Daha dün yayınlandığı için kendini çok gösterememiş ama bu hafta tur finaliyle 8-9 reyting bekliyoruz.
Daha dün yayınlandığı için kendini çok gösterememiş ama bu hafta tur finaliyle 8-9 reyting bekliyoruz.
Bu arada Aşk İşleri final bölümüyle haftanın en çok izlenen dizisi oldu zirvede bırakmışım.
Farkimiz tarzimiz diyorsun yani kankaİtiraflara ben damga vurunca farkla zirvede yer almışız.![]()
Dostum sen nerelerdesin ya çok özledim seniFarkimiz tarzimiz diyorsun yani kanka![]()
Kankaaa ben de seni cok özledim bu sefer haber veremedim ani oldu biraz calismam gerekti vakit bulamadim girmeyeDostum sen nerelerdesin ya çok özledim seni![]()
Kankaaa ben de seni cok özledim bu sefer haber veremedim ani oldu biraz calismam gerekti vakit bulamadim girmeyeama su an buradayim
sen de yoktun birkac gündür
![]()
Aynen kanka sekreterim cevap vermiş gerçi tatildeydim 1 haftadırKankaaa ben de seni cok özledim bu sefer haber veremedim ani oldu biraz calismam gerekti vakit bulamadim girmeyeama su an buradayim
sen de yoktun birkac gündür
![]()
Aynen kanka sekreterim cevap vermiş gerçi tatildeydim 1 haftadır![]()
İyi tatil yaptin bu sene kanka bir biz yapamadik tatili beAynen kanka sekreterim cevap vermiş gerçi tatildeydim 1 haftadır![]()
İyi tatil yaptin bu sene kanka bir biz yapamadik tatili be![]()
Aynen daha 15 günlük Erzincan tatilim varİyi tatil yaptin bu sene kanka bir biz yapamadik tatili be![]()
Aynen daha 15 günlük Erzincan tatilim var![]()
Benim tatilide deprem vurduİyi tatil yaptin bu sene kanka bir biz yapamadik tatili be![]()
Erzincan'da ne tatili yapacan laAynen daha 15 günlük Erzincan tatilim var![]()
Gecmis olsun reyizBenim tatilide deprem vurdu
Köy gezisiErzincan'da ne tatili yapacan la
Gecmis olsun reyiz