkmıştır :D

komikmi iffet düsük reyting aldi diye seviniyorsun noldu senmi kazanıyorsun haftaya final 24 eylül ..

Revan sen ne diyon ya vadiyle ayarı verdim ama senin düzelmeye niyetin yok anlaşıldı

Kimin düzelmeye niyeti yok anlaşıldı. Mesaj yazdım kavga etmeyelim dedim bakalım dedin. 2 defa "sen nesin, ne sallıyon " gibi kelimeler kullandın. Ama 3.cu defa da söyleyince artık fazla ireli gittin. Orda dur. Bana kanal fanatikliğinde son noktasın dedin. Umarım bunu kendine ve ya kankan kreyse de söylemişsindir

Revan sen düzelecen sonra olacak o dediğin vadi reytingiyle sana dersini vermişti ama 3 günde unutmuşsun perşembe cuma sesin çıkmıyodu