Izlemese reklam olduğunu bilemez sanırım
Bir önceki yorumunda izlemedigini dile getirdi, onun için soruyorum.
Izlemese reklam olduğunu bilemez sanırım
Kendi fikrin saygı duyarızUstura kemal öbgzk den kat ve kat kaliteli
En azı Kanal D'de. Bu kanalı sevmeyi anlarım da sevdiğin yapımların hepsi orada olduğu için seversin, bu nefreti anlamak zor. Ancak kuyruk acısı olursa kanaldan nefret eder biriŞu anda yayınlanan ve bence kalitesiz olan diziler:
Kanal D
-Arka Sokaklar
Star
-Sbb
-İffet
-Beni Affet
Atv
-Krem
-Alemin Kıralı
Show
-Ustura Kemal
-Emirin Yolu
Fox
-Deniz Yıldızı
-Unutma Beni
-Yer Gök Aşk(3.Sezon)
-Lale Devri
k....
en azı kanal d'de. Bu kanalı sevmeyi anlarım da sevdiğin yapımların hepsi orada olduğu için seversin, bu nefreti anlamak zor. Ancak kuyruk acısı olursa kanaldan nefret eder biri
bu arada show tv'ye düşman kardeşler, pis yedili ve eve düşen yıldırım da eklenmeli. Atv'ye de.... Neyse boşver
En azı Kanal D'de. Bu kanalı sevmeyi anlarım da sevdiğin yapımların hepsi orada olduğu için seversin, bu nefreti anlamak zor. Ancak kuyruk acısı olursa kanaldan nefret eder biri
Bu arada Show Tv'ye Düşman Kardeşler, Pis Yedili ve Eve Düşen Yıldırım da eklenmeli. Atv'ye de.... Neyse boşver
Ustura kemal öbgzk den kat ve kat kaliteli
İffet basladı bakalım kaç alacak
O Ses Türkiye başlayacak Ekimde, Hayatımın Rolü dizisine ne olacak acaba? AB'de 5 almıştır ama O Ses Türkiye gelsin Hayatımın Rolünün reytinginin 4 katını alır0 hayatımın rolü 6 dakka reklam arasi 3.14 aldı ama iffet alamaz sezen aksu sarkısı çaldi ab de çosmus olması lazım
0 hayatımın rolü 6 dakka reklam arasi 3.14 aldı ama iffet alamaz sezen aksu sarkısı çaldi ab de çosmus olması lazım
Atv'nin en kaliteli dizisi Uçurum. Starın da Muhteşem Yüzyıl. Stv'de kaliteli dizi yokBana göre kanalların en kaliteli dizileri:
Kanal D ~ Kuzey Güney
Show ~ Suskunlar
Atv ~ KVP
Star ~ Işler Güçler
Fox ~ Yok
Trt ~ Leyla Ile Mecnun
Samanyolu ~ Şefkat Tepe
Dedim ya. Herkesin kalite anlayışı farklı. Vadiyi bile Aşkı Memnudan daha kaliteli buluyorsun mesela
@sbtanaliz: 22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) FOX: 5.19 , 2) SHOW: 4.73 , 3) KANALD: 4.29 , 4) STAR: 3.14 , 5) TRT3: 2.5
Kanal D'de reklam+Sultsn var. Fena değil. Yer Gök Aşk iyi gidiyor. DK'i Show ne yapsa PT2'de iyi reyting alıyor
Sen İffeti izliyordun diye biliyordum ben. Aaa hatta iyi hatırladım. Fatmagüle tecavüz dizisi diyip katıla katıla gülüp, cumartesileri İffet izliyordun değil mi? Heleki şimdiki adamın dibi, kaçırmadığın Acun dura dura. Starda ne varsa kingdir zaten
- - - Ekleme - - -
Atv'nin en kaliteli dizisi Uçurum. Starın da Muhteşem Yüzyıl. Stv'de kaliteli dizi yok
Sen İffeti izliyordun diye biliyordum ben. Aaa hatta iyi hatırladım. Fatmagüle tecavüz dizisi diyip katıla katıla gülüp, cumartesileri İffet izliyordun değil mi? Heleki şimdiki adamın dibi, kaçırmadığın Acun dura dura. Starda ne varsa kingdir zaten