17 Ağustos 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımları İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Yaparsın Aşkım | FOX

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Masterchef ab ve abc 10 rtg 33 shr, total 7,25 rtg 25 shr...
Didem'le Asuman patlamış.
Asuman total ve ab'de ilk 100'de yok, abc'de 53.
Didem ab'de ilk 100'de yok, totalde 47. abc'de 53. olmuş.

AB
25 YAPRAK DOKUMU (TKR) TEVE2 0,89 7,53 :bhr::bhr::bhr::bhr:

• Beğendim
Reactions: Dosi
Show'un yeni programları aşırı kötü başlamış Didem Total'de ilk 50'de Ab'de ilk 100'de yok Abc'de ilk 25'in içinde yok
Asuman Total ve Ab'de ilk 100'ün içinde yok Abc'de ilk 25'in içinde yok
Bu arada ben Hükümet Kadın izleyecektim unutmuşum. :A

Müge Anlı'nın 2. günü aldığı reyting (kötü diyenlere)

19 Ağustos 2008 Salı
AB
37 muge anlı ıle tatlı sert [net] atv 1,10 11,80

TOTAL
44 muge anlı ıle tatlı sert [net] atv 1,10 9,60

• Beğendim
Reactions: Angelica
Masterchef in kalitesi (şimdi çoğu kişi karşısında birşey yok diyecektir) ama yaz dönemi olmasına rağmen genede 10 ratinge dayandı...Tebrikler.

Daha öncede yazdığım gibi;
Yasakların kalkması,insanların yazı dibine kadar yaşamaya çalışmasına rağmen MasterChef in 10 ratinge dayanması başarı...

Oh oh Masterchef ne kadar yükselirse Kırmızı Oda'ya o kadar katkı oluyor. :Z

Gençliğim Eyvah reytingleri çok sıkıcı. Ne bileyim bir hafta 4 küsüre çıksın sonraki hafta 2 küsüre falan düşsün sürekli 3'lü reytingler. :A

Oh oh Masterchef ne kadar yükselirse Kırmızı Oda'ya o kadar katkı oluyor. :Z

Gençliğim Eyvah reytingleri çok sıkıcı. Ne bileyim bir hafta 4 küsüre çıksın sonraki hafta 2 küsüre falan düşsün sürekli 3'lü reytingler. :A
Bakalım Acun Kırmızı Odayı hangi güne koyacak Umarım Perşembeye koymaz...Çarşamda DEK var... MC yide genelde 3 yada 4 gün yapıyor.

Asuman'la Sevgili Dünürüm ilk 100'e girememiş iki grupta da. Tutmayacak gibi görünüyor.

Masterchef reytinglerin düşük olduğu bu zaman 9.66 reyting ve 33.45 share alabiliyorsa yeni sezonda birçok diziyi geride bırakacaktır.

Bakalım Acun Kırmızı Odayı hangi güne koyacak Umarım Perşembeye koymaz...Çarşamda DEK var... MC yide genelde 3 yada 4 gün yapıyor.
Cuma olmalı çünkü birincilik potansiyeli var. Masterchef perşembeyi idare eder gelen sezondaki gibi.
Ard arda olurlar. Acun 1 gün dizi bir gün MC birgün yine dizi bu şekilde gitmez. Ya Salı yada Perşembe olur bence. Salı olursa Aserat bayılır :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Aserat
Ard arda olurlar. Acun 1 gün dizi bir gün MC birgün yine dizi bu şekilde gitmez. Ya Salı yada Perşembe olur bence. Salı olursa Aserat bayılır :A
Şimdi bu sene Masterchef de çok farklı oyunlardan bashettiler ve Pandemiden kaynaklı hepsi korunaklı villada kalıyor(Rating için ev hallerini bile gösterebilir) O nedenle MC 4 güne yayar; Pzrt ve Salı MC ile geçirip Dizilerine başlar ama Rating zekası olan bir adam MD ve BZÇ karşısına koyacağını düşünmüyorum banada Cuma mantıklı geliyor.

• Beğendim
Reactions: Aserat
Şimdi bu sene Masterchef de çok farklı oyunlardan bashettiler ve Pandemiden kaynaklı hepsi korunaklı villada kalıyor(Rating için ev hallerini bile gösterebilir) O nedenle MC 4 güne yayar; Pzrt ve Salı MC ile geçirip Dizilerine başlar ama Rating zekası olan bir adam MD ve BZÇ karşısına koyacağını düşünmüyorum banada Cuma mantıklı geliyor.
Salı günü olabilir. Dediğim gibi yarışmaya birer gün ara düzeni olmayacaktır.
Cumartesi-Salı MC Çarşamba DEK Perşembe MC Cuma KO hoş durmuyor :A