@beyazsoy belki devriye arabasının ziren sesiydi? Nerden biliyorsun? Eski türk filmlerinde de öyle değilmidir her kavgada yada silah sesinde hemen polis ziren sesleri duyulur millet kaçişirdi...
23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 7.96 , 2) STAR: 5.38 , 3) FOX: 4.68 , 4) KANALD: 2.74 , 5) STV: 2.23
beyazsoydaki hata bulma yeteneğine kavuştuğum gün foruma girmicem artık direkt mesut yar ın yerine başvururum öle bir yeteneği kesin kabul ederler artık beni posta gazetesinden takip edersiniz
Devriye arabaları tabiki ses cıkarar ki eğer mahallesi kavgasi 3-5 çapulcunun kavgası dursun diye...Baskın duzenlemiyorki sessiz gelsinler..Ana konuda nasıl mantıksızlıklar var anlamadım? Lütfen guguklu saat gibi bişey olmasınöyle olsa göstermeleri lazım zaten o hırsızlardı salaktı devriye ile gelen polislerin sesini karıştırdılar)))))))) devriye gelen polisler ses çıkarır mı o da var.. dizide ufak yrıntılarda çok daha hata var ben diziyi tam izlemiyorum kayıttan atlayarak bakıyorum ondan bu mantıksız ayrıntıları es geçiyorum. ana konusunda da ilk bhaşta çok mantıksızlık vardı ama unuttuk))))))
karadayının 15 dakikalık son reklamı macunu silmiş haritadan)
Devriye arabaları tabiki ses cıkarar ki eğer mahallesi kavgasi 3-5 çapulcunun kavgası dursun diye...Baskın duzenlemiyorki sessiz gelsinler..Ana konuda nasıl mantıksızlıklar var anlamadım? Lütfen guguklu saat gibi bişey olmasın
Kim Milyoner Olmak İster'de muthiş bi kadın var okumalarina engel olan ailesini polise şikayet etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?