Yoo gayet hoş.Salı günü olabilir. Dediğim gibi yarışmaya birer gün ara düzeni olmayacaktır.
Cumartesi-Salı MC Çarşamba DEK Perşembe MC Cuma KO hoş durmuyor![]()
Yoo gayet hoş.Salı günü olabilir. Dediğim gibi yarışmaya birer gün ara düzeni olmayacaktır.
Cumartesi-Salı MC Çarşamba DEK Perşembe MC Cuma KO hoş durmuyor![]()
Belki hafta sonu o ses, ptesi salı mc, çrş dek, prş türk filmleri, cuma ko olur böylece uzun sürecek mc maratonundan kimse bıkmaz (geçen sene 4 gün, hatta son ay hafta içi her gün yayınlanıp biraz sıkmıştı)Yoo gayet hoş.Zaten perşembe Masterclass diye alakasız bir şey yayınlanıyor sorun olmaz.
Ayrıca cumartesi-pazar O Ses olur yine.
![]()
2018-19'da da yayın akışı bu şekildeydi (çarşamba Jet Sosyete, cuma Kızım vardı) ve gayet iyi reytinglerle geçen bir sezondu. Reyting kurdu Acun'un doğru gün seçeceğine inanıyorum.Belki hafta sonu o ses, ptesi salı mc, çrş dek, prş türk filmleri, cuma ko olur böylece uzun sürecek mc maratonundan kimse bıkmaz (geçen sene 4 gün, hatta son ay hafta içi her gün yayınlanıp biraz sıkmıştı)
Zaten perşembe Masterclass diye alakasız bir şey yayınlanıyor sorun olmaz.![]()
DEK bence Perşembe gününe alınabilir, Kırmızı Oda Cuma olur, O Ses Türkiye Haftasonu, Masterchef ise Pazartesi, Salı ve Çarşamba olsa daha düzenli ve mantıklı bir akış olur bence.Masterclass şeflerin yarışmacılara verdiği özel eğitim gibi bir şey, ilk sezonunda televizyondan yayınlanmıyordu diye hatırlıyorum. Bence yine öyle olur, bu sene elinde daha fazla yapım var Acun'un.
Bu arada O Ses Türkiye de başlamayacak mı yeni sezonla beraber?
O Ses Tr nin seçimlerine başladı ama onunla alakalı hem jüri aşaması hemde Pandemi dönemine göre çekim yeri ve çekim atmosferi için bekliyordur.. O Ses Tr yi genelde Ekim gibi sürüyor piyasaya...Masterclass şeflerin yarışmacılara verdiği özel eğitim gibi bir şey, ilk sezonunda televizyondan yayınlanmıyordu diye hatırlıyorum. Bence yine öyle olur, bu sene elinde daha fazla yapım var Acun'un.
Bu arada O Ses Türkiye de başlamayacak mı yeni sezonla beraber?
Müge Anlı'nın 2. günü aldığı reyting (kötü diyenlere)
19 Ağustos 2008 Salı
AB
37 muge anlı ıle tatlı sert [net] atv 1,10 11,80
TOTAL
44 muge anlı ıle tatlı sert [net] atv 1,10 9,60
Niye illa bir şey değiştirmek zorundalar ki. Peş peşe olmasa izlenmeyecek mi sanki. Jet Sosyete'yi Survivor için perşembeye almalarından ders çıkarmaları lazım. Şu an en mantıklı akış çarşamba ve cuma dizilerin olması.DEK bence Perşembe gününe alınabilir, Kırmızı Oda Cuma olur, O Ses Türkiye Haftasonu, Masterchef ise Pazartesi, Salı ve Çarşamba olsa daha düzenli ve mantıklı bir akış olur bence.
DEK bence Perşembe gününe alınabilir, Kırmızı Oda Cuma olur, O Ses Türkiye Haftasonu, Masterchef ise Pazartesi, Salı ve Çarşamba olsa daha düzenli ve mantıklı bir akış olur bence.
O Ses Tr nin seçimlerine başladı ama onunla alakalı hem jüri aşaması hemde Pandemi dönemine göre çekim yeri ve çekim atmosferi için bekliyordur.. O Ses Tr yi genelde Ekim gibi sürüyor piyasaya...
Dediğin gibi bu sene dizi sayısı 2 ye çıktı ki KO da DEK kadar ses getirecek belli oldu; yerlerini iyi belirlemesi gerekcek.
MC de şuan için 10 ratingle başladı...Pandemiden kaynaklıda daha farklı bir sistem olacak diyorlar..
Bakalım ratingileri koklar bir karar verir Acun Baba![]()
O şuan Transfer yapmakla meşgul.. İrem ve Esata salladı tüm yapımları
![]()
![]()
![]()
Zaten en kolay reyting alabileceği iki gün var cumartesi ve pazar. O yüzden O Ses için gün konuşmaya gerek yok.Sezon başlangıcında Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Salı günleri MasterChef devam eder bence. Çarşamba günü DEK olur, Kırmızı Oda da Perşembe veya Cuma başlar. O Ses Türkiye'nin reytingleri eskiye oranla düşüktü, MasterChef kadar iyi gidemez bence. Başladığı zaman en kolay reyting alabileceği günlerden ikisine yerleştirilir.![]()
Zaten en kolay reyting alabileceği iki gün var cumartesi ve pazar. O yüzden O Ses için gün konuşmaya gerek yok.![]()
Masterchef hafta içi de yüksek reytingler alabiliyor ama O Ses'in esamesi okunmuyor kaç senelik akışa dokunulmaz.MasterChef de hafta sonu çok yüksek reytingler alır ama bence, ondan feragat eder mi Acun emin değilim. Çünkü geçtiğimiz sezon O Ses baya düşük gitmişti, MasterChef daha öncelikli olur gibi bu sezon.
O Ses'i boş kalan, umudunun olmadığı günlere yerleştirir.![]()
Masterchef hafta içi de yüksek reytingler alabiliyor ama O Ses'in esamesi okunmuyor kaç senelik akışa dokunulmaz.![]()
Sanmam.Belki de korona bahanesiyle bu sezon hiç yayınlamaz O Ses'i.![]()
Masterchef dediğin gibi O Ses'ten reyting potansiyeli olarak şu an daha güçlü ama Acun yıllarca ekmeğini yediği programı ateşin içine atmaz.Sezon başlangıcında Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Salı günleri MasterChef devam eder bence. Çarşamba günü DEK olur, Kırmızı Oda da Perşembe veya Cuma başlar. O Ses Türkiye'nin reytingleri eskiye oranla düşüktü, MasterChef kadar iyi gidemez bence. Başladığı zaman en kolay reyting alabileceği günlerden ikisine yerleştirilir.![]()