Sanmıyorum ama olabilir yani etkisi olmuş olma ihtimali yüksek.Arka Sokaklar'ın etkisidir erkek izleyici Kanal D'ye geçiş yaptı artık...
Sanmıyorum ama olabilir yani etkisi olmuş olma ihtimali yüksek.Arka Sokaklar'ın etkisidir erkek izleyici Kanal D'ye geçiş yaptı artık...
Yalan Dünya kadar reyting aliyor sayilir arka sokaklar ydnin hic etkisi yokmuydu ?Sanmıyorum ama olabilir yani etkisi olmuş olma ihtimali yüksek.
off hiç sorma o Narin'i bir kepçe suda boğaısm var 😳 Özleme bişey olmasa bari 🙁Yalan Dünya kadar reyting aliyor sayilir arka sokaklar ydnin hic etkisi yokmuydu ?
Diziyi bu gece izlicem bu arada insallah Ozlemime bisey olmaz gelecek bölüm fragmanini izledim @zara94 ün Narini benim ve @gözlemci nin Özlemini boğuyor melune
Yani illa ki bir laf vuracaksın dizime değil mi yani illa ki diyorsun ki Deniz gel bana bulaş.Karagül'e tebrikler en çok izlenen dizi oldu bu hafta totalde.Ab'de hak ettiği oranları alması sevindirici.
Medcezir'im ab'de zirvede yer almış tebrikler.Ama daha yüksek alması lazım bence..
Arka Sokaklar totalde iyi diğer gruplarda vasat..
Güldür Güldür Show çok iyi gitmiş tebrikler..
Hayat Yolunda'nın tekrarı çok iyi gitmiş.
Tebrik ettik ya işte.Yani illa ki bir laf vuracaksın dizime değil mi yani illa ki diyorsun ki Deniz gel bana bulaş.
Seni kenafir gözlü seni oğlum bastığın yerde ot bitmez senin mümkünse tebrik bile etme dizimiTebrik ettik ya işte.Ama laf vurmazsam da olmaz yani içimde kalır.
Tarafsız görünmeye çalışıyorum işte yoksa ne tebrik edicem.Seni kenafir gözlü seni oğlum bastığın yerde ot bitmez senin mümkünse tebrik bile etme dizimi
Çakalsın moderatörümTarafsız görünmeye çalışıyorum işte yoksa ne tebrik edicem.
Gerçek yüzümü de ifşa ettim iyi oldu bundan sonra tebrik mebrik yok.Çakalsın moderatörümAma bana sökmez bunlar
Senin o maskenin ardındaki yüzünü bir ben bilirim ama sen iyi bir delikanlısın adamın dibisin senGerçek yüzümü de ifşa ettim iyi oldu bundan sonra tebrik mebrik yok.
Capsime bak Karagül'e gönderme yaptım.Tebrik ettik ya işte.Ama laf vurmazsam da olmaz yani içimde kalır.
Arka sokakkar bir işidi işledi tepki gelmeye başladı twitterdan facebooktan hatta burdan bile ozellikle polat şaşmaz ve maskeli fedai müslümanlığı kotülüyor dedilerKaragul çok iyi gitmiş.
Medcezir de bu zorlu günde çok iyi gitmiş.
Arka sokakların reytingleri maalesef hala kötü durumdadizi bir türlü toparlanamadı.
Güldür güldür çok iyi gitmiş
Mira ya da Yaman'ın uçurumdan atlaması lazım önce. .ssMedcezir'im ab'de zirvede yer almış ama niye tebrik edilmiyor anlamıyorum @mrt-06
Gönderme yapmıştım aslında. ss Uçurumdan atlama reyting arttıramamış gibi gerek yok.Mira ya da Yaman'ın uçurumdan atlaması lazım önce. .ss
5 reyting almış geçen sezon 8, 9 alıyordu neyini tebrik etsinler ama ben tebrik ettim.
Anladık herhalde.Gönderme yapmıştım aslında. ss Uçurumdan atlama reyting arttıramamış gibi gerek yok.
Tebriğin çok içtendir eminim ki.
Güldür güldür'e tebrikler iyi gitmiş.Zaten Show 'un cumaya bir şey tutturmaya imkanı yoktuShow tv bu sezonun surprizi olacak bu kesin Melis Hanim Sizi gercekten tebrik ederim
Gecenlerdede dedim Bugnde diyom Guldur Guldur le Karagul arasinda fark yok gibi bisey İste budur harika
@sokak sanati sen bu işi biliyorsun 😉Bence bir haftalık bir sürede ilk asıl fragman çıkmalı pek ümitlenme derim ben.
Karagül'ün fragmanını izledi biraz dizi gör.
Kadriye Ana o uçurumun kenarına gelsin o zaman görürsünüz reyting patlamasını
Sezon finalinde gelmiş zaten reytingler biraz daha düşerse yine uçurumdan atlar ondan şüphem yok zaten.Güldür güldür'e tebrikler iyi gitmiş.Zaten Show 'un cumaya bir şey tutturmaya imkanı yoktu
@semre
Güldür Güldür ve KARAGÜL aynı kefede
@sokak sanati sen bu işi biliyorsun 😉
Kadriye Ana o uçurumun kenarına gelsin o zaman görürsünüz reyting patlamasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?