Daha dün yayınlandığı için kendini çok gösterememiş ama bu hafta tur finaliyle 8-9 reyting bekliyoruz.aa sizinki 5 değildi değilmi 6.bölümdü doğru dahada kötü gitmiş @xemrexxx
Daha dün yayınlandığı için kendini çok gösterememiş ama bu hafta tur finaliyle 8-9 reyting bekliyoruz.aa sizinki 5 değildi değilmi 6.bölümdü doğru dahada kötü gitmiş @xemrexxx
Bu arada Aşk İşleri final bölümüyle haftanın en çok izlenen dizisi oldu zirvede bırakmışım.aa sizinki 5 değildi değilmi 6.bölümdü doğru dahada kötü gitmiş @xemrexxx
Farkimiz tarzimiz diyorsun yani kankaİtiraflara ben damga vurunca farkla zirvede yer almışız.
Dostum sen nerelerdesin ya çok özledim seniFarkimiz tarzimiz diyorsun yani kanka
Kankaaa ben de seni cok özledim bu sefer haber veremedim ani oldu biraz calismam gerekti vakit bulamadim girmeye ama su an buradayim sen de yoktun birkac gündürDostum sen nerelerdesin ya çok özledim seni
Kankaaa ben de seni cok özledim bu sefer haber veremedim ani oldu biraz calismam gerekti vakit bulamadim girmeye ama su an buradayim sen de yoktun birkac gündür
Aynen kanka sekreterim cevap vermiş gerçi tatildeydim 1 haftadırKankaaa ben de seni cok özledim bu sefer haber veremedim ani oldu biraz calismam gerekti vakit bulamadim girmeye ama su an buradayim sen de yoktun birkac gündür
Aynen kanka sekreterim cevap vermiş gerçi tatildeydim 1 haftadır
İyi tatil yaptin bu sene kanka bir biz yapamadik tatili beAynen kanka sekreterim cevap vermiş gerçi tatildeydim 1 haftadır
İyi tatil yaptin bu sene kanka bir biz yapamadik tatili be
Aynen daha 15 günlük Erzincan tatilim varİyi tatil yaptin bu sene kanka bir biz yapamadik tatili be
Aynen daha 15 günlük Erzincan tatilim var
Benim tatilide deprem vurduİyi tatil yaptin bu sene kanka bir biz yapamadik tatili be
Erzincan'da ne tatili yapacan laAynen daha 15 günlük Erzincan tatilim var
Gecmis olsun reyizBenim tatilide deprem vurdu
Köy gezisiErzincan'da ne tatili yapacan la
Gecmis olsun reyiz