Yok abi zaten biliyorum ama Karadayi Karagulden iyidir deyince olmuyorbeni azçok tanıyorsun cuma reyting sonuçları bölümünde yorumlarıma bak Karagül'ün başarısını inkar etmediğimi göreceksin.şuda gerçekki ağalı konaklı diziler bu reyting sistemine göre para ediyor.
sende adamın damarına basmışınBiraz daha yazaymışsın da roman olaymış.
Kanal D nerden bilsin yeni nin eskiyi aratıcağını, hele ki aşk'ıYarın da yükselmezse kaldırsınlar gitsin.Müstahak Kanal D'ye 2 grupta da 4 alan A.Ş.K.'ı beğenmezsen, elindekilerle yetinmeyi bilmezsen, sonuçlarına katlanacaksın.
yazacak bişey yok aslında elmayla armutu karıştırmamak lazım sürgünüm agamın dediği gibiBiraz daha yazaymışsın da roman olaymış.
Öyle, can evinden vururumsende adamın damarına basmışın
Ne diyelim, tek meyve yemeye devam et mi diyim şimdi ?yazacak bişey yok aslında elmayla armutu karıştırmamak lazım sürgünüm agamın dediği gibi
yoo hepsini yerim ama meyve sevmem pekÖyle, can evinden vururum
Ne diyelim, tek meyve yemeye devam et mi diyim şimdi ?
Bugün öyle bir mesajına da ben denk geldim sadece dişlerimi sıktımÖyle, can evinden vururum
Ne diyelim, tek meyve yemeye devam et mi diyim şimdi ?
Bende sevmem, tuzlular daha çok dikkatimi çekersağ salim bütün kanal d dizilerinden iyi gider p1 de
yoo hepsini yerim ama meyve sevmem pek
aga yakup şaka yapıyo ciddiye mi aldınBugün öyle bir mesajına da ben denk geldim sadece dişlerimi sıktım
Şey yazmıştın kaçak çalıkuşunun reklama girmesiyle yükselmiş!yav arkadaş çalıkuşunun bayan izleyicileri ekranda o kadar iş varken niye kaçakta toplansın.
A.Ş.K.'la niye dalga geçiyorsun?Kanal D nerden bilsin yeni nin eskiyi aratıcağını, hele ki aşk'ıgerçi bu kadar bahtsızlıktan sonra her ihtimali düşünmelilerde ama
Niye dişlerini sıkıyosun ki, dişlere yazık.Bugün öyle bir mesajına da ben denk geldim sadece dişlerimi sıktım
Şey yazmıştın kaçak çalıkuşunun reklama girmesiyle yükselmiş!yav arkadaş çalıkuşunun bayan izleyicileri ekranda o kadar iş varken niye kaçakta toplansın.
fazla tuz vücuda zararlıdır kardeş söylimBende sevmem, tuzlular daha çok dikkatimi çeker
Ne diyceğimi bilmiyorum. Her lafım siğneye çekiliyor.aga yakup şaka yapıyo ciddiye mi aldınona bakarsan 2 reytinglik intikam reklama girince vadi yükseldi diyo mesela
Senin bünyeye zarar olabilir bana yararfazla tuz vücuda zararlıdır kardeş söylim
Espiri olduğunu bildiğim için cevap yazmamıştım zaten ama insan arasıra delleniyorNiye dişlerini sıkıyosun ki, dişlere yazık.espiri niyetli yazılmış bi yorum. Zaten herkes biliyodur iki dizinin de kitlesinin ayrı olduğunu.
Fark- tnsA.Ş.K.'la niye dalga geçiyorsun?Düşene sen de vurma.Ne hallere geldik be. Anlıklarda 4-5 alan Çalıkuşu'na seviniyoruz.
Aaaa ben mi? Ben kimseye ceza aldırtmam.Espiri olduğunu bildiğim için cevap yazmamıştım zaten ama insan arasıra delleniyor
Vallaha ceza aldıracaksın bize birgün
tmm tuz yemeye devam et senNe diyceğimi bilmiyorum. Her lafım siğneye çekiliyor.))
Senin bünyeye zarar olabilir bana yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?