17 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

23:00 - 23:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
7.96 , 2) STAR: 5.38 , 3)
FOX: 4.68 , 4) KANALD:
2.74 , 5) STV: 2.23

23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 7.96 , 2) STAR: 5.38 , 3) FOX: 4.68 , 4) KANALD: 2.74 , 5) STV: 2.23

22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 11.27 , 2) FOX: 4.56 , 3) KANALD: 3.8 , 4) STAR: 3.71 , 5) STV: 1.99

karadayı dağıtmış macunları
)

süper bir bölümdü her zamanki gibi harikaydı hakettiği yerde ..

@beyazsoy belki devriye arabasının ziren sesiydi? Nerden biliyorsun? Eski türk filmlerinde de öyle değilmidir her kavgada yada silah sesinde hemen polis ziren sesleri duyulur millet kaçişirdi...

öyle olsa göstermeleri lazım zaten o hırsızlardı salaktı devriye ile gelen polislerin sesini karıştırdılar
)))))))) devriye gelen polisler ses çıkarır mı o da var.. dizide ufak yrıntılarda çok daha hata var ben diziyi tam izlemiyorum kayıttan atlayarak bakıyorum ondan bu mantıksız ayrıntıları es geçiyorum. ana konusunda da ilk bhaşta çok mantıksızlık vardı ama unuttuk
))))))

beyazsoydaki hata bulma yeteneğine kavuştuğum gün foruma girmicem artık direkt mesut yar ın yerine başvururum öle bir yeteneği kesin kabul ederler artık beni posta gazetesinden takip edersiniz

yalan dünya sanırım bugün ne giyseme konuk olmasından dolayı dzinin reytingi artı. ama nur hayat öyle giyinmiyordu komiklik olsun diye kıyafetini abartmışlar. avrupa yakasında da olmuştu böyle dizi kötü gidince hemen popüler bir dizinin paradisine gidilir.. bu sadece bir bölümü kurtaarır

Karadayı şov yaptı bugün yarın ab ve totalde 1 olur gibi

beyazsoydaki hata bulma yeteneğine kavuştuğum gün foruma girmicem artık direkt mesut yar ın yerine başvururum öle bir yeteneği kesin kabul ederler artık beni posta gazetesinden takip edersiniz

umarım ulaşırsınız
)))) ama bunun için nu işi zevk olarak yapman lazım . hata bulmak için zorlamayınca senin düştüğün duruma düşülüyor işte
)))))

Devriye arabaları tabiki ses cıkarar ki eğer mahallesi kavgasi 3-5 çapulcunun kavgası dursun diye...Baskın duzenlemiyorki sessiz gelsinler..Ana konuda nasıl mantıksızlıklar var anlamadım? Lütfen guguklu saat gibi bişey olmasın

karadayıda biraz daha aksiyon olsa varya iyice coşar şuraya bak kenan ın dövüş sahnesinde 12 ye dayanmış kenan süper adam ya eli hayvan gibi tokatla dövüyo adamlar
aslanım benim
öyle sahneler artsa varya karadayı acunu 5 yd yi 10 a katlar
yine de kral her zamanki gibi kenan

- - - Ekleme - - -

acun acayip düşmüş hale bak

Kim Milyoner Olmak İster'de muthiş bi kadın var okumalarina engel olan ailesini polise şikayet etmiş

o değin devriye değil be mübarek normal ekkip devriye adı üstünde devriye gezen polisler. onlarda o kavgayı nerden görecek duyacak yahuu
)) oarası kapalı metruk bir yer.. hadi silah olsa biri duyar haber verirde bu kavgayı birinin haber vermesi çok saçma
))))))))

karadayıya biraz daha aksiyon girmesi lazım bi dövüş sahnesi coşturuyo diziyi zaten silmiş süpürmüş helal be admaım kenan maşallah kimse deviremez boy pos endam güç kuvvet süper

dilayı izliyuom çok komik. erkan petek kaya baltayı almış sadece evin camlarını kırıyor
))))))))) kardeşim madem sinirlisin sadece camları neden parçalıyon o balta odunu parçalamak için camları değil
)))))))))))))))))

iyi geceler dostlar...bu geceanlıklarda kim kimi ezdi cevap yazın ona göre hızlı bir yorum yapıştırayım....

23:15 - 23:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) FOX:
5.69 , 2) ATV: 4.57 , 3)
STAR: 2.68 , 4) KANALD:
2.63 , 5) STV: 2.29