17 Ekim 2014 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sanmıyorum ama olabilir yani etkisi olmuş olma ihtimali yüksek. :)
Yalan Dünya kadar reyting aliyor sayilir arka sokaklar ydnin hic etkisi yokmuydu ? :(
Diziyi bu gece izlicem bu arada insallah Ozlemime bisey olmaz gelecek bölüm fragmanini izledim @zara94 ün Narini benim ve @gözlemci nin Özlemini boğuyor melune :(

Yalan Dünya kadar reyting aliyor sayilir arka sokaklar ydnin hic etkisi yokmuydu ? :(
Diziyi bu gece izlicem bu arada insallah Ozlemime bisey olmaz gelecek bölüm fragmanini izledim @zara94 ün Narini benim ve @gözlemci nin Özlemini boğuyor melune :(
off hiç sorma o Narin'i bir kepçe suda boğaısm var 😳 Özleme bişey olmasa bari 🙁

Karagül'e tebrikler en çok izlenen dizi oldu bu hafta totalde. :) Ab'de hak ettiği oranları alması sevindirici. :A

Medcezir'im ab'de zirvede yer almış tebrikler. :) Ama daha yüksek alması lazım bence..

Arka Sokaklar totalde iyi diğer gruplarda vasat..

Güldür Güldür Show çok iyi gitmiş tebrikler..

Hayat Yolunda'nın tekrarı çok iyi gitmiş.

Karagül'e tebrikler en çok izlenen dizi oldu bu hafta totalde. :) Ab'de hak ettiği oranları alması sevindirici. :A

Medcezir'im ab'de zirvede yer almış tebrikler. :) Ama daha yüksek alması lazım bence..

Arka Sokaklar totalde iyi diğer gruplarda vasat..

Güldür Güldür Show çok iyi gitmiş tebrikler..

Hayat Yolunda'nın tekrarı çok iyi gitmiş.
Yani illa ki bir laf vuracaksın dizime değil mi yani illa ki diyorsun ki Deniz gel bana bulaş. :D

Karagul çok iyi gitmiş.

Medcezir de bu zorlu günde çok iyi gitmiş.

Arka sokakların reytingleri maalesef hala kötü durumda :(:( dizi bir türlü toparlanamadı.

Güldür güldür çok iyi gitmiş :)

Karagul çok iyi gitmiş.

Medcezir de bu zorlu günde çok iyi gitmiş.

Arka sokakların reytingleri maalesef hala kötü durumda :(:( dizi bir türlü toparlanamadı.

Güldür güldür çok iyi gitmiş :)
Arka sokakkar bir işidi işledi tepki gelmeye başladı twitterdan facebooktan hatta burdan bile ozellikle polat şaşmaz ve maskeli fedai müslümanlığı kotülüyor dediler

Medcezir'im ab'de zirvede yer almış ama niye tebrik edilmiyor anlamıyorum @mrt-06 :F

Mira ya da Yaman'ın uçurumdan atlaması lazım önce. .ss :F

5 reyting almış geçen sezon 8, 9 alıyordu neyini tebrik etsinler ama ben tebrik ettim. :D
Gönderme yapmıştım aslında. ss Uçurumdan atlama reyting arttıramamış gibi gerek yok. :F

Tebriğin çok içtendir eminim ki. :A

Show tv bu sezonun surprizi olacak bu kesin Melis Hanim Sizi gercekten tebrik ederim

Gecenlerdede dedim Bugnde diyom Guldur Guldur le Karagul arasinda fark yok gibi bisey İste budur harika
Güldür güldür'e tebrikler iyi gitmiş.Zaten Show 'un cumaya bir şey tutturmaya imkanı yoktu
@semre
Güldür Güldür ve KARAGÜL aynı kefede :F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F

Bence bir haftalık bir sürede ilk asıl fragman çıkmalı pek ümitlenme derim ben.:A

Karagül'ün fragmanını izledi biraz dizi gör.:F
@sokak sanati sen bu işi biliyorsun 😉

Haha bilemem ki. :F Dizi BİÜ'ye döndü. :A

Gelecek haftada Kadriye Ana uçurumdan atlar artık. :F @RevaN
Kadriye Ana o uçurumun kenarına gelsin o zaman görürsünüz reyting patlamasını :X

Son düzenleme:
Güldür güldür'e tebrikler iyi gitmiş.Zaten Show 'un cumaya bir şey tutturmaya imkanı yoktu
@semre
Güldür Güldür ve KARAGÜL aynı kefede :F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F

@sokak sanati sen bu işi biliyorsun 😉

Kadriye Ana o uçurumun kenarına gelsin o zaman görürsünüz reyting patlamasını :X
Sezon finalinde gelmiş zaten reytingler biraz daha düşerse yine uçurumdan atlar ondan şüphem yok zaten. :X